Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Nisan Ayı Güncellemesi Yayınlandı


     Microsoft, Xbox One'ın Nisan güncellemesini kullanıcıların beğenisine sundu. Bu güncelleme daha önce belirtilmesinin aksine sesli mesaj özelliğini konsola eklemiyor. Bu özelliğin ilerleyen dönemlerde konsola ekleneceği belirtiliyor.
 
      Nisan güncellemesiyle birlikte grup konuşmalarında bazı önemli bilgiler veren semboller ekleniyor. Örneğin grup konuşması sırasında mikrofonunuz açık değilse bunu belirten bir sembol ortaya çıkacak. Bunun yanında artık kazandığınız başarımların neden kazandığınızı direkt olarak o başarımı kazandığınız an ekranınızda beliren bildirimde görebileceksiniz. Güncellemenin getirdiği yenilikleri detaylı bir şekilde aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Square Enix'in İnteraktif Oyun Duyuru Etkinliği Twitch'te Başladı Rory McIlroy PGA Tour'da Golfün Önemli Sahalarından Biri Yer Almayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

7.4.2015 17:56:02

0
Ha güncelleme mi gelmiş. O zaman cihazı açayım. Cihazı aldığımdan beri güncellemeden güncellemeye açar oldum.

alican88

7.4.2015 15:33:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

? Evet gelişiyor. Eylül'de aldım konsolu. O zamanki haliyle şimdiki hali arasında dağlar var. 360'ta olupta One'da olmayan özellikler konusunda bende eleştiriyorum o ayrı ama hiç gelişme yaşanmıyor demekte çok yanlış bence.
hocam bu gelisme degildir yada soyle duzelteyim bana gore gelisme degildir.. xbox360 gibi nirvana bir konsol ancak bukadar yerle bir edilirdi..xoneye xbox360 ta olan ozellikleri tek tek variyorlar bunada gelisme diyoruz sizce bunudur gelisme?? corma gibi bir konsol yaptilar donanimi gectim yazilimida rezildi..ne adam gibi parti chat ne friends sekmesi vardi..online davet iskenceydi simdi bunlari gunncelleme adinda duzeltip bakin calisiyoruz diyorlar bumudur calismak? biz zaten x360 ta bunlar vardi.. ps4 cepshesine gelince gelisme varsa ps4 te krali var..ps3 u ele alirsak ne parti chat, ne psn vardi..oyunlar serverlarin dandikliginden oynanmiyorsu bile..online konsol demeye 1000 sahit gerekiyordu..ama adamlar ps4 ile resmen uctular..parti chat telefondan bile kaliteli,psn bakimlar disinda harika calisiyor,lag donma takilma vb birsey yok,gamepad gelistirildi,arayuzde cok sade hersey elinin altinda saniyeler icinde parti chat baslatip davet sistemini kullanabiliyosun gelisme budur.. xbox one xbox360 ustune birseyler koyacagina xbox360 tan bile geri bir konsol oldu aylarca guncellemelerle duzeltilmeye calisiyor,ps4 ise ps3 ustune resmen bina cikti ps3 teki eksiklerini kapatti..bu kadar kör olmaya gerek..bende konsollari kullaniyorum ama xone ye gelisiyor demek utopik bir dusunce olur..adamlar yapmalari gerekeni yapiyor..ki hala x360 taki ortadaki topun mukemmel islevini xonede niye kaldirdilar ne icipte bunu yaptilar hala anlamis degilim..

İdrak İstimlak

7.4.2015 15:24:03

-1
Evet update konusunda kimse Microsoft'un eline su dökemiyor ve iddia edildiği üzere PS3 zamanındaki gibi hatalar mevcut değil ama internetteki kaynaklar acaba öyle mi diyor? 'There was a problem with the update' http://www.gamezone.com/news/microsoft-offers-solution-to-xbox-one-error-there-was-a-problem-with-the-update http://www.gamerstemple.com/featured-article/1346/an-xbox-one-day-one-patch-failure-solution http://www.digitaltrends.com/gaming/xbox-one-problems-solutions/ http://www.gametechspecialist.com/repairs/xbox-one-error-e305-update-fix/ Hatta IGN rehber bile hazırlamış, update hatalarına karşı... http://www.ign.com/wikis/xbox-one/Xbox_One_Update_Problems

Sir Maximus is BACK

7.4.2015 13:44:06

-4
Yazılım konusunda Microsoft'un eline kimse su dökemez bu kadar net.

Guest-C8DDC600D

7.4.2015 13:43:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ben güncelleme konusunda eleştiri yapmıyorum. Orada bir ironi var onu da anlayan anladı zaten ama sanırım sen anlamadın
Yo anlamıştım demek istediğini. Xbox güncellemelerinin mantığı farklı demek istediğim. PS3 kullanmadığımdan fazla yorum yapmayacam ama takip ediyordum yine. O zaman güncellemeler birşeyi düzeltmek için gelip başka birşeyi bozuyordu . Zaten PSN kötü namını bu dönemlerde aldı. O güncellemelerle bunların alakası yok. Sizin demek istediğiniz niye onu eleştirenler bunda fikir değiştirmiş. Bende cevaben ikisi farklı demek istiyorum.

addidas_85

7.4.2015 13:30:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Bu güncellemeler hata düzeltmeye yönelik değil yenilik getiren güncellemeler. Niye istemeyelim.
Ben güncelleme konusunda eleştiri yapmıyorum. Orada bir ironi var onu da anlayan anladı zaten ama sanırım sen anlamadın

Guest-C8DDC600D

7.4.2015 13:26:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85 Bu kadar sık güncelleme gelmesi ps3 döneminde de almama sebebiydi. Demekki insanlar da zamanla değişebiliyormuş....
Bu güncellemeler hata düzeltmeye yönelik değil yenilik getiren güncellemeler. Niye istemeyelim.

Guest-C8DDC600D

7.4.2015 13:25:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 tam bir komedi bu xone guncelleme isi :) ama adamlar calisiyor yani sonucta her ay guncelleme veriyor konsol gelisiyor puhahha :))
? Evet gelişiyor. Eylül'de aldım konsolu. O zamanki haliyle şimdiki hali arasında dağlar var. 360'ta olupta One'da olmayan özellikler konusunda bende eleştiriyorum o ayrı ama hiç gelişme yaşanmıyor demekte çok yanlış bence.

addidas_85

7.4.2015 12:10:55

0
Bu kadar sık güncelleme gelmesi ps3 döneminde de almama sebebiydi. Demekki insanlar da zamanla değişebiliyormuş....

Project Scorpio

7.4.2015 10:00:24

0
Yine kusursuz bir güncelleme olmuş rakibi 3 ayda bir güncelleme çıkartırken XO'a he ay çıkıyor sırf bu sebepten bile XO tercih edilir...

İdrak İstimlak

7.4.2015 07:39:22

0
360'ta olan ozelligin hala gelememis olmasi Microsoft'un "yazilim devi" (?) sifatina golge dusuruyor...

alican88

7.4.2015 07:25:05

-1
tam bir komedi bu xone guncelleme isi :) ama adamlar calisiyor yani sonucta her ay guncelleme veriyor konsol gelisiyor puhahha :))
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız