Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wreckfest'in Yeni Güncellemesi Oyunun Performansını ve Görselliğini Geliştiriyor


       FlatOut serisinin geliştiricisi BugBear'ın yeni oyunu Wreckfest'e bu ay içinde gelecek güncelleme detaylandırıldı. Yapımcı ekibin yayınladığı açıklamaya göre yayınlanacak güncellemeyle birlikte Wreckfest hem görsel, hem de performans açısından gelişecek.
 
       Oyuna gelecek bu güncellemeyle birlikte oyundaki fizik motoru geliştirilecek ve oyundaki lastik ve süspansiyon sistemi daha gerçekçi bir hale gelecek. DirectX 11 render motoruyla da oyundaki fizik motoru ve ışıklandırma sistemi de  bir kademe ileri taşınıyor. 64-bit işletim sistemi desteği de oyundaki performansı geliştiriyor.
 
      Son olarak güncellemeyle oyuna Team Race ve Elimination Race adlı iki yeni oyun modu, bir yeni pist ve iki yeni araba ekleniyor. Wreckfest'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nextcargame.com next car game flatout bugbear indie yarış
Star Citizen'ın FPS Modülü Bilinmeyen Bir Tarihe Ertelendi Fallout 4 Karakteri Fallout Shelter'a Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

1.7.2015 07:47:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: hayansame Oyunun kunyesınde cıkıs tarıhı 14ocak 2014 yazıyor. Bır dayz ornegı daha, bu kadar sıg ıcerıkle,kotu optımızasyonla, nasıl satılıyor. Beta surecı, multıplayer asaması, yenı ıcerık, cıkıs gunu guncellemesı, nasıl bır ıs ahlakıdır bu. Bu oyun kac yılda kendıne gelecek? Mılletı alıstırıp,duyarsızlastırıyorlar. Ozledım o ınternetın yaygın olmadıgında guncelleme dlc olmmayan sadece cdsını aldıgında yeten, namuslu!!! guzel oyunları.
Aynen sana katılıyorum eskiden böle miydi bi cd alırdık oyunda ne bug vardı ne optimize sorunu takıp oynardık şimdi yok güncelleme yok optimize özürlü yok bug kaynıyo açılmıyo dlc ön sipariş içerik o şu tonla şey var yanlız böle yazınca kendimi yaşlı hissetim :D

hayansame

1.7.2015 04:39:47

+1
Oyunun kunyesınde cıkıs tarıhı 14ocak 2014 yazıyor. Bır dayz ornegı daha, bu kadar sıg ıcerıkle,kotu optımızasyonla, nasıl satılıyor. Beta surecı, multıplayer asaması, yenı ıcerık, cıkıs gunu guncellemesı, nasıl bır ıs ahlakıdır bu. Bu oyun kac yılda kendıne gelecek? Mılletı alıstırıp,duyarsızlastırıyorlar. Ozledım o ınternetın yaygın olmadıgında guncelleme dlc olmmayan sadece cdsını aldıgında yeten, namuslu!!! guzel oyunları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wreckfest
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız