Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Battle Royale Oyunu Bloodhunt Duyuruldu

 
 
Geliştirici Sharkmob, Vampire: the Masquerade evreninde yeni bir oyun yaratıyor.
 
Sharkmob oyun hakkında şu açıklamaları yaptı: ''Bu sefer oyun rol yapma ve diyalog üzerine kurulmayacak. Bunun yerine, kılıç, pompalı tüfek ve keskin nişancı silahları ile aksiyon dolu bir battle royale oyunu geliştirme peşindeyiz. Game Fest etkinliği kapsamında Sharkmob oyunu hayranlara fragman aracılığıyla detaylandırdı.
 
Mezarlıklar ve gece kulüpleri de dahil olmak üzere birçok şehir ortamı gösterildi. Fragman ayrıca sokaktaki Brujah ve Nosferatu vampirleri gibi farklı klanlardan vampirleri de ortaya çıkardı. Oyuncular, oyun tarzlarını belirleyecek olan klanlarını seçecekler. Aynı zamanda, siviller bu oyuna önemli ölçüde etki edecek. Vampirler biraz destek için sivillerden beslenebilecek. 
 
Oyun ek olarak 12 dili destekleyecek: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Lehçe, Portekizce (Brezilya), İspanyolca (Latin Amerika), Çince, Korece ve Japonca. 
 
Fragman videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu battle royale
4 Oyunculu The Anacrusis Oyunu Duyuruldu The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız