Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine 3 Oyun Daha Eklendi

   Xbox 360 oyunlarını Xbox One üzerinde oynama imkanı sunan geriye uyumluluk sisteminin kütüphanesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Major Nelson'ın twitter üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Xbox 360 oyunları Midway Arcade Origins, Mutant Storm Empire ve Tekken 6 artık Xbox One üzerinde de oynanabilir durumda. 
 
 
   Eğer belirtilen bu oyunlara sahipseniz muhtemelen Xbox One kütüphanenizde belirtmiştir. Eğer sahip değilseniz Xbox.com üzerinden satın alabilirsiniz. 
 
Midway Arcade Origins -- ($20; 199.01 MB)
Mutant Storm Empire -- ($10; 45.34 MB)
Tekken 6 -- ($15; 6.63 GB)
 
   2017 yılı ile birlikte Xbox One geriye uyumluluk sistemine toplamda 13 oyun eklenmiş oldu. Yukarıdaki oyunların dışında eklenen diğer 10 oyun ise Strania, The Splatters, Scrap Metal, Ghostbusters, Dragon Age: Origins, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 (Disk), Mega Man 9, Mega Man 10 ve Beat'n Groovy.
 
    Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Titanfall 2 Nintendo Switch'e Gelir mi? "Fuck No" TowerFall Ascension - Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

22.1.2017 18:36:26

0
Peki...

***Leopard***

22.1.2017 18:07:56

0
Adamlarin exc oyunu yok,ne geriye uyumlulugu? Bosuna Polyannacilik oynamayin. Yapilan duzgun bir isi takdir etmek gerekir,nasil exc konusunda bu nesilde Ps4 u ovuyorsak geriye uyunmlulukta Xbox in mevcut durumunu ovmek gerekli. Banane Ms den,ne avukatligi? Batsin yikilsin,umrumda degil Ha gerci kisi kendisinden bilirmis isi,siz baya avukatliga soyundugunuzdan tecrubelisiniz Sony de exclusiveler cok iyi diye millet geriye uyumluluga sevinmesin mi?

İdrak İstimlak

22.1.2017 18:00:27

0
Su resmini verdigin mesajin neresinde kin kusma var? Mesaji görmeyen birisi idam fermani falan hazirladim sanir. Mesajim orada, buna karsilik yazilan trashstation icerikli mesaj orada. Ki ben her geriye uyumluluk getirilen oyunun burada haber yapilmasina karsiyim. Sıkıntı da burada cikiyor ve benim dedigim noktaya geliyor. Exc oyunu olmayan konsolun geriye haberinin yapilacagi tek konu bu kaliyor, baska turlu gundemde kalmasi mumkun degil ya iptal haberi olacak ya da bu tip bos geriye uyumluluk haberleri. Boyle icinde kusma barindiran mesajlarinizla da avukatlik meslegine soyundugunuzu ilan etmis oldunuz, bize de basarilar dilemek duser.

***Leopard***

22.1.2017 17:28:37

0
İlk üç mesaj Seninki üçüncüsü O ana kadar ne PlayStation a saldırı var ne de başka birşey.Hatta PS4 ezdi XboxOne i diyoruz zaten Direkt saldıran sensin Tabi sen Ms ye saldırınca adamlarda başlıyor Ps e saldırmaya En baştan zaten Xbox a kin kusmaya,nefret kusmaya gelen sensin.Sonra insanlarda aynı şekilde cevap verince sorun mu oluyor?

İdrak İstimlak

22.1.2017 16:35:23

0
Yani trashstation demek gayet normal ama exc oyun yoklugunu ve bundan dolayi bu geriye uyumlulugu eleatirmek normal değil. Adamlar geriye donuk uyumlulugu hayir olsun diye getirmedi, icinde olduklari durum ortada. Evet sonuçta eski nesil konsolunu elinde tutmayanlar veya hic sahip olmamis kisiler icin guzel ama insanlar yeni nesil konsollarda, yeni nesil oyunlar istiyor. Ki eski nesil konsollarin artik satmamasindan, remastered oyunlarin satmasindan da bunu anlıyoruz. Yenilenmis hali ile demekki tercih meselesi oluyorlar. MS bu hali ile pişmanlıktan baska bir seye sahip degil.

***Leopard***

22.1.2017 14:51:18

0
Konu remastered demedik zaten ancak yorumlarınız geriye uyumluluğu yerer seviyede,zira remastered sürümler kabul etmek istemesenizde para tuzağı.E PlayStation da bu geriye uyumluluk anca remasteredla var,yani yeniden satın alarak.Doğal olarak bu eleştiriliyor.Ancak nedense hemen bir savunma moduna geçiyorsunuz PS kullanıcıları olarak. Keşke onda da olsa da bu sistem,yeniden para ödemesek elimizde mevcut olan ve sevdiğimiz eski oyunlar için diyeceğinize sanki PS babanızın firması gibi yok exc yok Xbox ta,yok şöyle yok böyle diyorsunuz. Cidden bunun nesinden zevk alıyorsunuz?

esmerbuyucu

22.1.2017 14:18:39

0
Emin ol kimse PS4 kullanıcıları kadar remasteredi bilmiyor. Bu konuda sana hak veriyor ve altına imzamı atıyorum Tamam anladık PS4 kullanıcıların içi dışı remastered olmuş olabilir. Remastered oyunları fahiş fiyatlara almalarını da saygıyla karşılayabilirler. Fakat buraya gelip remasteredi yere göğe sığdıramayıp Xbox One'ın backward compatiblesini yerden yere vurmaya hakkınız yok. Kabullenilmiş bir çaresizlik varsa ortada. İstikrar sürsün Sony süründürsün ne diyebiliriz ki

İdrak İstimlak

22.1.2017 10:56:44

0
Konu remastered oyunlar değil, eğer dikkatli okursanız. Mesaj atan üyelerden birisi trashstation yazmış. Rabikibinin arkasın arkaya exc. oyunları düzdüğü bir yerde, geriye sadece geriye uyumluluğun kaldığı bir platforma karşılık siz rakibinize trashstation derseniz böyle tepkiler alırsınız. Bunu yazan üyenin amacı troll'lüktür, değilse de kusura bakmayın ama midesizliktir.

***Leopard***

22.1.2017 03:28:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Naviqator

Hangi mesaja bakıp da argüman gibi alakasız bir yerden girdin de bu saçma yazıyı yazabildin merak ettim? Baya bir zorlamışsın gördüğüm kadarıyla. Dayasınlar derken PlayStation 4 alırken ''Remastered bütün oyunları alacaksın'' diye bir sözleşme imzalatılmadığı gibi, Remastered'ın zorunlu satılmadığından zerre haberin olsa attığın yorumun saçmalıktan ibaret olduğunu başkalarından duymadan kendin görürdün.
Sadece basit bir soru soracagim Sen simdi o remastered oyunlari birtakim grafik iyilestirmeleri var diye mi aliyorsun yoksa o oyunu onceden oynamis oldugun ve tekrar o zevki yasamak icin mi? Bunun cevabini ver,ondan sonra neyi savunup savunmadigin belli olur

Naviqator

22.1.2017 03:04:56

+1
Benden öğren demedim zaten. Remastered'ın ne olduğunu, zorla satılmadığıni öğren dedim. Hangi yolla öğrenirsin beni ilgilendirmez onuda sen beceriver.[:'(]

esmerbuyucu

22.1.2017 02:24:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Naviqator

Hangi mesaja bakıp da argüman gibi alakasız bir yerden girdin de bu saçma yazıyı yazabildin merak ettim? Baya bir zorlamışsın gördüğüm kadarıyla. Dayasınlar derken PlayStation 4 alırken ''Remastered bütün oyunları alacaksın'' diye bir sözleşme imzalatılmadığı gibi, Remastered'ın zorunlu satılmadığından zerre haberin olsa attığın yorumun saçmalıktan ibaret olduğunu başkalarından duymadan kendin görürdün.
Ahahahah. Böylesine kendini çamura batıran bir mesaj görmemiştim. 2 tane Sony fanboyu da artılamış. PS3'te sahip oldukları oyunu PS4'te oynamak istediklerinde tek dayanakları remastered. Sen gelmişsin "PS4'e remastered alıp oynamaya zorunlu değiller" diyorsun. Türkiye'deki malum parti seçmeninin zihniyetinden bir farkın kalmamış Bende senin anlayabileceğin dilden konuşayım o vakit. -Ey Naviqator, oyun oynamayı ve oyun satın almayı sizden öğrenecek değiliz. Biz biliriz, biz. Şimdi gelip de Sony'nin zorunlu satmadığını bildiğim halde bilmiyormuşum gibi ucuz ithamlarda bulunarak anca durumu kurtarmaya çalışırsın. Ama kimse yemiyor işte boşa kürek çekiyorsunuz.

Naviqator

21.1.2017 20:19:20

+3
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Yenisinin yapıldığını bilmek? Dayasınlar remasteredi, siz de devam oyunu gelecek ya o yüzden hep bunlar deyip durun. Bu ne saçma bir argümandır. Sony PS2 oyunlarını remastered yapıp 20 dolara satmakla az bile etmiş.
Hangi mesaja bakıp da argüman gibi alakasız bir yerden girdin de bu saçma yazıyı yazabildin merak ettim? Baya bir zorlamışsın gördüğüm kadarıyla. Dayasınlar derken PlayStation 4 alırken ''Remastered bütün oyunları alacaksın'' diye bir sözleşme imzalatılmadığı gibi, Remastered'ın zorunlu satılmadığından zerre haberin olsa attığın yorumun saçmalıktan ibaret olduğunu başkalarından duymadan kendin görürdün.

Guest-0CCF51958

21.1.2017 19:17:02

0
İyisin Microsoft ama diğer tarafta birçok özel oyun var.

BSC Misafiri

21.1.2017 14:26:21

+2
Bu ne saçma tartışma bende ps4 var ama microsoftu tebrik ederim tüm xbox360 oyunları ücretsiz şakaka gibi ama bedava peki ya sony tüm ps3 oyunları ücretli remaster falan hikaye amac yeniden satalim biz parayi ot basindan toplamiyoruz ha oyuna gelelim kaç senedeir gran tur bekliyoruz pro konsol çıktı ama hala gt çıkmadı ama xbox forza5 forza6 forza horizon 3 ki biz rüyamızda görürüz hepsi çok kaliteli ps4ümüzde ne var peki infamous uncharted 4 drveculub başkada bişi yok ama sonyde tebrik etmek lazım türkçe dublajlı oyunlar çogaldı exlerin tamamı dublaz yada altyazı oyüzden iki konsolda iyi hiçbiride babamızın oglu degil herkeste zengin degil konsola oyuna dünya para versin

İdrak İstimlak

21.1.2017 11:01:45

+1
Konuya salça tadinda ketçap olan uyeler artik 7. nesilin bittigini, hatta 8. nesilin dahi sonuna geldigimizi, yeni konsollarin kapiya dayandigini gormuyor herhalde? Yahu sevinecek, mutlu olacak baska seyiniz kalmadi mi şunu övüyorsunuz? Biz diyoruz ki, adamlarin exc. oyunu kalmadi, bu tarz seylerin haber bile olmamasi lazim, adamlar hala savunuyorlar. MS tarihinde hic bu kadar çamura batmamisti, bu sefer sizi de camura batirdi.

ketchup.

21.1.2017 02:39:32

+1
yine trashstation cular toplanmis back compat guzel bi sistemdir burda fakir omrunde online oyun oynamamis yikiklara sunu soyliyim mesela ben black ops 1 i cok severim bunun icin xbox 360 almak istemem adamlar sisteme eklemis elimde yilllardir duran cd sini taktim tekrar yukledim 13k oyuncu ile tekrar oynuyorum ama sen red dead redemption u tr altyapisi ile ps now dan oynayamazsin red dead revolver a dunya para verir oynarsin bu dudukleme seklide senin hosuna gider bu arada exc yok muhabbetine gelince exc yok peki tamam ama sizde her gun acip uc4 mu oynuyorsunuz yada hepiniz evinde super pc ler mi varda forza,geow,halo oynuyorsunuz exc ler bitirince kenara koyup bizim gibi 3rd party oyunlar oynuyosunuz cogunuz zaten omrunde ilk defa konsol gorup aldigi icin mali BABASI yapmis gibi kor kor savunuyor

esmerbuyucu

21.1.2017 01:31:14

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Naviqator
quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Bu yüzden mi The Last of Us ve Uncharted Colletion PS4'te dünya kadar sattı? Yeni nesil miydi bunlar ikinci kez para vererek satın aldık?
Yalnız senin atladığın ya da görmek istemediğin diye düzelteyim Uncharted Collection alırken Uncharted 4, The Last of Us Remastered alırken The Last of Us 2'nin geleceği biliniyordu. Mesele eski bir oyun tekrar piyasaya sürülürken arkasından yenisinin yapıldığını bilmek. Xbone'un yaptığı yenilik diye geriye götüren özelliğe karşı verdiğin örnek alakasızlıktan ölüyor. Mesajları iyice anla öyle cevapla.
Yenisinin yapıldığını bilmek? Dayasınlar remasteredi, siz de devam oyunu gelecek ya o yüzden hep bunlar deyip durun. Bu ne saçma bir argümandır. Sony PS2 oyunlarını remastered yapıp 20 dolara satmakla az bile etmiş.

Naviqator

20.1.2017 20:38:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Bu yüzden mi The Last of Us ve Uncharted Colletion PS4'te dünya kadar sattı? Yeni nesil miydi bunlar ikinci kez para vererek satın aldık?
Yalnız senin atladığın ya da görmek istemediğin diye düzelteyim Uncharted Collection alırken Uncharted 4, The Last of Us Remastered alırken The Last of Us 2'nin geleceği biliniyordu. Mesele eski bir oyun tekrar piyasaya sürülürken arkasından yenisinin yapıldığını bilmek. Xbone'un yaptığı yenilik diye geriye götüren özelliğe karşı verdiğin örnek alakasızlıktan ölüyor. Mesajları iyice anla öyle cevapla.[:'(]

NightSharing

20.1.2017 17:41:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Yahu adamlarin exc oyunu kalmamis, ne geriye uyumlulugu? Millet bu konsollari yeni nesil oyunlar icin aliyor, bosuna Pollyanna mode on durumuna girmeyin.
Bu kafada tüketiciler olduğu sürece,oyuncuları daha çok düdüklerler.

Project Scorpio

20.1.2017 17:27:51

+2
Rakibinin asla yapamadığını kusursuz bir şekilde gerçekleştiren rakipsiz yazılım devi Microsoft farkı nede olsa

HajHaj

20.1.2017 17:12:43

+5
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yahu adamlarin exc oyunu kalmamis, ne geriye uyumlulugu? Millet bu konsollari yeni nesil oyunlar icin aliyor, bosuna Pollyanna mode on durumuna girmeyin.
Bu yüzden mi The Last of Us ve Uncharted Colletion PS4'te dünya kadar sattı? Yeni nesil miydi bunlar ikinci kez para vererek satın aldık?

BSC Misafiri

20.1.2017 15:16:32

+1
satışlarda geriye düşmesi biz xboxculara birçok yenilik kazandırdı. çok iyi kullanıcı dostu oldu bu microsoft.s kasayla tasarımıda yenileyen ms, scorpio ilede çoşturacak!

İdrak İstimlak

20.1.2017 15:13:54

+3
Yahu adamlarin exc oyunu kalmamis, ne geriye uyumlulugu? Millet bu konsollari yeni nesil oyunlar icin aliyor, bosuna Pollyanna mode on durumuna girmeyin.

SerKomiser Ziver Bey

20.1.2017 13:41:04

+3
bu projeye laf diyen çok ama ciddi anlamda güzel hep dijital alırım oyunları x360 da aldıgınız oyunu xo da yeniden almak yerine oynayabiliyorsunuz bu güzel ya pc ile de ortak oyun muhabbeti hani ps4 kullanan arkadaşlar ne yapayım pc de oynarım diyor ya :D aslında şuan benim gibi pc kullanmayan arkadaşlar iki platform için de oyunlara sahip oluyor konsolu verir pc ye dönersem pc de o oyunlarım olacak vs güzel sistem ya ps4 için de ps3 oyunları vs gelseydi zamanında çok güzel olurdu ama onun yerine grafik değiştirip satmayı tercih ettiler :D ha iyi ki fiyatları da uygun tutuyorlar

***Leopard***

20.1.2017 13:00:39

+3
Helal olsun.Remaster yapip bir daha satmak yerine elinde varsa oyna kardesim diyor. Microsoft u zerre sevmem,zaten Ps4 e ezilmeselerdi bu geriye uyumluluk sistemine bu kadar onem vermeyeceklerdi ama yine de kullaniciya bir daha satma egiliminde degiller bu sayede Dragon Age:Origins gayet guzeldir,Inquisition u falan parmaginda oynatir
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız