Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Zero'dan Harika Bir Video

Yakuza Zero
 
   Japonya’nın sevilen yapımı Yakuza Zero’dan harika bir video bizlerle. Yakuza Zero geçtiğimiz sene Asya bölgesi için çıkışını gerçekleştirmiş ve batıya ise 2017 yılında geleceği açıklanmıştı.
 
   Yakuza 6 ile bağlantılı olacak oyun Yakuza 6’daki ve serideki ana karakterimiz Kazuma Kiryu’nun mafya içerisindeki sıfırdan yükselişi anlatılacak.
 
   Yakuza Zero’nun hikayesi ise şöyle 1988 yılında Tokyo’nun Kanto bölgesinde geçen yapımda Kazuma Kiryu, Dojima Ailesine hizmet etmekte ve bir gün kendisi haraç toplanması için yollandığında haraç veren kişi ölü olarak bulur ve bu suç Kazuma Kiryu’nun üzerine kalır. Kazuma Kiryu ya ismini temize çıkaracaktır ya da ihanet şüphesi ile Dojima ailesi tarafından infaz edilecektir.
 
   Sega tarafından geliştirilen Yakuza Zero, 24 Ocak Tarihinde sadece PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
yakuza zero aksiyon action yakuza sega playstation 3 playstation 4
Gears of War 4, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı Microsoft, Xbox One S'in 4K Blu-Ray Oynatıcıya Sahip Tek Konsol Olduğunu Vurgulamaya Devam Ediyor

Tuborg06

28.9.2016 21:09:36

0
Çöp geç :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza Zero: The Oath’s Place
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız