Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Hitman İçeriği 24 Ekim'de Duyurulacak

   Io Interactive, 24 Ekim 15:00'da Hitman için yeni içerik duyuracağını açıkladı.
 
   Io Interactive, 
 
   "Bu tarihi takviminizde işaretleyin: 24 Ekim. Oyun için yepyeni içeriği duyuracağımız tarih bu. Duyurudan önce açıklamak istediğimiz bir şey var; bu yaklaşan içerik Sezon 2 değil. Beklentileri kontrol altında tutmak için bunu söylüyoruz. Öyleyse, tarihi kaydedin, sızıntı olmamasını dileyelim ve görüşmek üzere!"
 
   Hitman şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Need for Speed Payback'in Müzik Listesi Belli Oldu Paris Saint-Germain, League of Legends'dan Çekildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

7.10.2017 05:49:23

0
Episodic diye oyuna bırın kıvırmanızı tavsiye etmem. Ben de ilk duyduğum zaman çok saçma bir düşünce Hitman oyununda ne alaka episodic falan demiştim ama oyunu satın aldıktan sonra düşüncelerim değişti. Oyun da 6 episode var fakat ben oyuna 100 saat harcadım ve contract yapmak ile pek uğraşmadım. Contract gibi aynı harita da farklı hedefler olabiliyor ama ben konu odaklı oynadım sürekli. Her episode gerçekten çok büyük ve detaylı. Bir hedefi öldürmek için bir sürü seçeneğiniz var. Bunlar gerçekten görmek isteyeceğiniz yaratıcılıkta öldürme şekilleri. Yani bir bölümü çok kez oynayacaksınız. Ben genelde oynadığım bir bölümü tekrar oynamayı sevmem ama farklı şeyler yaptığınız farklı bir şekilde yaklaştığınız için hedefinize pek de aynı bölüm gibi hissettirmiyor. Zaten bir de bunun üstüne ben challange kasayım derseniz 100 saat'i bile geçersiniz. 6 episode arasında bir tane bile sevmediğim bu ne dediğim olmadı. Eğer sezon 2 olmayacaksa yeni bir bölüm olabilir zaten adamlar sürekli güncelliyor, yeni içerikler ekliyorlar oyuna. Eğer Hitman oyunlarını seviyorsanız ve sevme nedeniniz farklı şekillerde hedefi öldürmekse bu oyun tam sizlik. Benim de ilk başta yaptığım gibi episodic diye almamazlık etmeyin. Hem tüm bölümler zaten çıktı hem de dediğim gibi çok dolu ve büyük bölümler. Hikaye nasıl derseniz geliştiriciler uzun soluklu bir plan yaptığından dolayı bir dizinin ilk bölümleri gibi düşünebilirsiniz.

Project Scorpio

7.10.2017 01:01:45

+1
Bonus episode duyuracaklar sanırım.

mementopolis

6.10.2017 20:41:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Bölüm bölün antrenman modu gibi olduğu için ilk kez bir hitman oyununu almamıştım umarım bu sefer adam gibi bir hikayesi olan hitman oyunu duyururlar
Farklı olmayacak .

rambocuk

6.10.2017 20:26:59

0
Bölüm bölün antrenman modu gibi olduğu için ilk kez bir hitman oyununu almamıştım umarım bu sefer adam gibi bir hikayesi olan hitman oyunu duyururlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız