Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Magic the Gathering Oyunu Magic Duels: Origins Ücretsiz Olacak


      Geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan yeni Magic the Gathering oyunu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Magic Duels: Origins adını alacak bu yapım açıklanana göre ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
      Oyunun yapımcısı Wizards of the Coast, bu kararın Blizzard'ın bir diğer ücretsiz oyunu Hearthstone'un başarısından etkilenerek verdiklerini belirtiyor. Magic Duels: Origins; Temmuz ayında Xbox One, PC ve iPad için çıkışını yapacak. Bu senenin sonunda ise yapım PlayStation 4'e gelecek.
 
      Yapım, her hafta yenilenen görev sistemi, yapay zekaya karşı tek kişilik modu ve yeni Deck Builder sistemiyle dikkat çekiyor. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Oyun için yayınlanan ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Wizards of the Coast Magic Duels: Origins kart ücretsiz free-to-play pc xbox one mobil ipad
Ses Getiren MMO-RPG Oyunu Crowfall, 1 Milyon Dolardan Fazla Bağış Aldı World of Tanks Generals için Beta Kodu Dağıtıyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gethron

7.3.2015 13:19:07

0
Magic The Gathering çok küçümsüyorsunuz , pokerden sonra dünyada ödülü en çok olan 2. kart oyunudur kendisi. Türkiyede çok popüler olmasada Dünyada inanılmaz bir seviyede keza biraz araştırmadan MTG kötülemeyin.

BSC Misafiri

7.3.2015 01:32:40

0
Ooooooooooo, "Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers"ı deliler gibi oynamışımdır (deck modları falan da var küsürat kadar). Vaktinde Hearthstone'u beklememin tek sebebi MTG: online'nın F2P olmamasıydı ki zaten oyun sistemi aşağı yukarı MTG'den aşırma. Hearthstone'nun tek avantajı warcraft gibi popüler bir markayı kullanıyor olması. Oyun derinliği, sanatsal tasarım vs'de MTG çok feci ezer Hearthstone'u.

desiremusic

6.3.2015 20:55:42

0
PS4'e sene sonunda çıkacakmış. Beklemek zor olacak ama ücretsiz olması hoş oldu bence. Bu arada MTG'yi Heartstone karşılaştıran arkadaş son derece komik biriymiş. ^_^

PsiKoman

6.3.2015 19:26:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood Hearthstone varken anca ezik konsolcular oynar bu oyunu
Ahahahahahah :ASD:DSA Rezil olan sensin heartstone nedir?Magic the gathering varken.Bebelerin yada zeka seviyeleri yetmeyenlerin oyunu hearthstone.

Vinewood

6.3.2015 18:22:03

-4
Hearthstone varken anca ezik konsolcular oynar bu oyunu

barslan06

6.3.2015 15:57:37

0
Video nun sonunda PS4 logosu da görünüyor. PS4 için de çıkmayacak mı bu oyun ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Magic Duels: Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız