Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Brain Age Oyunu Yolda


 
      Nintendo'nun bu nesille birlikte ortaya çıkan bazı yeni oyunları büyük ilgi görüyor. Mesela Brain Age serisi 33 milyon adet satmayı başararak firmaya büyük kazanç sağladı. Bu serinin tabi ki devam edeceğini düşünüyorduk ki Profesör Kawashima'dan bir açıklama geldi.
 
     Seriye adını da veren Ryuta Kawashima, şu an bir Brain Age oyununun yapım aşamasında olduğunu söyledi ve oyunun 2010 yılı içinde piyasaya çıkacağını açıkladı. 

     Her ne kadar Kawashima, 2010 yılı işaret etse de oyunun 3DS için çıkma ihtimali hala var, çünkü 3DS Japonya'da normalde 2010 yılı sonunda piyasaya çıkarılmak isteniyordu. Konsolun şu anki çıkış tarihi ise Şubat 2011.

      Kawashima'nın açıklamayı yaptığı tarihte 3DS'in yeni çıkış tarihini duymamış olması da mümkün, çünkü kendisi oyun dünyasına çok yakın birisi sayılmaz. Zaten DS ve Wii için yeni bir Brain Age oyunun çıkma ihtimali çok düşük, o nedenle bu oyunu 3DS'te görme ihtimalimiz çok fazla.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Brain Age
Bill Mitchell'ın Kravatı Country Returns'te Bungie'nin Yeni oyun Resimleri Sahte Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız