Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı, Until Dawn'ın DLC'leri ve VR Sürümü Hakkında Konuştu


    Bu senenin büyük beğeni toplayan oyunlarından Until Dawn için Supermassive Games'ten henüz bir DLC duyurusu gelmedi. Firmanın yapımcılarından Pete Samuels verdiği bir röportajla beraber hem oyunun DLC'leriyle, hem de sanal gerçeklik sürümüyle ilgili konuştu.
 
    Ana oyunun hikayesinin altında bazı gerçeklerin yattığını söyleyen Pete Samuels, "Bu tip eklentilerle beraber ana hikayeyi değiştirmek durumunda kalırsak bundan memnun olmayız. Oyunculardan sıkça yeni bir DLC ile bir karakterin sonunun mutlu bitmesine yönelik istekler alıyoruz. Böyle şeyleri gerçekleri hiçe sayarak yapamayız. DLC gelmeyecek diye bir şey demiyorum ama henüz nasıl bir DLC koyabileceğimizi kavrayamadık." açıklamalarını yaptı.
 
    Until Dawn'ı Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR'de görebileceğimizle ilgili de Pete Samuels olumsuz yanıt verdi. Samuels, "Yapım aşamasında da birçok kez PlayStation VR'e değinsek mi diye düşündük ama hayır, Until Dawn'ın sanal gerçeklik sürümünü çok acele bir ihtiyaç duyulmadığı sürece göremeyeceksiniz." sözünü söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
until dawn playstation 4 korku
Call of Duty Yapımcısı Sahte Terörist Saldırısı Haberi İçin Özür Diledi Star Wars: Battlefront'un Betasını 9 Milyon Oyuncu Oynadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uncy

14.10.2015 15:54:10

0
Sacma olur zaten hikayeyi degistiren dlc gelirse

Chosen_One

14.10.2015 02:24:49

-1
Madencilere yada üzerinde deneyler yapılan insanların olduğu döneme odaklanan bir dlc gelebilir bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Until Dawn
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız