Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Nesil Konsolların Performansı Sürekli Artacak


    Oyun endüstrisinden önemli bilgiler veren bir kişi olan Ashan Rasheed (thuway) yeni nesil konsolların performanslarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Rasheed, daha önce Xbox One'ın %10'luk performans artışının sürücü güncellemeleri ile ilgili olduğunu söylemişti.
 
    Rasheed'e göre bu performans artışı yeni neslin sonuna kadar devam edebilir. Sürücü güncellemeleri sayesinde sadece Xbox One'da değil, Playstation 4'te de performans artışı sağlanabilirmiş. Her iki cihazda da gelişim için tonla yer olduğunu söyleyen Rasheed'in bu sözleri gerçekten sevindirici. Tabi bu sürücü güncellemerinin doğrudan halka duyurulmayacağı da söyleniyor. Yani bu güncellemeler gizliden gizliye yapılacakmış. 
 
    PC'de sürücü güncellemelerinin ne kadar önemli olduğunu PC oyuncuları çok iyi bilirler. Oyunlarda performans artışı için bu güncellemeler şart.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
SOE'nin Premium Üyelik Sisteminde Değişiklik Lords of the Fallen Senaryo Odaklı Bir RPG Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.1.2014 19:36:00

-2
valla zamamında sene 2002 pc alalım dedik ps2 de vardı o zaman ama iyiki almamışım dedirtti bana çünkü ps2 deki kadar uzun ömürlü oyun oynayamazdık bu belli birşey diyorsunuz pc sadece oyun için değil tmm ok ama yüzde 90 oyun için kullanıyor ben o yıldan sonra oyunu konsolda oynadım internet tir felan laptopla hallettim ben oyun oynamanın kalitesine bakarım arkadaş istediği kadar ekran kartı süper olsun bug la yamayla uğraşılmaz port konusu cidden sıkıntı pc de aslına bakarsanız ben oyunu fazla oynarım diyorsanız konsol tercihi olmalı bence exc oyunların önceki serilerini takip eden biryseniz zaten konsol hoş son yıllarda witcher gibi manyak oyunlarda konsollara gelmeye başladı bu tartışmalar giderde gider uzarda uzar ps1 olsun ps2 olsun ps3 olsun ve ps4 alacak biri olarak yazdım bunları pc donanımsal olarak konsoldan üstün olabilir ama benim için oynanışta üstün değilse o pc den bi yol olmaz derim nokta

560ti

6.1.2014 00:18:38

+3
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Şaka yapıyorsun herhalde. Ne kadar kolay Max Payne 3'ün açık dünya versiyonu deyip geçtin :D Sanki Rockstar hiç çalışmadı, uğraşmadı "Oğlum getirin oradan Max Payne 3'ü, hiç uğraşmayın açık dünya yapıverin hemen satalım" dedi :D Grafikleri geçelim, çizim mesafesi de şaşırtıcıydı. Zamanında "Crysis low ayarlarda bile çıkmaz konsollara, PC oyunu o PC'de kalacak" diye konsollara yüklenilmiyor muydu? Sanki Cryengine 3'ü başka firma yaptı. Grafiklerde artışı sadece EXC oyunlarda görebilirsiniz demişsin, hadi kabul etsek, doğru olsa bile, sadece EXC oyunlarda gelişme oluyor diye, o gelişmeyi saymayacak mıyız ? Oyun değil mi onlar ? Gun - Red Dead Redemption Cod 2 - CoD:G Assasin's Creed 1 - Black Flag BF2MC - BF4 NFS MW1 - NFS MW2 Medal of Honor Airborne - MOH Warfighter Saints Row 1 - Saints Row 3 GTA 4 - GTA 5 Devil may Cry 4 - DMC Devil may Cry Tomb Raider: Anniversary - Son Tomb Raider Race Driver Grid 1 - 2 Hitman Blood Money - Hitman Absolution Bu oyunlar EXC değil ve bu oyunlarda gelişmeler var. Konsollar PC'lerin belini bağlıyorlar demişsin. Benim anlamadığım, bu grafik merakı nereye kadar? Şuan çıkan eeen muhteşem grafiğe, sadece 1 yıl sonra burun kıvrılıyor. 1 yıl. 1 yıllık ömrü olan bu grafik için para, zaman harcamanın alemi nedir? Tamam, grafiği çok fazla önemsiyorsunuz. Bool bolda zamanınız var. Peki konsolardan ne isteniyor ? Mesela ben, oyun donanımı alacakken saatlerce araştırma yapmak istemiyorum, hangi kart daha iyi diye düşünmek istemiyorum. Koltuğuma oturup, rahatça hemen 1-2 saat oyun oynamak istiyorum. Zamanımı Windows'la, hatalarla, viruslerle, driverlarla uğraşarak harcamak istemiyorum. Bir oyun satın alırken "Acaba benim PC'imde çalışır mı, donanımı kaldırır mı?" diye düşünmekte istemiyorum. Basit olsun istiyorum ya, bir film alıp izlemek kadar basit olsun istiyorum, bu kadar. Satın alması, seçmesi zahmetli, Pahalı, (Sadece oyun amaçlı)Kullanımı zahmetli, Çok büyük, Kablo karmaşası çok, Hile çok, Donanım çok, Virus çok, Konforlu değil, Ömrü kısa, Yanı bu kadar eksi tarafı, bir grafiğin alıp götürmesi inanılır gibi değil bence :) Ayrıca bu PC fanatiklerinin (Meclisden dışarı) canı para mı harcamak istiyor? Benim bildiğim, satın alınan bir teknolojik cihazın uzun süre güncel kalması iyi bir şey. Bir konsol, 6-7 yıl kullanılıyor ne güzel, televizyon gibi. Ama 7 yıl öncesinin (Pahalı olmayan) PC'si oyunları güzelce oynatabilir mi?
diye başlıyım. Crysis low ayarlarda bile konsollara çıkmaz demelerinin sebebi oyun motorunun konsollara optimize edilmemiş olmasıydı ve edilemezdide.Büyüzden cryengine 3 yapıldı.Gelelim sorduğun sorulara. Benim grafik merak'ım yok konsol oyuncularıylada alıp veremediğim yok şahsen PS4 almak için para biriktiriyorum. Max Payne 3 gelicek olursak Max Payne 3 ile aynı grafikler üzerinden gelişim kaydedilmiş.Bunu şöylede özetleyebilirim orada demek istediğim Max payne 3 üzerine çok fazla şey katamamış bence bu şahsi görüşüm.Abartılıcak kadar bir grafik kalitesi görmedim bir oynanış görmedim açıkçası. Konsolda rahatlık var kabul ediyorum tabiki DVD Takıp hemen oyuna başlamak veya DVD Takıp hemen film izlemek vs kim istemez. Ama yanıldığınız birşey var siz konsol kullanıyorsanız orjinal oyunlara alışmış olmalısınız değilmi ? PC'deki virüslerden driverlerden felan bahsetmişsiniz Virüsler herşeyi programı sistemi oyunları orjinal kullanıp crack yapmadığınız sürece pc'nizde virüs uyarısı bile almassınız emin olun.Virüsler bir dert değil yeterki baş etmeyi bilin.Driverlere gelecek olursak her gün driver kurmuyorsunuz 1 kere yüklemeniz yetiyor format sonrası sadece 1 kere. Oyunlardan örnek vermişsiniz gelişme açısından.Bende size bir soru sormak istiyorum müsadenizle.Ozamanın PC donanımı ile yapılan oyunları karışlaştırmanızı tavsiye ederim söylediğiniz çoğu oyun eski ve yenilerini barındırıyor bunlar PC'deki donanımın gelişmesi ve oyun yapımının gittikçe kolaylaşmasından dolayı grafik artışı sağlanıyor. Kablo karmaşası gerçekten 3dk'da halledilebilecek birşey bunu dert ediyorsanız pc kullanmayın derim. Konforlu Değil ? ben sıkıldığımda bilgisayarımı TV bağlayıp Bluetooth'lu klavye fare ile çok rahat konsol rahatlığına erişebiliyorum.PC başında oturmayı diyor iseniz sizin kullanım tarzınıza bağlı olarak konforlu veya konforsuz diyebilirsiniz ancak yoksa pc başında konfor yok diyor iseniz daha iyi bir PC sandalyesi veya evdeki konsolda oyun oynarken oturduğunuz koltuğu PC'nin olduğu yere koyun aynı rahatlığı alırsınız Donanım eskiyor demişsiniz konsol 6-7 yıl gidiyor ? Akıllıca bir PC toplarsanız emin olun 6-7 yıl sonra sadece ekran kartını değiştirirsiniz oda bütün oyunları ULTRA seviyesinde oynamak istiyorsanız.Öyle bir merakınız yok ise 1 PC hiç bir parçasını değiştirmeden 5 yıl dayanabilir ekran kartı değiştirilerek veya işlemci alırken hangisini kötü aldığınıza bağlı olarak değiştirdiğinizde PC'nize 5yıl daha ömür katmış oluyorsunuz. Konsol oyuncuları PC oyuncularının belini bağlıyor derken oyun yapımcıları orjinal kullanımın yoğun olduğu platformu tercih ediyor. PC'de orjinal oyun satılmıyormu satılıyor fakat konsoldaki kadar zorunlu değil pcde'de crack var konsolda'da fakat pc'de kopya oyun oynamak daha kolay olduğundan dolayı oyun geliştiricileri bunlarımı takılıyor bilmek güç ama büyük çoğunluğu buyüzden PC oyun yapımını reddedebiliyor. Sorum'a ve takıldığınız yerlere cevap yazın bende elimden geldiğince size yardımcı olıyım.

bkaakco

5.1.2014 23:19:56

+1
Sürekli mi? Sınırı yok yani? Tamam oldu, biz de alalım o konsoldan.

MiyopBey

5.1.2014 23:15:47

-2
quote:

Orijinalden alıntı: 560ti Bakıyorumda herkez bir firma sahibi olmuş yine yorumlarda Hayırlı olsun işleriniz rast gitsin. 512MB Ram ile GTA 5 oynattılar sen 2GB ekran kartın ile oynayamıyorsun'la başlayalım.GTA 5 PC'ye çıktımı (hayır) sistem gereksinimleri açıklandımı (hayır) Peki PC'de 512MB ram ile çalışabilirmi hayır çünki PC sadece oyun aracı değildir. GTA 5 grafiklerine şaşıranlar varmış.Max payne 3 ile neredeyse aynı grafikler.Max payne 3 açık dünya versiyonu. Konsollara çıkmaz denilen crysis 1 konsollara çıkmış nasıl çıktığını sormak istiyorum arkadaşımız'a Cryengine 3 ile çıkarıldı pc'ye yapılan crysis 1 ile uzaktan yakından bir bağlantısı yok konsoldaki ile.Cryengine 3 olmasaydı hala Crysis 1 konsollarda var olmayacaktı. Grafiklerde artışı sadece EXC oyunlarda görebilirsiniz PS3 ve Xbox360'ta Multiplatform oyunlar genelde çok fazla grafik vaad etmez.(Konsollarda) Konsollar PC'lerin belini bağlıyorlar.Konsolda orjinal yoğunlukta olduğu için yapımcılar pc'de nasıl ise konsoldada öyle görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.Sadece konsol oyuncularını tatmin etmek içini.Bilgisayarın şuanki donanımı 5 veya 10 PS4 Sli yapsanız yinede şuanki pc donanımına erişmesi zor gibi görünüyor.PC oyuncuları üstünlük sağlamasın diye konsol'dan port oyunlara mahrum bırakılıyor.PC'ye EXC oyunlar yapılsaydı bu çok mümkün görünmüyor ama yapılsaydı emin olun şuanki donanımı ile bence PS4'ü yerin dibine Xbox one'da cehennemin dibine kadar gönderirdi :) Nvidia AMD gibi firmalar kartlar'ı seri üretim ismini değiştirip kırparak çıkarmayıp kartlarına verdikleri milyonları bir oyun stüdyosu açıp sadece PC oyun geliştirseydi şuanda eminim herkezin çok iyi bir bilgisayar alabilirdi.Ve ceplerine daha çok para oyuncularada muhteşem oyunlar sunabilirdi.
Şaka yapıyorsun herhalde. Ne kadar kolay Max Payne 3'ün açık dünya versiyonu deyip geçtin :D Sanki Rockstar hiç çalışmadı, uğraşmadı "Oğlum getirin oradan Max Payne 3'ü, hiç uğraşmayın açık dünya yapıverin hemen satalım" dedi :D Grafikleri geçelim, çizim mesafesi de şaşırtıcıydı. Zamanında "Crysis low ayarlarda bile çıkmaz konsollara, PC oyunu o PC'de kalacak" diye konsollara yüklenilmiyor muydu? Sanki Cryengine 3'ü başka firma yaptı. Grafiklerde artışı sadece EXC oyunlarda görebilirsiniz demişsin, hadi kabul etsek, doğru olsa bile, sadece EXC oyunlarda gelişme oluyor diye, o gelişmeyi saymayacak mıyız ? Oyun değil mi onlar ? Gun - Red Dead Redemption Cod 2 - CoD:G Assasin's Creed 1 - Black Flag BF2MC - BF4 NFS MW1 - NFS MW2 Medal of Honor Airborne - MOH Warfighter Saints Row 1 - Saints Row 3 GTA 4 - GTA 5 Devil may Cry 4 - DMC Devil may Cry Tomb Raider: Anniversary - Son Tomb Raider Race Driver Grid 1 - 2 Hitman Blood Money - Hitman Absolution Bu oyunlar EXC değil ve bu oyunlarda gelişmeler var. Konsollar PC'lerin belini bağlıyorlar demişsin. Benim anlamadığım, bu grafik merakı nereye kadar? Şuan çıkan eeen muhteşem grafiğe, sadece 1 yıl sonra burun kıvrılıyor. 1 yıl. 1 yıllık ömrü olan bu grafik için para, zaman harcamanın alemi nedir? Tamam, grafiği çok fazla önemsiyorsunuz. Bool bolda zamanınız var. Peki konsolardan ne isteniyor ? Mesela ben, oyun donanımı alacakken saatlerce araştırma yapmak istemiyorum, hangi kart daha iyi diye düşünmek istemiyorum. Koltuğuma oturup, rahatça hemen 1-2 saat oyun oynamak istiyorum. Zamanımı Windows'la, hatalarla, viruslerle, driverlarla uğraşarak harcamak istemiyorum. Bir oyun satın alırken "Acaba benim PC'imde çalışır mı, donanımı kaldırır mı?" diye düşünmekte istemiyorum. Basit olsun istiyorum ya, bir film alıp izlemek kadar basit olsun istiyorum, bu kadar. Satın alması, seçmesi zahmetli, Pahalı, (Sadece oyun amaçlı)Kullanımı zahmetli, Çok büyük, Kablo karmaşası çok, Hile çok, Donanım çok, Virus çok, Konforlu değil, Ömrü kısa, Yanı bu kadar eksi tarafı, bir grafiğin alıp götürmesi inanılır gibi değil bence :) Ayrıca bu PC fanatiklerinin (Meclisden dışarı) canı para mı harcamak istiyor? Benim bildiğim, satın alınan bir teknolojik cihazın uzun süre güncel kalması iyi bir şey. Bir konsol, 6-7 yıl kullanılıyor ne güzel, televizyon gibi. Ama 7 yıl öncesinin (Pahalı olmayan) PC'si oyunları güzelce oynatabilir mi?

BlackBeasT

5.1.2014 22:12:36

+2
@TheStarBox Mac pro gerçekte yüzde kaç kullanıcısı var? kişi işi gereği kullanabilir. Gerçekte oyun söz konusu olduğunda yapımcılar Mac pro destekleyen kaç oyun yapılıyor. Kaldı ki konumuz Mac değil, Gta V 512 ramde çalışıyor yazan sensin, mimari farklı olduğundan diyoruz. Bu seferde Mac pro "bir mac pro i5 3 ghz işlemci 4 gb ram ve intel hd 5k ile bir windows bilgisayarın i7 4 ghz işlemci 8 gb ram ve geforce gtx660ti ile yapabildiklerinden fazlasını yapabiliyor" iddia ediyorsun bunun karşılaştırma tablosunu nerde? Ben 1 karşılaştırma tablosu gösteriyim Yazılımla sadece o donanım limitleri izin verdiği şekilde performans artışı yaşarsın, olay ram kullanımı değil 7850 ekran kartın var vram 4gb olsun bu sadece bant genişliği artırır, iş grafik işlemesine geldiğinde gpu'ya bakar rame değil.. Bizim gibi insanlar her yıl E.kartına para vermiyor. İhtiyacımız doğrultusunda satın alıyoruz...En son steam'in en son yayınladığı istatislikler; - Oyuncuların %26.48'i 8 GB, %21.38'i 4 GB RAM kullanıyor. - Intel işlemci kullanan oyuncuların %22.2'sinin işlem hızı 2.3 GHz ile 2.69 GHz arasında - Oyuncuların %36.81'inin ekran kartlarının VRAM'i 1 GB - Oyuncuların %32.06'sı 1920x1080 çözünürlükte PC kullanıyorlar - Steam'i oyuncuların %50.08'i İngilizce, %16.71'i Rusça, %0.71'i Türkçe kullanıyor. diğerine zaten cevap vermeye yok takılsın...

560ti

5.1.2014 22:03:28

0
Bakıyorumda herkez bir firma sahibi olmuş yine yorumlarda Hayırlı olsun işleriniz rast gitsin. 512MB Ram ile GTA 5 oynattılar sen 2GB ekran kartın ile oynayamıyorsun'la başlayalım.GTA 5 PC'ye çıktımı (hayır) sistem gereksinimleri açıklandımı (hayır) Peki PC'de 512MB ram ile çalışabilirmi hayır çünki PC sadece oyun aracı değildir. GTA 5 grafiklerine şaşıranlar varmış.Max payne 3 ile neredeyse aynı grafikler.Max payne 3 açık dünya versiyonu. Konsollara çıkmaz denilen crysis 1 konsollara çıkmış nasıl çıktığını sormak istiyorum arkadaşımız'a Cryengine 3 ile çıkarıldı pc'ye yapılan crysis 1 ile uzaktan yakından bir bağlantısı yok konsoldaki ile.Cryengine 3 olmasaydı hala Crysis 1 konsollarda var olmayacaktı. Grafiklerde artışı sadece EXC oyunlarda görebilirsiniz PS3 ve Xbox360'ta Multiplatform oyunlar genelde çok fazla grafik vaad etmez.(Konsollarda) Konsollar PC'lerin belini bağlıyorlar.Konsolda orjinal yoğunlukta olduğu için yapımcılar pc'de nasıl ise konsoldada öyle görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.Sadece konsol oyuncularını tatmin etmek içini.Bilgisayarın şuanki donanımı 5 veya 10 PS4 Sli yapsanız yinede şuanki pc donanımına erişmesi zor gibi görünüyor.PC oyuncuları üstünlük sağlamasın diye konsol'dan port oyunlara mahrum bırakılıyor.PC'ye EXC oyunlar yapılsaydı bu çok mümkün görünmüyor ama yapılsaydı emin olun şuanki donanımı ile bence PS4'ü yerin dibine Xbox one'da cehennemin dibine kadar gönderirdi :) Nvidia AMD gibi firmalar kartlar'ı seri üretim ismini değiştirip kırparak çıkarmayıp kartlarına verdikleri milyonları bir oyun stüdyosu açıp sadece PC oyun geliştirseydi şuanda eminim herkezin çok iyi bir bilgisayar alabilirdi.Ve ceplerine daha çok para oyuncularada muhteşem oyunlar sunabilirdi.

ankara

5.1.2014 21:03:50

-1
2 Konsolda Çöp(:

TheBladeRunner

5.1.2014 19:38:17

-2
Ulan hadi Cell cok guclu idi ya 360 da ne vardi? Gayet siradan 3 cekirdekli bir Powerpc islemcisi,48 sp 500mhz gpu, hepi topu 512mb ram.x86 mimarisine cok benzer yapida idi konsol ne oldu? Zaman icinde hep daha iyi grafikler sundu.Cikan oyunlar Forza,Halo bla bla.Simdi ps4 e gel donanim gucunu 360 ile kiyasla.x86 tabanli olmasi konsolun gucunde guc almaz,sadece kolaylastirir o kadar.Kaldiki her konsolun oyunlari yilllar icerisinde gorsel evrim gecirmislerdir.Uncharted 1 ve 3 un grafikleri arasinda daglar ovalar var.GoW1 ile 3 arasinda da hatta ve hatta Halo Reach ve Halo 4 arasinda ciddi gorsel farklar var. TheStarBox buradaki bazi arkadaslarla fazla ugrasma.Bazi sahislara sorsan daha once 10 oyun gelistirmis,Nvidia Intel de muhendislik yapmis gibi konusurlar ama gel gorki aci gercek...Neyse bu linke dikkat http://gamingbolt.com/granite-sdk-v2-0-now-available-reduces-ps4-pc-xbox-one-memory-usage-by-75-for-texture-streaming Fazla konusmaya gerek yok.Yillar icinde Ryse ve KZSF gibi oyunlardan kat be kat kaliteli gorsellerde oyunlar cikacagi asikar ve tartisilmaz bir durum

TheStarBox

5.1.2014 19:16:15

-3
eğer tezimi inandırıcı bulmuyorsanız. örnek olarak size bilgisayar mimarisinden söz edeyim. Apple Bilgisayarlar Ve Windows Bilgisayarlar yıllardır karşılaştırılmakta. Oyun yapımcıları ve grafik işleyicilerinin %90 ı apple bilsayar kullanır. bunun nedenini sorduğunuzda alacağınız cevap çok kesin ve nettir,"daha stabil" bir mac pro i5 3 ghz işlemci 4 gb ram ve intel hd 5k ile bir windows bilgisayarın i7 4 ghz işlemci 8 gb ram ve geforce gtx660ti ile yapabildiklerinden fazlasını yapabiliyor. sadece bu yazdığıma göre bile konuşsam artık yazılımla herşeyin mümkün olabileceğini size söyleyebilirim. her yıl çıkan ekrankartları ve onun gibi daha birçok performans donanımı aslında gereksiz yere çıkıyor.aynı miktarda veriyi daha az ram kullanarak işlemek mümkün ancak bunu yapmak yerine oyun yapımcıları işin kolayına kaçıyor ve ram kullanımında ayarlama yapmıyor.buda sizin gibi insanlara ekran kartı satan firmaların ekmeğine yağ sürüyor. hepsi kapitalist sistemin oyunları.

BlackBeasT

5.1.2014 18:59:26

+2
@TheStarBox Yıl dönmüş 2014'de her şey donanım, PS2 ve 3'de ki mimari yapısı gereği örneği olmadığından Yapımcılar karmaşık çalışma yapısını benimsedikçe kendilerini ve yapabileceklerini geliştiriyorlardı. 512 mb ram'da Gta V diyorsunda Cell'in tek başına yaptıklarını unutuyorsun bütün sistemi sırtlayan gerektiğinde ram ve gpu'nun yaptıklarını yapan öğrenebilen mimari, daha fazlası için oku burdaki bazı holiganların zamanında cevap veremeyince alta kalmamak için yazdıklarını tekrarlama... PC donanım üreticisinin yeni konsollara verdiği x86 apu başında ne yapıyorsa optimizasyon ve düzeltmeler sonunda yapacağı o, hayal kurmak güzeldir. N.Kemal bu konuda güzelde sözü vardır.

OldGamers86

5.1.2014 17:47:52

0
Yeni nesil konsollar mevcut güçlerinin %10'unu kullanıyor sadece. Demedi demeyin. Her sene bu oran katlanarak büyüyecek. Ve %100 olunca... gözlerinize inanamayacaksınız. Nvidia'nın Titanı, Amd'nin R9 290X'i... Hepsi hava civa... :)

TheStarBox

5.1.2014 17:35:06

-2
512 MB RAM İLE GTA 5 İ O GRAFİKLERLE OYNATAN KONSOL YAPMIŞ ADAMLAR.SEN 2 GB RKRAN KARTLI PC DE ZOR OYNUYORSUN.SONRADA NAPAK İNANAKMI DİYORSUN.YIL OLDU 2014 HALA HERŞEYİ DONANIM ZANNENDEN İNSANLAR VAR. OLAY YAZILIM OPTİMİZASYONUNDA.BAKMAYIN ŞİMDİ ÇIKAN OYUNLARDA OYUNLAR PS4 VE XBOX ONE DA OKADARDA İYİ GÖZÜKMÜYOR ANCAK GELECEKTEKİ OPTİMİZASYON DÜZELTMELERİ SAYESİNDE BU SORUNLAR ORTADAN KALKACAKTIR. BAKINIZ XBOX 360 VE PS3.

mementopolis

5.1.2014 16:04:14

0
yeni nesil konsolarin performasi bir kenara daha iyi oyunlari 2014 ortalarinda E3 tanitilacakdir :)

Gabe Logan

5.1.2014 15:22:00

0
Şimdiki nesil konsollardaki gibi.

blondORauburn

5.1.2014 14:48:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
alıntı:

Orijinalden alıntı: Executor06

alıntı:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Şu caps e eksi verenin elleri kırılsın.

Fanboylar acı gerçekleri kaldıramıyor ne yapsınlar

Bizde konsolcuyuz ya.
valla genel anlamda ben de konsolcuyum ama caps yerinde gibi duruyor yani :D

demo22

5.1.2014 14:01:50

+1
konsolun ömrü bittiğinde ancak iyi oyun oynatır bekleyin bakalım.

MiyopBey

5.1.2014 13:53:17

-1
Artık bu PC deliliğiniz iyice çıldırdı sanırım. Önümüzde onca yaşanmış örnekleri varken, hala ilk oyunlardan bütün nesilin aynı seviyede geçeceğini düşünmeniz çok garip. Geçtiğimiz nesilin ilk oyunlarına bir bakın. Battlefield 2 Modern Combat http://www.youtube.com/watch?v=-y3nl5N0GGY NFS Most Wanted (1) http://www.youtube.com/watch?v=ODm2IK13nWo Şimdiki oyunlarla alakaları var mı? Daha yeni GTA 5'in grafiklerine şaşırmadık mı? Aynı şekilde Red Dead Redemption'a şaşırmamış mıydık? Gun ile bir karşılaştırın. "Çıkması mümkün değil, imkansız" denilen Crysis 1 konsollara da gelmedi mi? Uncharted 1'i bayıla bayıla oynarken, 2'nin grafikleri çok daha iyi olmadı mı? Heavenly Sword'la gözlerimiz kamaşırken, God of War 3'ün grafiklerine dahada bayılmadık mı? Halo 3 ile 4'ü karşılaştırın. Gears of war 1 ile 3'ü bir karşılaştırın. Call of Duty 2 ile Ghosts'u karşılaştırın. Elder Scrolls Oblivion ile Skyrim'i karşılaştırın. PS2 zamanında da böyle olmuştu. God of War 2'ye, Black'e şaşırmıştık.Aynı şeyler PS4-XOne içinde olacak. Bir telefona yapılan yeni ROM bile neleri değiştiriyor, konsollarda mı olmayacak? Bunu tahmin etmek çok zor değil.

Mactavish-

5.1.2014 13:30:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Fanboylar acı gerçekleri kaldıramıyor ne yapsınlar
Bizde konsolcuyuz ya.

F355 Challenge

5.1.2014 13:29:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits e o zaman güncellemeyen kişi güncellenen konsola göre hazırlanan oyunu nasıl oynayacak?
Güncelleme gerektiren oyunlar bu nesilde de vardı, güncelleme diskte oluyordu onu yapmadan oyuna giremiyordun. Aynı şekilde devam eder.

Master_Evil

5.1.2014 13:15:39

+1
ne kadar artabilir ki?

Executor06

5.1.2014 13:13:40

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Şu caps e eksi verenin elleri kırılsın.
Fanboylar acı gerçekleri kaldıramıyor ne yapsınlar

Mactavish-

5.1.2014 12:40:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Şu caps e eksi verenin elleri kırılsın.

pcrex

5.1.2014 11:53:39

+1
he hee. bu mantıkla 3-4 senede konsollar performansı 2 ye katlicak :DDDDD

evren377

5.1.2014 11:42:04

0
e o zaman güncellemeyen kişi güncellenen konsola göre hazırlanan oyunu nasıl oynayacak?

Executor06

5.1.2014 10:57:05

+6
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız