Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM 2'nin Yeni DLC'si Çıkışını Yaptı

 
   XCOM 2'nin üçüncü DLC'si Shen's Last Gift dün gece çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Yeni asker sınıfıyla birlikte yeni düşmanlar, savaş yetenekleri, strateji mekanikleri ve özelleştirmede yeni özellikler sunan bu DLC, Steam üzerinde 30 TL'den satışa sunulmuş durumda.
 
   XCOM 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 9 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Yayınlanan çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Resident Evil 5'in PS3 ve PS4 Grafikleri Karşılaştırıldı The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Kâr Etmesi için 2 Milyon Satışa İhtiyacı Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bloo.

1.7.2016 10:58:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: __lcnyvz__ haberden bişey anlayan var mı? lütfen editör bey haberi bir kez okuduktan sonra yayınlayın !!! eylül'de ne çıkıyor xcom 2 künyede subatta çıktı yazıyor eklenti paketi cıktı mı yoksa eylulde mı cıkacak?
Haber gayet açık. XCOM 2'nin DLC'si PC üzerinde çıkış yaptı. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One için ise 9 Eylül tarihinde çıkış yapacak.

__lcnyvz__

1.7.2016 10:55:32

0
haberden bişey anlayan var mı? lütfen editör bey haberi bir kez okuduktan sonra yayınlayın !!! eylül'de ne çıkıyor xcom 2 künyede subatta çıktı yazıyor eklenti paketi cıktı mı yoksa eylulde mı cıkacak?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız