Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Zero için Uzun Bir Senaryo Videosu Yayınlandı


      Bu sene içinde duyurulan oyunlar arasında Yakuza serisinin PlayStation 3 ve PlayStation 4 için geliştirilen yeni oyunu Yakuza Zero: The Oath’s Place da yer alıyor. Oyunun dağıtımcısı Sega, Tokyo Game Show'da oyun için bir hikaye videosu göstermişti. Gösterilen bu videonun uzun hali oyuncularla paylaşıldı.
 
      Yakuza Zero: The Oath’s Place ilk Yakuza oyunun öncesinde olan olayları oyunculara aktaracak. Yani oyunda Yakuza serisinde daha önce karşılaştığımız karakterlerin daha genç hallerini göreceğiz. Sega'nın yayınladığı 15 dakikalık videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yakuza Zero: The Oath’s Place, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için 2015'in ilkbahar mevsiminde çıkış yapacak. Oyun henüz Batı için onaylanmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshokers.com yakuza zero aksiyon action yakuza sega playstation 3 playstation 4
Plants vs. Zombies: Garden Warfare'in Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı Borderlands: The Pre-Sequel'in Yapım Aşaması Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza Zero: The Oath’s Place
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız