Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı Ekip The Tomorrow Children için Beta Düzenlemeyi Düşünmüyor


       Bu senenin Gamescom etkinliğinde duyurulan bağımsız yapım The Tomorrow Children, farklı yapısıyla pek çok oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı. Oyunun yapımcı ekibi Q Games, resmi Twitter sayfası üzerinden The Tomorrow Children için herhangi beta sürecinin düzenlenmeyeceğini dile getirdi. Yani eğer oyunun alfa sürecine katılma şansı yakalayamadıysanız The Tomorrow Children'ı çıkışına kadar deneyemeyeceksiniz.
 
       Bunun yanında yapımcı ekip oyunun alfa sürecini oynayan oyuncuların oynanış videolarını YouTube üzerinden paylaşabileceğini hatta Twitch üzerinden canlı yayın yapabileceğini açıkladı. Eğer alfa sürecine katılamadıysanız bu canlı yayınları takip ederek The Tomorrow Children hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. The Tomorrow Children'ın alfa süreci 10 Kasım'da başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com The Tomorrow Children PS4 Q Games Sony
Özgün Bağımsız Yapım Kill All Zombies'in Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı Monument Valley'nin Yeni Ek Paketi Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Tomorrow Children
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız