Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warships 2. Beta Haftasonu Etkinliğinde Uçak Gemileri Suya İniyor

   
    Wargaming yakında çıkacak online deniz savaşları oyunu World of Warships için ikinci Beta Hafta Sonu etkinliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor. “Suyun Üstündeki Kanatlar” adı verilen bu üç günlük etkinlik 23 Ocak’ta başlayıp 25 Ocak’ta nihayete erecek ve oyuncuları üstünlük için savaşacakları göz alıcı ve ölümcül denizlere taşıyacak.

    RTS tarzı özgün oynanışları, Tier 10’a kadar uzanan teknoloji ağaçları ve Tümenlerin oyuna dahil edilmesiyle oyuncular için yepyeni zengin içerikler sunulurken, oynanışa da yeni boyutlar kazandırılıyor.”

   Uçak gemisi sınıfıyla birlikte toplam savaş gemisi sınıfları dörde çıkarken, oyuncular ayrıca gizlilik odaklı avcılar, güçlü kruvazörler ve yıkıcı zırhlıların avantajlarını kullanma şansına sahip. Uçak gemileri çatışmalara benzersiz bir açıyla yaklaşarak, RTS stili oynanış ve düşmanlara üç farklı türde savaş uçağı filosu (savaşçılar, torpido bombardıman ve pike bombardıman uçakları) gönderebilme yeteneği sunuyor.

   Test aşamasında kullanılacak on tier sayesinde oyuncular Amerika ve Japonya’nın sembolleşmiş askeri araçlarından birkaçını açma şansını yakalayacak: ABD tarafında Pensacola kruvazör ve Fletcher avcı, Japonya’da ise Nagato ve Yamato zırhlıları ve Shimakaze avcı gemisi yer alıyor.

   Oyuncular ayrıca uzmanlaşabileceği çeşitli yeteneklere olan savaş gemisi kumandanlarıyla sunulan mürettebat, ek ekipmanlar ve daha geniş bir tüketilebilir eşya yelpazesiyle tanışacak. İlk kez sunulan Tümenler sayesinde ise oyuncular iki arkadaşıyla daha bir araya gelip, diğer kumandanlara karşı güçlerini test edebiliyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
wargaming.net pc f2p oynaması ücretsiz free to play world of warships mmo action
GTA 5'in PC Sürümünü Uygun Fiyata Satın Alabilirsiniz Dying Light'ın Be The Zombie Modundan Yeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.1.2015 22:25:52

0
işkilenmeye başladım wargaminin etkinlik,etkinlik haberini yaparken muadili war thunder ın 1.45 güncellemesiyle amirkan tankları eklendi esamesi bile okunmadı acaba bir reklam olayı felan mı var.

omer 1989

20.1.2015 16:40:24

0
harika haber 2. beta ne zaman olucak diye merak ediyordum 1. si güzeldi eğlenceliydi keşke betayı daha uzun tutsalarmış ama olsun haftasonu bile olsa eğlenceli olcak :) :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warships
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız