Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One İçin Yeni Bir Tanıtım Yapılmayacak


    Bildiğiniz üzere Xbox One adına duyurulduğu günden bu yana çok şey değişti. Yapılan değişiklikler olsun, kalkan kısıtlamalar olsun, gelen yeni eklemeler olsun, konsol bambaşka bir hale geldi. Bu doğrultuda herkes ikinci bir tanıtımın geleceğini düşünüyordu ancak Microsoft bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Microsoft'un Xbox bölümünün önemli isimlerinden Major Nelson, böyle bir çalışmanın olmadığını belirtti. Daha önce gelen söylenti haberlerinde, Microsoft'un bütün bu değişiklikleri tanıtacağı, Gamescom konferansından ayrı bir etkinlik düzenleyeceği belirtiliyordu. Bu konu böylelikle yalanlanmış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Last of Us'ın Senaryo DLC'si Bu Ay Tanıtılacak Star Wars: Battlefront, 2015 Senesinde Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

efe the hard gamer

1.8.2013 16:53:14

0
ama microsoft yine de gamescomda bi konferans düzenleyecek değil mi ????

Denizcagdar

1.8.2013 16:16:04

0
Yahu hala geri dönüşler güzel falan fistan diyenler var... Kafayı yiyeceğim ya. Adamlar oyunculuğa tecavüz etmek üzereyken, sony'nin cephesini ve oyuncuların sopasını görünce donu atleti toplayıp apar topar kaçtılar. Hala işte buna da şükür, bu güzel şu güzel, deneyimli firma diyen tecrübesiz ve bir o kadar düşüncesiz oyunculara hayret ediyorum. Tecavüzcü tecavüz etmekten vaz geçti diye vezir yapacaklar. Türk adalet sistemi. Sonra domatesin kilosu niye 5 lira...

muratdogan456

1.8.2013 11:41:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: ploff Mıcrosoft gıbı deneyımlı fırma Xbox One ıle ılgılı bır cok konuda gerı adım attı.. Bunlar guzel gelısmede... Benım anlamadıgım bu kadar deneyımlı fırma ılk basta bazı seylerı nasıl goremedıl? Bu tepkılerın gelecegını bılmıyorlarmıydı??
Nereden koparsam kardır dedi. baktı olmadı oyuncuların suyuna gitti bu sefer.

ploff

1.8.2013 09:07:01

0
Mıcrosoft gıbı deneyımlı fırma Xbox One ıle ılgılı bır cok konuda gerı adım attı.. Bunlar guzel gelısmede... Benım anlamadıgım bu kadar deneyımlı fırma ılk basta bazı seylerı nasıl goremedıl? Bu tepkılerın gelecegını bılmıyorlarmıydı??

alito

1.8.2013 05:39:39

+1
Microsoft kolaylıkla fikirlerinden vazgeçebilen bir firma. O yüzden yapılan bu açıklamayı çok bağlayıcı bulmuyorum.

BlackBeasT

1.8.2013 03:38:14

+4
Neyin neden tanıtımı mesaj alındı, Micro derki; Sony'de bizim kafada olsaydı fena yollacaktık kazları", beklediği gibi olmadı oyunculardan geri dönüşler Micro'nun kafaya balyoz gibi inince hea yanlış av sezonu bunlar kaz değişmiş, canını seven kaçsın turnike gibi döne döne acaip 1 şekil aldı zati...

digimoney

1.8.2013 03:07:36

0
adamlar tükürdükleri seyler icin birde lansman yapacak yerinde bir karar. Oyun göstersinlar oyun Sony de miki de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız