Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Xbox, Microsoft'un Temelinde Büyük Önem Taşıyor"


    Microsoft'un Windows 10'la beraber Xbox One'ı biraz daha PC yönüne kaydırması önceden gelen açıklamalar ve söylentilerle birleşince durum hem Xbox oyuncularını, hem de yatırımcılarını endişelendirmişti. Son dönemde bazı olumlu açıklamalarla karşımıza çıkan Microsoft cephesinden yeni bir açıklama daha geldi.
 
    Firmanın finansal işlerden sorumlu ismi Amy Hood yaptığı açıklamalarda "Xbox, Microsoft'un temelinde büyük bir önem arz ediyor." cümlesine yer verdi. Hood, "Xbox Microsoft'a bağlı kalmaya devam edecek. Son iki senede Xbox cephesinde yaptığımız yeni geliştirmeler ve deneyler insanları endişelendirmemeli." sözlerini söyledi. 
 
    Xbox One'ın Windows 10 temellerine oturtulmasıyla iligli Amy Hood, "Microsoft olarak hem PC'leri, hem akıllı telefonları ve hem de konsolları tek bir Windows ekosistemine oturtmamızı başarılı bir hamle olarak görüyorum. Oyun değeri açısından da bu, Windows üzerinde çalışan geliştiricilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Oyun sektörü Microsoft'un bir parçası. Xbox markası da bu sektörde hâla çok güçlü." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
EA Battlefield ve Battlefront'u Kullanarak E-Sporu Desteklemek İstiyor Yeni Tomb Raider Filmine Yeni Yönetmen ve Senarist
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

19.11.2015 17:51:50

-1
Xbox tabiki önemli.konsoldan para kazanmasa da gold dan satılan her oyundan teker teker komisyon alıyor.MS in oyun konusunda sadece pc ye yönelmesi asla gerçekleşmeyecek bişey.

dingo egret!

19.11.2015 01:37:54

0
Helal olsun adamlara MS atılımlarına böyle devam ederse satış rakamlarıyla ps4ü yakalayamasa bile arayı baya kapatacaktır.

Patren

18.11.2015 16:58:20

-2
adamlar zaten para kazaniyorlar satcaklarsa ilk once lumiayi satsinlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız