Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Ghost Recon'un Adı Ne Olacak?

 
Gerek gerçekçi oynanışı ve taktik sistemi, gerekse de co-op modları ile türün en başarılı oyunlarından biri olan Ghost Recon serisinin yeni oyunu hangi isimle çıkacak?
 
Uzun bir süredir dedikodu olarak yapımının devam ettiği söylenen fakat bir türlü açıklanmayan oyun ile ilgili yeni bir haber daha öne sürüldü.
 
Geçtiğimiz aylarda Avusturalya'daki OFLC (Office of Film and Literature Classification) kurumundan bir detay bulunmuş ve Ubisoft'un Ghost Recon : Predator ismini multiplayer olarak lisasnladığı ortaya çıkmıştı.
 
Bu seferki haber ise Superannuation sitesi sayesinde ortaya çıktı. Ubisoft'un Ghost Recon : Future Soldier adını lisasnladığını gösteren site, yeni oyunun isminin böyle olabileceğine de parmak basmış oldu.

Oyunun Ghost Recon 4, Ghost Recon : Predator, Ghost Recon : Future Soldier veya bambaşka bir isimle çıkacağını ise oyunun duyurusu ile birlikte öğrenebileceğiz. Tabi bu isimlerden birisinin oyunun konsol versiyonu, diğernin ise taşınabilir konsollar için olabileceği fikri de aklımıza geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ghost Recon : Predator PC PS3 PSP Ghost Recon : Future Soldier
NFS : Shift, Apple Store'daki Yerini Aldı Nintendo Bu Sefer WiiRelax'ı Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dIsAstEr

20.12.2009 13:57:19

0
Sevdiğim bir seri, co-op modu gerçekten de zevkli, eğlendiriyordu. 2010 'da çıkar inşallah.

Kreuger

20.12.2009 13:17:18

0
bu oyun cikmasada olur, cod6 mw yeni moh ve gelecek cod7, b2 vs varken ciksa ne olur cikmasa ne olur ,zaten 360 ve pc ye cikacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon : Future Soldier
+ TAKİBE
AL
90 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız