Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Yeni Nesil Konsol Yarışının Galibi Sony Olacak"


    Blacklight Retribution ile son dönemde gündeme gelen Zombie Studios, şu sıralar oyunlarını hem PS3, hem de PS4'e geliştirmekte. Hem oyunun yönetmeni, hem de stüdyonun başındaki isim olan Jared Gerritzen, yeni nesil konsol yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu;
 
"Bana sorarsanız yarışı kazanmaya yakın olan isim Sony. Microsoft cephesinden birçok arkadaşım var, dolayısıyla her iki taraftan da bazı bilgiler alıyorum. Şu an için Microsoft'un planlarını söylemem yasak fakat Microsoft, yeni nesil konsol meselesine Sony ile aynı pencereden bakmıyor. Sony yeni nesille ilgili daha çok 'Evet PS3'te bazı hatalar oldu fakat yarıştan kopmadık.' görüşünde. Sony, bu yarışa daha ciddi yaklaşıyor."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
BF4 Yönetmeninden Yeni Nesle Yorum Yok Harmonix 3 Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.3.2013 17:23:25

-1
şunu oyun severler unutmasın, iki konsol arasındaki rekabet olmazsa xbox oyunseverlere parasal açıdan zorluk çıkaracak bir konsol sony ise öyle değil.Bir örnek gerekirse live servisi.Bir başka açıdan bakarsanız müzik,sinema,dizi v.b. sektörlerden ciddi gelir elde eden ülkeye bir gelir daha eklersiniz.Gerçekten samimi,dürüst bir konsol isterseniz sony den şaşmayın derim.iki konsol arasındaki fiyat farkını bahane edenlere ise cevabım,sadece birkere konsol alıyorsunuz 100 liranın 200 liranın bir önemi yok bence çünkü 20 tane oyun aldığınızda ki alıyorsunuz,konsola verdiğiniz paranın bir önemi kalmıyor...

Dexstz

28.3.2013 22:47:14

-1
.

Dexstz

28.3.2013 17:14:09

0
Bekleyip göreceğiz.

The_Rahip

28.3.2013 14:27:08

-2
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

Senin gibi söylediğim şeyleri anlayamayacak ve çarpıtacak kişiler için değildi sözlerim.. Senin kendinine saygın yokken başkalarına da aynı derecede laubali ve saygısız uslubun karekter ve düşünebilme kabiliyetini açıkça gösteriyor zaten.. [:'(] Keşke eğlence anlayışını kreş seviyesindeki çocuklar kadar düşük olmasaydı da hep birlikte yazmış olduğun (sana göre komik) yazıya gülüp eğlenseydik..
Ne kresi attigin mesaji bir okuda kimin eglence mantığı kres seviyesinde bir gor. Ulke savunmak falan bildiğin sacmaligin dibine vurmuşsun attigin mesaji oku ne anlam ciktigini bir gor istersen hadi bu senin bugunki odevin olsun Konsol fanatizmi yapmayip diyerek kralini yapiyorsun adam wii u seviyor yada xbox seviyor ne yapacak sadece tr ye destek icin ps mi alacak yada tr destekte ms daha iyi diyelim bunun icin ms i alacak. Yazdıktan sonra oku ne anlama geldigini bir anla mesajini oyle gonder ki dalga gecildiginde alinganlik yapma. Attigin mesaji kac yasinda biri yazar ciddi ciddi dusun.

aykut291

28.3.2013 14:22:23

0
Olabilir valla doğru olama ihtimali yüksek. Bsc bu haberi görmedim ama diğer sitelerde yayınlandı. Herkez Yeni xbox sürekli internet bağlantısı isteyeceğini ve 2 el oyunları engelleyeceğini söylüyor. Hatta EDGE kaynakları kesin şekilde bilgi almış. Her nekadar böyle birşeye inamasamda böyle söylenti haberi gerçektende korkunç. Yani Ms gibi devin xbox360 başarı elde etmiş böyle birşey yapacağını, Sony karşısında 2. el oyunları engeleyecek olması çok iğrenç bir haber. Şu ana kadar çıkıpta direk açıklama yapmaları gerekiyodu böyle birşey kesinlikle olmıycak die ama açıklama falanda yok. Sony ps4 le bomba gibi geliyo diyebilirm. bu söylenti haberlirnden soğdum xbox720 den.

Hoid

28.3.2013 13:46:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

demek istediğini anladım arkadaşımda sence 7 sene az mı! evet gerçekten uzun süre.. tamam geç oldu belki, belki sonunda geldi ona bakın siz diyen bile olacaktır.. fakat Sony hem Türkçe oyunlar ve içerikler sunarken Microsoft ki bu piyasanın sadece konsol tarafı değil 20 senelik programcılığında 1 numara bir Marka.. Sony'nin bunu yapması mı daha kolay olur yoksa Microsoft'un mu.. Elbette Microsoft'un.. Ama onlar ne yaptı biz kendi bölgemiye yoğunlaşalım sonra diğer bölgelerede bir uğrarız dediler.. Tüm Konsollara sahip olmuş kullanmış birisiyim.. Ps1 'den Xbox'a gamecüp'ten nintendo'nun wii u hariç tüm el ve ev konsollarını kullanmış birisiyim.. Nintendo'dan soğumam bundan dolayı oldu.. Aynı şekilde Microsoft'dan da.. Ama Sony ne yaptı konsolu çıkardıktan sonra Tükrçe dil ve oyunlarda da bu desteği sundu.. Microsoft ise Server bile açmadı.. Dashboard yaptı.. Live'de satılan birçok oyunu REGİONU TURKEY diye seçtiyseniz indiremiyorsunuz.. Bu mu Microsoft'un TÜRKİYE desteği.. Beni Sony'nin avukatı olarak görmeyin.. (öyle olduğunu söyleyenler cevap bile yazma zahmetinde bulunmasın) ben sadece bir oyuncu olarak verdiğim KONSOLUN ve bu konsola ait oyunların 120TL'den başlayarak 200 tl ye kadar alıyorsam TÜKRÇE DİL desteğini görmek isterim... Bunuda kim yapıyorsa ben onu desteklerim.. FM 2012'ye kadar hiç oynamadım.. hep FİFA MANAGER oynuyordum (konudan alakasız olacak ama) fakat sırf TÜRKÇE DİL DESTEĞİ gelecek diye gidip oynamadığım halde STEAMDEN orjinal aldım.. çıkarsa ANLAYARAK oynamak için.. ve 2013'te FM Türkçe yamalı çıktı.. Sony 10'dan fazla exc oyunun da Türkçe dil desteği var.. İnşallah Microsoft'da söylediği gibi bu yeni nesilde daha çok değil HER EXC oyununda TÜRKÇE dil desteği sunarda bende SEVE SEVE koşar Xbox alırım..
Sende haklısın beni xbox ın avukatı gibi görmeyin ben sadece eğlence aldığımız platformları anlatmaya çalışıyorum sizlere . Türkçe dil desteği gerçekten çok çok önemli bir olay , memleketim de ben konsol oyununu 150-200 TL civarında alıyorsam ekmek paramdan ayırıp bu oyuna veriyorsam benim aldığım oyunu ülkem de TÜRKÇE oynama hakkım var. Bunun için her zaman demişimdir orjinal alın da adamlar TÜRKİYE de orjinal satışlar iyi gidiyor TÜRKÇE çıkartalım desinler , yoksa kimse kusura bakmasın burdan alinin velinin kara kaşına bakıpta TÜRKÇE dil desteği vermezler , SONY diyince isanların aklı bir defa çok eskilere gidiyor zira bu konsol ps1 zamanından beri TÜRKİYE de var . oyunlarınıda orjinal alan büyük bir kitle var tabiki de oyunlar TÜRKÇE gelecek hatta TÜRKÇE dublajlı olacak neden çünkü oyunları satıyor . Şimdi gelelim xbox a bu konsol sadece oyun oynatmıyor aynı zaman da bir eğlence platformu üzerindne her türlü şeyi yapabiliyorsunuz . Ne yazık ki ülkemizde ki hizmetleri bir elin parmaklarını geçmez ki daha yeni geldi konsol TÜRKİYE ye . Oyunlarının TÜRKÇE olmamasından yakınıyorsunuz evet haklısınız da bir araştırma yapın derim . TÜRKİYE de kaç milyon xbox oyunu satmış . Daha düne kadar bizler dnr a ya da büyük alış veriş marketlerine gittiğimizde xbox stantı dahi yoktu . Bunları unutmayın daha yeni yeni oluyor bunlar ki sattıkça TÜRKÇE dil destekli oyunlarda gelecektir . Ben xbox 720 diyorum yeni konsolun adına çıktığında gelecek olan oyunların TÜRKÇE olarak geleceğinden eminim bir diğer emin olduğun şeyse konsolun kötü olmayacağını ve ikinci ele yasak getirmeyeceğidir. Özetle sizler gider xbox oyunlarını orjinal alırsanız adamlar sizlere sorma gereği duymadan zaten oyunlarına dil desteği ekler bugün nasıl bir oyun çıktığında bir alman , fransız , ingiliz acaba bizim dilimiz varmı diye düşünmüyorsa bizlerde düşünemeden oyunları alabileceğiz ama işte önce orjinal kullanmayı öğrenmemiz ve öğretmemiz gerekiyor , gerisi iplik söküğü gibi gelecektir.

Kreuger

28.3.2013 13:17:47

+2
sony tr ve turkceye destek verdi oyunlarda bunu gördük Xbox tr ye önem vermedi kopya oyun vs den dolayi onun icin japon sony ps4 alacam , kendini begenmis amerikalilara ve konsollarina ban

- The Stig -

28.3.2013 13:06:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye
Senin gibi söylediğim şeyleri anlayamayacak ve çarpıtacak kişiler için değildi sözlerim.. Senin kendinine saygın yokken başkalarına da aynı derecede laubali ve saygısız uslubun karekter ve düşünebilme kabiliyetini açıkça gösteriyor zaten.. Keşke eğlence anlayışını kreş seviyesindeki çocuklar kadar düşük olmasaydı da hep birlikte yazmış olduğun (sana göre komik) yazıya gülüp eğlenseydik..

digimon52

28.3.2013 13:04:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

demek istediğini anladım arkadaşımda sence 7 sene az mı! evet gerçekten uzun süre.. tamam geç oldu belki, belki sonunda geldi ona bakın siz diyen bile olacaktır.. fakat Sony hem Türkçe oyunlar ve içerikler sunarken Microsoft ki bu piyasanın sadece konsol tarafı değil 20 senelik programcılığında 1 numara bir Marka.. Sony'nin bunu yapması mı daha kolay olur yoksa Microsoft'un mu.. Elbette Microsoft'un.. Ama onlar ne yaptı biz kendi bölgemiye yoğunlaşalım sonra diğer bölgelerede bir uğrarız dediler.. Tüm Konsollara sahip olmuş kullanmış birisiyim.. Ps1 'den Xbox'a gamecüp'ten nintendo'nun wii u hariç tüm el ve ev konsollarını kullanmış birisiyim.. Nintendo'dan soğumam bundan dolayı oldu.. Aynı şekilde Microsoft'dan da.. Ama Sony ne yaptı konsolu çıkardıktan sonra Tükrçe dil ve oyunlarda da bu desteği sundu.. Microsoft ise Server bile açmadı.. Dashboard yaptı.. Live'de satılan birçok oyunu REGİONU TURKEY diye seçtiyseniz indiremiyorsunuz.. Bu mu Microsoft'un TÜRKİYE desteği.. Beni Sony'nin avukatı olarak görmeyin.. (öyle olduğunu söyleyenler cevap bile yazma zahmetinde bulunmasın) ben sadece bir oyuncu olarak verdiğim KONSOLUN ve bu konsola ait oyunların 120TL'den başlayarak 200 tl ye kadar alıyorsam TÜKRÇE DİL desteğini görmek isterim... Bunuda kim yapıyorsa ben onu desteklerim.. FM 2012'ye kadar hiç oynamadım.. hep FİFA MANAGER oynuyordum (konudan alakasız olacak ama) fakat sırf TÜRKÇE DİL DESTEĞİ gelecek diye gidip oynamadığım halde STEAMDEN orjinal aldım.. çıkarsa ANLAYARAK oynamak için.. ve 2013'te FM Türkçe yamalı çıktı.. Sony 10'dan fazla exc oyunun da Türkçe dil desteği var.. İnşallah Microsoft'da söylediği gibi bu yeni nesilde daha çok değil HER EXC oyununda TÜRKÇE dil desteği sunarda bende SEVE SEVE koşar Xbox alırım..
Daha Xbox cikmadi saten 2.ci el oyunlara calisdirmicak diyorlar. ( tabi bu büyük bir kayip olur özellikle Intenet Cafe gibi ortamlarda.) ne olur nasil olur bilmem ama konsolar adam akili cikmadan savunmak iyi olmaz cünkü her söylenen idda yada inanmamak lazim son dakikaya kadar. en azindan sony bir adim atti bu bir gercek. Playstationun bir GamePad´i görünüyor o bile microsoftu altanmak icin bile olabilir ,Cünkü ortada Konsol yok ve Kumanda dahil Prototip sayiliyor halen.

BSC Misafiri

28.3.2013 13:00:33

0
Doğrudur. ki BENCE xbox fanı olanlar bile xboxı beğenmiyip ps4 e yönelecekler..

- The Stig -

28.3.2013 12:52:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Haklısın da olayı vatan millet sakarya moduna bağlamayın derim . Xbox çıktıktan 7 yıl sonra TÜRKİYE ye geldi ve direk TÜRKÇE oldu ve çok geç oldu ama hala çok fazla kullanıcısı var TÜRKİYE de bu da bir gerçek . Kaldı ki Microsoft TÜRKİYE genel müdürü Tamer ÖZMEN'in bir açıklaması var xbox 360 için Microsoft gerçekten çok geç adımlar attı fakat bundan sonra çıkacak olan oyunların hemen hemen hepsi TÜRKÇE dil desteğine sahip olacak dedi. Bekleyip göreceğiz olur veya olmaz ama ben her iki konsolu da satın alacağım . SONY konusunda da haklısınız sonuçta TÜRKİYE de adamlar tekeldi . Şimdi karışısında bir rakip var TÜRKİYE pazarı gerçekten eskisi gibi değil büyüdü ve büyümeye devam ediyor bu gelişmekte olan pazarı kazanmak için firmalar birbiri ile yarışacaktır buda bizlere yaracaktır. Sadece arkanıza oturun ve bekleyin ilerisi için TÜRKİYE için çok güzel şeyler olacak. Bundan emin olabilirsiniz , fakat sanki TÜRKİYE playstation üretiyormuş gibi duygulara kapılıp ülkem için gibi tabirler kullanmayın zira para verip alıyoruz oyunları ve konsolları , almasak bırakın TÜRKÇEYİ TÜRK bayrağını göremezsiniz o platformlarda . Umarım anlatabilmişimdir .
demek istediğini anladım arkadaşımda sence 7 sene az mı! evet gerçekten uzun süre.. tamam geç oldu belki, belki sonunda geldi ona bakın siz diyen bile olacaktır.. fakat Sony hem Türkçe oyunlar ve içerikler sunarken Microsoft ki bu piyasanın sadece konsol tarafı değil 20 senelik programcılığında 1 numara bir Marka.. Sony'nin bunu yapması mı daha kolay olur yoksa Microsoft'un mu.. Elbette Microsoft'un.. Ama onlar ne yaptı biz kendi bölgemiye yoğunlaşalım sonra diğer bölgelerede bir uğrarız dediler.. Tüm Konsollara sahip olmuş kullanmış birisiyim.. Ps1 'den Xbox'a gamecüp'ten nintendo'nun wii u hariç tüm el ve ev konsollarını kullanmış birisiyim.. Nintendo'dan soğumam bundan dolayı oldu.. Aynı şekilde Microsoft'dan da.. Ama Sony ne yaptı konsolu çıkardıktan sonra Tükrçe dil ve oyunlarda da bu desteği sundu.. Microsoft ise Server bile açmadı.. Dashboard yaptı.. Live'de satılan birçok oyunu REGİONU TURKEY diye seçtiyseniz indiremiyorsunuz.. Bu mu Microsoft'un TÜRKİYE desteği.. Beni Sony'nin avukatı olarak görmeyin.. (öyle olduğunu söyleyenler cevap bile yazma zahmetinde bulunmasın) ben sadece bir oyuncu olarak verdiğim KONSOLUN ve bu konsola ait oyunların 120TL'den başlayarak 200 tl ye kadar alıyorsam TÜKRÇE DİL desteğini görmek isterim... Bunuda kim yapıyorsa ben onu desteklerim.. FM 2012'ye kadar hiç oynamadım.. hep FİFA MANAGER oynuyordum (konudan alakasız olacak ama) fakat sırf TÜRKÇE DİL DESTEĞİ gelecek diye gidip oynamadığım halde STEAMDEN orjinal aldım.. çıkarsa ANLAYARAK oynamak için.. ve 2013'te FM Türkçe yamalı çıktı.. Sony 10'dan fazla exc oyunun da Türkçe dil desteği var.. İnşallah Microsoft'da söylediği gibi bu yeni nesilde daha çok değil HER EXC oyununda TÜRKÇE dil desteği sunarda bende SEVE SEVE koşar Xbox alırım..

The_Rahip

28.3.2013 12:30:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya Hangi konsol donanım olarak üstün olur bilmem ama ben yine ilk konsolumu Sony'den yana kullanacam.. Sonuçta sunduğu Türkçe içerik ve oyunlarla Microsoft'dan 1 değil 2 adım önde.. Xbox son yılında durupta Türkçe dashboard getirmesi GÖZ BOYAMAK'tan farkı yok.. Kanmayın bu tür şeylere.. Xbox ve PS3'te olan TÜRKÇE oyunları bir kıyaslayın.. Saçma salak MARKA FANLIĞI yapmayın.. ÜLKENİZİ SAVUNUN! SİZE ÖNEM VEREN DEĞER VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİNİ KULLANIN! BU YÜZDEN BEN BİR TÜRK OLARAK SONY TERCİH EDERİM!
Bize değer veren firmaların ürünlerini kullanacağız hatta Sony bayrağı altında gerekirse can vereceğiz. Sen ve bizler Türk olarak Sony ve ürünleri için hertürlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Sony'yi almak ülkeyi savunmaktır haklısın, Ps konsolu almak millet borcudur

digimon52

28.3.2013 12:29:01

0
Soruyorum Hani Peacher ( O dandik Analizci ) Xbox Kazanacak diyor du bir dahaki nesil ? Kirli reklam yapmaya bayiliyor ya.Saten bu adamin Haberini bile Yapmak gereksiz. SONY PLAYSTATION GEL GEL.

besauro

28.3.2013 12:22:55

0
xbox konsolu çıktığında görüşlerini yeniden alırız

Hoid

28.3.2013 12:18:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya Hangi konsol donanım olarak üstün olur bilmem ama ben yine ilk konsolumu Sony'den yana kullanacam.. Sonuçta sunduğu Türkçe içerik ve oyunlarla Microsoft'dan 1 değil 2 adım önde.. Xbox son yılında durupta Türkçe dashboard getirmesi GÖZ BOYAMAK'tan farkı yok.. Kanmayın bu tür şeylere.. Xbox ve PS3'te olan TÜRKÇE oyunları bir kıyaslayın.. Saçma salak MARKA FANLIĞI yapmayın.. ÜLKENİZİ SAVUNUN! SİZE ÖNEM VEREN DEĞER VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİNİ KULLANIN! BU YÜZDEN BEN BİR TÜRK OLARAK SONY TERCİH EDERİM!
Haklısın da olayı vatan millet sakarya moduna bağlamayın derim . Xbox çıktıktan 7 yıl sonra TÜRKİYE ye geldi ve direk TÜRKÇE oldu ve çok geç oldu ama hala çok fazla kullanıcısı var TÜRKİYE de bu da bir gerçek . Kaldı ki Microsoft TÜRKİYE genel müdürü Tamer ÖZMEN'in bir açıklaması var xbox 360 için Microsoft gerçekten çok geç adımlar attı fakat bundan sonra çıkacak olan oyunların hemen hemen hepsi TÜRKÇE dil desteğine sahip olacak dedi. Bekleyip göreceğiz olur veya olmaz ama ben her iki konsolu da satın alacağım . SONY konusunda da haklısınız sonuçta TÜRKİYE de adamlar tekeldi . Şimdi karışısında bir rakip var TÜRKİYE pazarı gerçekten eskisi gibi değil büyüdü ve büyümeye devam ediyor bu gelişmekte olan pazarı kazanmak için firmalar birbiri ile yarışacaktır buda bizlere yaracaktır. Sadece arkanıza oturun ve bekleyin ilerisi için TÜRKİYE için çok güzel şeyler olacak. Bundan emin olabilirsiniz , fakat sanki TÜRKİYE playstation üretiyormuş gibi duygulara kapılıp ülkem için gibi tabirler kullanmayın zira para verip alıyoruz oyunları ve konsolları , almasak bırakın TÜRKÇEYİ TÜRK bayrağını göremezsiniz o platformlarda . Umarım anlatabilmişimdir .

- The Stig -

28.3.2013 12:05:07

0
Hangi konsol donanım olarak üstün olur bilmem ama ben yine ilk konsolumu Sony'den yana kullanacam.. Sonuçta sunduğu Türkçe içerik ve oyunlarla Microsoft'dan 1 değil 2 adım önde.. Xbox son yılında durupta Türkçe dashboard getirmesi GÖZ BOYAMAK'tan farkı yok.. Kanmayın bu tür şeylere.. Xbox ve PS3'te olan TÜRKÇE oyunları bir kıyaslayın.. Saçma salak MARKA FANLIĞI yapmayın.. ÜLKENİZİ SAVUNUN! SİZE ÖNEM VEREN DEĞER VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİNİ KULLANIN! BU YÜZDEN BEN BİR TÜRK OLARAK SONY TERCİH EDERİM!

Stygián

28.3.2013 11:40:11

+1
Konuşmak için erken sonuçta Xbox hakkında hiç bir bilgi yok.Ama şu da bir gerçeki Her adımda Sony'nin önceki nesilden ders çıkardığını görüyoruz.

The_Rahip

28.3.2013 09:03:01

-3
Bu açıklamaların pek bir itibar edilecek yanı yok. Geçen nesilin başında Wii'ye erken havlu atan diyen vardı, Xbox 360 lider olur diyen vardı, Xbox 360 erken havlu atar diyen vardı, Ps3 kesin Ps2 rekorunu kırar diyen vardı ne oldu neredeyse hepsi tutmadı. Ms ne yapacak AC, Cod, Battlefield, Halo, Geow, Mass Effect oyunlarının devamı ve birçok yeni multiplayer oyuna yok kardeşim biz eğlence merkeziyiz bu oyunlarla işimiz yok buyurun size çarpışan otoları mı b**** diyecek. Live zaten şuan bile inanılmaz eğlence odaklı bir sistem bizler ülkemizde birçok şeyden faydalanamıyoruz ama yurtdısında yaşayanlar Live'ın her nimetinden faydalanıyor. Ms büyük ihtimal hem oyunlara ağırlık verecek hemde bu eğlence sistemini daha önplana taşıyacaktır. Diyelim ki olmadı Ms cidden sevdiğimiz türden oyunlara ağırlık vermek yerine daha soft oyunlara yöneldi o zamanda başka sistemlere yöneliriz.

Hoid

28.3.2013 09:02:35

-2
Bas bas paraları leylaya . Sözünü hatırlattı bu adam bana :) daha xbox ın resmi duyurusu bile olmadı adam , aslında her şeyi biliyorum ben xboxtan bir yol olmaz diyor :D Göreceğiz bakalım xbox duyurulduğunda bu adam ne diyecek . Umarım microsoft öndeydi hala önde gidiyor diyip xbox u övmez . Üstüne üstün belirtmiş ps3 e ve ps4 e oyun geliştiriyorum diye tutupta bu adamdan xbox iyi bir konsol demesini kim bekler :) Her iki konsola da oyun çıkartan bir firma dese ki xbox kötü anlarımda sana ne oluyor :)

BSC Misafiri

28.3.2013 08:02:50

0
Kabullenmek zor ama Microsoft tamami ile eylence ve sosyal odakli bir makina gelistirmis. Yayinlanan kacak raporlar veya roportjlar bu yonde. Yani ya guclu bir oyun makinasi olacaksin ya da herseyi yapan ama cok guclu olmayan bir donanim. Microsoft eylence merkezi yaratma pesinde. Biraz daha gucsuz ama eylence ve multimedia odakli. O yuzden PS4 oyun yapimcilarini arkasina almis durumda. Bakalim konusmak icin erken ama bu kadar oyun yapimcisi havaya konusuyor olamaz ki iclerinde EA ceo ve Ubi tasarimcilarida var bu yorun yapanlarin. Beklemek lazim...

rambocuk

28.3.2013 07:19:07

-1
Çıkardığı türkçe oyunlarıyla sony her ne olursa olsun ilk tercihimdir

Master_Evil

28.3.2013 04:10:54

0
o şimdiden belli olmaz

Crynet

28.3.2013 03:45:32

0
Xbox Ve PS4 Çıktığında Kimin Kazanacağını Görücez Zaten Bu Firmalarında Çenesi Düştü Hergün Birbirlerine Sataşacaklarına Birbirlerini Övüp Biraz Celtinmenlik Yapsınlar.

gamerasi

28.3.2013 02:45:39

0
Jared Gerritzen: "Microsoft cephesinden birçok arkadaşım var, dolayısıyla her iki taraftan da bazı bilgiler alıyorum. Şu an için Microsoft'un planlarını söylemem yasak fakat Microsoft, yeni nesil konsol meselesine Sony ile aynı pencereden bakmıyor" Şu ana kadar çıkan söylentiler hep bu yönde... Hardcore oyuncular için yeni nesil Xbox hayal kırıklığı olabilir. Umarım Microsoft böyle bir şey yapmaz... Yaparsa da paşalar gibi Ps4 de takılırız...

die.Rache

28.3.2013 02:08:22

0
"Microsoft, yeni nesil konsol meselesine Sony ile aynı pencereden bakmıyor." Bu cümle ilginc,acaba tam olarak Hardcore nesile hitap etmek yerine,cogunlukla Casual kesime mi hazirliyor acaba konsolu?

cihandark

28.3.2013 02:05:46

-3
daha rakibin cihazı ortada yok adam neler söylüyor şu konuşmayı görende sanarki piyasaya zombie studios yön veriyor :P şahane oyunlar yapmış falan :P kendisi için yorumum şu : nostradamus detected :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız