Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Tutkunları için Kaçırılmayacak Bir Kampanya: Humble Codemasters Bundle


      Sık sık düzenlediği kampanyalarla oyuncuların yakından tanıdığı Humble, bu kez de Codemasters oyunlarına güzel bir kampanya düzenledi.
 
      Kampanya dahilinde en az 1 dolar olmak üzere istediğinizi öderseniz GRID 2, GRID 2 Drift Pack, DiRT Showdown, Overlord, Operation Flashpoint Complete (Dragon Rising ve Red River içeriyor), Hospital Tycoon ve de Colin McRae Rally'ye sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir ödeme yaparsanız da GRID Autosport ve Grid Autosport Road & Track Car Paketi, Overlord 2, Overlord Raising Hell genişleme paketi ve GRID 2 Spa- Francorchamps Track Paketine sahip olabilirsiniz. 

     Son olarak 15 dolardan fazla bir ödeme yaptığınızda bu oyunların arasına GRID Autosport Season Pass, DiRT 3 Complete Edition, ve GRID 2: All In DLC Paketine sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz kampanya ayrıca Dirt: Rally ve Overlord: Fellowship of Evil için %25'lik Humble Store indirim kuponu içeriyor. Bahsettiğimiz bu dolu dolu kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codemasters Yarış Grid Grid Autosport Racing Araba Yarışı
Total War: Warhammer'dan Yeni Bir Sinematik Dying Light'ın Season Pass Fiyatı Gelecek Yeni DLC ile Birlikte Arttı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRID: Autosport
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız