Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dragon Age Oyunundan Konsept Görsel Paylaşıldı

 
BioWare, yeni Dragon Age oyunundan konsept görsel paylaştı. Okçu bir karakter gösteriliyor.
 
The Game Awards 2020 etkinliğinde yayınlanan teaser fragmanda aynı yay ve okun yeşilini farklı bir karakterde görmüştük.
 
Konsept görsel, oyunun yeni baş yapımcısı Christian Dailey tarafından paylaşıldı. Mark Darrah'ın ayrılışından sonra onun yerini almıştı.
 
Oyunun çıkış tarihi, çıkış yapacağı platformlar ve detayları henüz belli değil. The Game Awards 2020'deki teaser fragmana aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 
"Dragon Age dünyasının yeni bir kahramana ihtiyacı var. Thedas'ı tehdit eden şeytani güçler ile boy ölçüşebilecek bir kahramana. Dragon Age serisinin yeni bölümünde keşfedeceğiniz bazı yeni yerlere ve yanınızda savaşacak ırklara ilk bakış atın."

Bu haberin bağlantısı
URL
Monkey Barrels Şubat'ta PC'ye Geliyor Techland, Dying Light 2 Baş Yazarının Stüdyodan Ayrılışı Hakkında Açıklamada Bulundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.1.2021 20:20:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte Dragon age de evreni ve yapabildiklerinle çok güzel bir seri. Sonuçları aynı olsa da o sonuçlara bambaşka yollarla ulaşmanı sağlayan senaryosu var. Şu çakma izometrik olayına ve her mesleğe ihtiyacın olsa da savaşta sadece büyücülerin iş yapması hoşuma gitmeyen kısımları. Origins'den sonrasını oynamadım ama çıkan diğer 2 oyunda sadece 1 ek meslek geldi diye biliyorum. Okçu gibi yeni meslekler iyi olacaktır. Savaşları bir nebze tek düzelikten çıkacaktır.
Bioware artık eski Bioware değil. Anthem faciasından sonra pek çok kişi şirketten ayrıldı. Yeni oyunlarından çok beklentiye girmemek gerekir. Umarım güzel olur fakat çok düşük bir ihtimal bu.

lamuarte

9.1.2021 05:59:29

0
Dragon age de evreni ve yapabildiklerinle çok güzel bir seri. Sonuçları aynı olsa da o sonuçlara bambaşka yollarla ulaşmanı sağlayan senaryosu var. Şu çakma izometrik olayına ve her mesleğe ihtiyacın olsa da savaşta sadece büyücülerin iş yapması hoşuma gitmeyen kısımları. Origins'den sonrasını oynamadım ama çıkan diğer 2 oyunda sadece 1 ek meslek geldi diye biliyorum. Okçu gibi yeni meslekler iyi olacaktır. Savaşları bir nebze tek düzelikten çıkacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız