Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'a Ekran Görüntüsü Alma Özelliği Geldi


       Microsoft, uzun bir süredir beklenen ekran görüntüsü alma özelliğini konsola getiren güncellemeyi bugün Xbox One kullanıcılarına sundu. Bu güncellemeyle birlikte oyun oynarken iki kez Xbox tuşuna bastığınızda ekran görüntüsü alabiliyorsunuz.
 
       Ekran görüntülerinizi The Upload uygulamasıyla diğer oyuncularla paylaşabileceksiniz. Güncellemenin getirdiği diğer yenilikler arasında önerilen arkadaşlar, isminizi "tüm arkadaşlarınızla" veya "tüm Xbox Live topluluğuyla" paylaşma seçenekleri ve sekme saydamlığını ayarlayabilme özelliği yer alıyor. Aşağıdaki videoyla güncellemeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Aile Bakanlığı: Minecraft Yasaklanmalı Hounds: The Last Hope'un Resmi Sitesi Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

13.3.2015 03:09:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ps now ve shareplay ile zaten psn'nin kalitesi ortada. Üstüne daha bir şey demeye gerek yok.
Sohbette Nat Tipi ve mesajların gitmemesi, gelmemesi ile kalitesiz olduğunuda ortaya koyduğundan nötr desek daha doğru olur.

gultekinlive

10.3.2015 23:13:48

0
Xbox 360 da nasıl alıyoruz ekran görüntüsünü?

GT_55

10.3.2015 23:13:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bu nesilde PSN ve Sony gerek yazılım, gerekse donanım olarak her türlü rakibinden öndedir. Bunun tartışacak bir yönü yoktur... MS anca iki sene sonra PS4'teki özellikleri kopyalayıp dursun...
Ps now ve shareplay ile zaten psn'nin kalitesi ortada. Üstüne daha bir şey demeye gerek yok.

Project Scorpio

10.3.2015 23:08:38

-1
Xbox One yazılım farkını ortaya koymaya devam edıyor Sony ıyıce sıçtı batırdı sımdı sıvamaya calısıyor ama bu kekolar kım Microsoft'a kafa tutmak kim.

TsubasaXP

10.3.2015 22:19:27

-1
Her Xbox haberinin altında Ps4 kullanıcıları yorum yapmış nasıl bir fantaziniz var anlamak zor.

Virtual Reality

10.3.2015 19:04:49

-2
quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia Ben ne diyorum sen diyorsun.
"Sony de daha arkadaşın online olunca bildirim bile gelmiyor sen ne diyorsun?" Biraz önce yazdığınız bu cümle size ait değil mi? Bende bu konuda ki yanlış bilginizi düzelttim. Bahsettiğiniz bu özellik, 2006 dan bu yana PS3 de var. Sizce, PS3'e 2006 yılında bu bildirimi koyan Sony, PS4'e neden bu bildirimi koymadı? "Arkadaşın online olunca çıkan bildirim den" kat kat zor olan, parti açma, paritiye girme, partiye girince veya parti açınca arkadaşınızın anında görmesi ve PS tuşuna basarak anında bu partiye katılması işini dört dörtlük yapan Sony şirketi, sizce, parti işinden daha kolay olan "arkadaşın online oldu bildirimini" PS4'e neden koymadı? Yani dostum, sen ne diyorsan onu diyorum. Farklı bir şey konuşmuyorum.

Lod0ss

10.3.2015 18:26:04

0
Ben ne diyorum sen diyorsun.

Virtual Reality

10.3.2015 17:42:24

-6
quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Sony de daha arkadaşın online olunca bildirim bile gelmiyor sen ne diyorsun?
Hocam siz neden bahsediyorsunuz Allah aşkına, PS3 çıktığından yani 2006 dan bu yana, PS3 de arkadaşlarımız online olunca sağ üst köşede gözüküyor. PS3'ün çıktığı günden beri bu özellik var. Peki, 2006 dan bu yana bu özelliği kullanan Sony, sizce yeni nesil konsolu PS4'e neden bu basit özelliği eklemedi? Mesela PS4 de bir arkadaşınız, parti açtığı an veya bir partiye girdiği an, yukarı sol köşede "..... kişi bir gruba girdi" şeklinde bildirim geliyor ve o anda PS tuşuna basarsanız, anında arkadaşınızın olduğu partiye katılıyorsunuz. Sony şirketi PS4 de, olabilecek en hızlı şekilde parti kurulmasını ve yine olabilecek en hızlı şekilde arkadaşların partiye katılmasını sağlayan bir sistem oluşturmuş. Bundan daha hızlı şekilde parti kurulumaz veya başka bir arkadaşınızın girdiği partiye geçiş yapılamaz. Zaten olabilecek en hızlı şeklini yapmışlar. Xbox One da ise hala parti kurma ve partiler arası geçişte, Xbox 360 da olduğu kadar serilik yakalanamadı. Microsoft önce, parti (grup) işini düzeltsin ve seri şekle getirsin. Microsoft'u yazılım uzmanı olarak biliriz. Hadi konuştursun hünerlerini İşi yazılım olmayan Sony bile, yeni nesil oyun konsolunda, işletim sistemini oyunculuk adına baştan revize etmiş ve çok hızlı bir şekilde çalışır hale getirmiş. Arkadaşlık kurma, parti başlatma, sen davet atmadan bile PSN arkadaşının partiyi başlattığını görmesi ve PS tuşuna bir kez basarak hemen bu partiye katılması, trophyleri kolay şekilde karşılaştırma, arkadaşların en son neler yapmış PS4'ü açar açmaz ekranda görme, oyunların rahatsızlık vermeden ve sizin başlatmanıza gerek kalmadan otomatik güncellenmesi, dinlenme modunda minimum elektrik sarfiyatıyla oyun yüklemesi ve güncellemesi yapılması, vs. vs. Bunları yapan Sony'nin işi yazılım değil ama yapmış mı yapmış. Birde Microsoft gibi sunucu yazılımı geliştirme bilgisi olsaydı, inan bana hack saldırılarından o kadar etkilenmezdi. Microsoft'un bir işi de sunucu yazılımı geliştirmek olduğu için, sunucuları hack saldırılarından daha az etkileniyor.

İdrak İstimlak

10.3.2015 17:15:44

0
Bu nesilde PSN ve Sony gerek yazılım, gerekse donanım olarak her türlü rakibinden öndedir. Bunun tartışacak bir yönü yoktur... MS anca iki sene sonra PS4'teki özellikleri kopyalayıp dursun...

Lod0ss

10.3.2015 16:42:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx İyide bu özellik Sony Playstation 4 de çıktığı günden, hatta geliştirici kitlerinden bu yana var. Xbox One'a daha yenimi geliyor? Yav, Microsoft'u yazılım uzmanı bilirdik. Vista dan bu yana hala beyin tutulması mı yaşıyorlar.

Yazılım özürlü dedikleri Sony bile, oyun konsolunda her şeyi dört dörtlük yaparken, sözde yazılım uzmanı Microsoft, oyun konsoluna şu basit özellikleri bile çok uzun süre sonra getiriyor. Ayıp denen bir şey var.

Not: Playstation fanı değilim. Sadece, Microsoft'un teknolojiyi geriden takip etmesine anlam veremiyorum ve üzülüyorum.
Sony de daha arkadaşın online olunca bildirim bile gelmiyor sen ne diyorsun?

Virtual Reality

10.3.2015 16:17:07

-6
İyide, bu özellik Sony Playstation 4 de çıktığı günden, hatta geliştirici kitlerinden bu yana var. Xbox One'a daha yenimi geliyor? Yav, Microsoft'u yazılım uzmanı bilirdik. Vista dan bu yana hala beyin tutulması mı yaşıyorlar. Yazılım özürlü dedikleri Sony bile, oyun konsolunda her şeyi dört dörtlük yaparken, sözde yazılım uzmanı Microsoft, oyun konsoluna şu basit özellikleri bile çok uzun süre sonra getiriyor. Ayıp denen bir şey var. Not: Playstation fanı değilim. Sadece, Microsoft'un teknolojiyi geriden takip etmesine anlam veremiyorum ve üzülüyorum. Çünkü rekabet bitince, yarı tekel konuma gelmiş Playstation, tam tekel konumuna gelecek ve biten rekabetten en çok zarar gören bizler olacağız. Xbox One da parti kurma ve partiler arası geçişte de, Xbox 360 da olduğu kadar serilik yakalanamadı. Microsoft önce, parti (grup) işini düzeltmeli ve seri şekle getirmeli. Microsoft'u yazılım uzmanı olarak biliriz. Hadi konuştursun hünerlerini Sony şirketi PS4 de, olabilecek en hızlı şekilde parti kurulmasını ve yine olabilecek en hızlı şekilde arkadaşların partiye katılmasını sağlayan bir sistem oluşturmuş. Bundan daha hızlı şekilde parti kurulumaz veya başka bir arkadaşınızın girdiği partiye geçiş yapılamaz. Zaten olabilecek en hızlı şeklini yapmışlar. İşi yazılım olmayan Sony bile, yeni nesil oyun konsolunda, işletim sistemini oyunculuk adına baştan revize etmiş ve çok hızlı bir şekilde çalışır hale getirmiş. Arkadaşlık kurma, parti başlatma, sen davet atmadan bile PSN arkadaşının partiyi başlattığını görmesi ve PS tuşuna bir kez basarak hemen bu partiye katılması, trophyleri kolay şekilde karşılaştırma, arkadaşların en son neler yapmış PS4'ü açar açmaz ekranda görme, oyunların rahatsızlık vermeden ve sizin başlatmanıza gerek kalmadan otomatik güncellenmesi, dinlenme modunda minimum elektrik sarfiyatıyla oyun yüklemesi ve güncelleme yapılması, bedava sunulan video montaj yazılımı, canlı yayın entegrasyonu, youtube, sosyal kanalların entegrasyonu, 2016 da gelecek olan Project Morpheus adlı sanal gerçeklik gözlüğü, PS4'ün ikinci elde kolay kolay değer kaybetmemesi, USA PS Store dan oyunların ucuza alınması, PSN kardeşlik ile oyunların çok çok ucuza alınması, ciddi şekilde ikinci el kutulu ve dijital oyun piyasasının olması, vs. vs. Bunları yapan Sony'nin işi yazılım değil ama yapmış mı yapmış. Birde Microsoft gibi sunucu yazılımı geliştirme bilgisi olsaydı, hack saldırılarından o kadar etkilenmezdi diye düşünüyorum. Microsoft'un bir işi de sunucu yazılımı geliştirmek olduğu için, sunucuları hack saldırılarından daha az etkileniyor. Microsoft'un acilen kendine gelip Xbox One'ı adam etmesi gerekiyor yada yapamıyorsa satışa çıkarsın, oyun konsolu işine girme meraklısı çok, Steam, Apple, Çin'in büyük şirketleri, Nintendo, vs. Xbon One'ı havada kaparlar. Belki Samsung bile el atar.

BSC Misafiri

10.3.2015 13:55:16

-1
@Mactavish- Arkadasim bende PS4 kullaniyorum. Bu ozellik PS4 ile ilk gunden beri var. Aldigim ekran goruntulerini twitter ve facebook upload edebiliyorum. Ya da arkadaslarima mesaj olarak yollayabiliyorum PS4 uzerinden. Ayrica twitter ya da upload ettigim resimler benim profil paylasimlarimda gosteriliyor. Yani kisinin ustune tikladiginda ps4 uzerinden ilk gunden bugune yaptigi tum video ve ekran goruntusu paylasimlari ve basarimlari gorebiliyorsun. Ek olarak bu paylasimlar whats news sekmesi altinda beliriyor. Yanliz kisinin guvenlik ayarlarinda bu ozelliklerin herkese ya da arkadaslarima acik olarak kaydedilmesi lazim. Son olarak Xbox One sanirim sanal aleme upload etmiyor ekran goruntulerini sadece Xbox Live uzerinden paylastiriyor. Buda bir eksiklik. Bazi arkadaslar video almak varken gerek yok demis. Kesinlikle katilmiyorum. Cok guzel bir sanatsal cizim ya da oyun ici anlik birsey gordugunuzde tek bir dokunus ile kaydedip ayni tus ile direk facebook ya da twitter uzerinden paylasmak muhtesem birsey. Umarim Xbox One sadece Xbox Live ile sinirli tutmaz ve anlik sanal ortama aktarim saglar ekran goruntusu alma durumunu.

Mactavish-

10.3.2015 12:45:14

0
İyi adamlar bari tam getirmisler. Ps4 de cekiyoruz ama profilde paylasmadıktan sonra pek anlamı kalmıyor.

OnrGrTR

10.3.2015 12:29:14

+1
Bu arada gta 5 in heists dlc si 360 ta 1.07 gb

OnrGrTR

10.3.2015 11:40:10

-2
Mart güncellemesi de sonunda geldi bir bakalım ayın 10 u oldu

rcpyksl

10.3.2015 11:39:47

-1
Amma ekran görüntüsü almaymış yaa..Sanarsın ki yeni nesil ekran görüntüsü almaktan ibaret sanarsın ki tüm kullanıcılar çılgınlar gibi ekran görüntüsü almayı bekliyor..Bu kaçıncı haber ekran görüntüsü ekran görüntüsü
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız