Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM Değişmedi Ama Gelişti

XCOM yılların eskitemediği bir marka ve 2K'nin elinde tekrar hayat bulacak.

     XCOM serisine yeni bir nefes olması beklenen XCOM oyunu bildiğiniz gibi 2K tarafından halen yapım aşamasında. E3 2010 ve 2011 gösterimlerinde görünüş olarak çok fazla bir değişiklik olmaması oyuncuların tepkisini çekmişti. Pek çoğu yapımda hiç bir değişiklik olmadığını öne sürdü.

     Gamespot'a konuşan Jonathan Pelling, geçtiğimiz yıl sessiz bir döneme girdiklerini ve oyuna bir XCOM yapımı olarak neler ekleyebiliriz diye tekrar düşündüklerini söyledi. Oyunun çok değiştiğini de belirten yapımcı, bu değişimin daha çok bir evrim, bir gelişme şeklinde olduğunu düşünüyor. Bu yıl XCOM'un ne kadar taktiksel bir oyun olduğunu göstermek için çok daha farklı bir demo ile geldiklerini ve düşmanla savaş mekaniğini göstererek nasıl farklı bir yapım geliştirdiklerini göstermek istediklerini de ekledi.

     2K, XCOM'u 'düşünen adamın shooter oyunu' olarak tanıtıyor. Yapım PC, PlayStation 3 ve XBox 360 için 2012 yılında, bir efsaneye yeniden hayat vermek için geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC
Hellgate'e Çıplak Tanıtım WoW Dünyasında Ek Paket Söylentileri Dolanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız