Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'a Özel Oyun D4: Dark Dreams Don't Die, PC'ye Geliyor


        Xbox One'a özel oyun D4: Dark Dreams Don't Die'ın PC'ye gelebilme ihtimali olduğunu sizlere aktarmıştık. Serinin yaratıcısı Hidetaka Suehiro, bugün Twitter üzerinden D4: Dark Dreams Don't Die'ın PC'ye geleceğini resmi olarak duyurdu.
   
       2014'ün Eylül ayında Xbox One'a çıkan D4: Dark Dreams Don't Die'da eşi katledilen bir dedektifin kontrolünü elimize alıyoruz. Yapımcı ekip Kinect odaklı olan bu oyunun kontrollerini klavye-fare ikilisi için uyarladıklarını belirtiyor. Oyunun PC çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmiş değil. Eğer oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan video incelememizi izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net d4
Batman Arkham Knight'ın Season Pass'i 40 Dolar WWE 2K15, Steam'deki Yerini Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

28.4.2015 21:43:02

-1
Microsoft bir oyunu elinde tutamadın ne işe yararsın sen. E3'te bari elle tutulur gözle görülür. Torunlarımın bile oynayacağı exclusiveler olur.

BSC Misafiri

28.4.2015 20:38:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri xbone pişmanlıktır, adam gibi özel oyunu olmadığı gibi elindeki oyunlara da sahip çıkamıyor. Ryse dediler pc'ye geldi, Dr3 dediler pc'ye geldi. Titanfall dediler daha iyisi PS4'e geliyor.

PS4 + PC + wii u akar
Akıllı adamın kombinasyonu bunlar olur zaten.Live,kol,mol hikaye artık.

BSC Misafiri

28.4.2015 18:16:35

0
xbone pişmanlıktır, adam gibi özel oyunu olmadığı gibi elindeki oyunlara da sahip çıkamıyor. Ryse dediler pc'ye geldi, Dr3 dediler pc'ye geldi. Titanfall dediler daha iyisi PS4'e geliyor. PS4 + PC + wii u akar

StrikeX

28.4.2015 18:12:15

0
Ee biz bu xbox one niye aldik ki arkadas. Forza falan da ciksin pc ye tam olsun. Ps4 de oynuyorum exc oyunlari e pc de de oynuyoruz. Ama xbox da bi sunset overdrive birde forzalar kaldi baska biseyde cikmadi zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
D4: Dark Dreams Don’t Die
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız