Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft'ı Aylık Üyelik Ödemesi Yapmadan Oynamak Artık Mümkün!


    Oyun dünyasının en popüler MMO-RPG oyunlarından World of Warcraft bugünden sonra popülaritesini daha da arttırabilir. Zira Blizzard, özellikle eski World of Warcraft oyuncularını geri döndürebilecek bir sistemi oyuncuların kullanımına sundu.
 
    Yapılan açıklamalara göre bugünden itibaren World of Warcraft oyuncuları, oyun içerisindeki altınlarını kullanarak aylık üyelik ödemesi yapabilecekler. İlerleyen dönemde World of Warcraft'ın aylık ödeme sisteminden ayrılmayacağının altını çizen Blizzard yetkilileri, sadece daha rahat seçenekler sunmak için böyle bir sisteme başvurduklarını belirtiyorlar. Ayrıca bunun bir Free to Play habercisi olmadığı, aksine firmanın bu hamleyle beraber altın satan kişilere bir darbe yaptığı söyleniyor.
 
    Peki sistem nasıl işleyecek? Eğer Guild Wars 2 oynayanlar varsa oradaki sistemle neredeyse aynı. Eğer oyun içi paraya ihtiyacınız varsa WoW Token alıp bu para birimini Gold'a çevirebilirsiniz. Eğer çok fazla Gold'a sahipseniz de Gold'u WoW Token'a çevirebilirsiniz. WoW Token'larla da oyun sürenizi uzatabilmek mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Resmi Site World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Ünlü Oyun Motoru Unreal Engine 4 Tamamen Ücretsiz Oldu! Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (2- 8 Mart)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.12.2015 13:10:00

0
wow token fiyatı her servar da aynı . şu aralar 60.000 ile 62 000 gold arası. 60 k verip Ah den Wow Token alınca bir ay game time kazanıyorsunuz. Eski oyuncuyum. Birikmiş goldlar vardı onları kullanıp aylık ödeme yapmadan oynayabiliyorum.

huseyincarnege

4.3.2015 15:00:06

0
desene oyun içi jeton sistemi :)

BSC Misafiri

4.3.2015 11:26:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gencay Tokenlerin fiyatı serbest belirlenmeyecek, Blizzard her bölgeye göre belli bir fiyat belirleyecek, ahde bu işe özgü açılmış sekmeye koyacağız tokenleri sabit fiyattan satılacak. Yani birkaç ay içinde fiyatların düşmesi falan gibi bir durum yok, Blizz ne belirlerse o.
Haklısın satıcılar fiyat belirlemeyecek blizzard belirleyecek. Fakat ahdeki tokenin gold satış fiyatının arz ve talebe göre sürekli oynayacağını ve dalgalanacağını belirtmiş blizz resmi açıklamasında.

Jack Rabbit Slims

3.3.2015 01:34:54

0
Tokenlerin fiyatı serbest belirlenmeyecek, Blizzard her bölgeye göre belli bir fiyat belirleyecek, ahde bu işe özgü açılmış sekmeye koyacağız tokenleri sabit fiyattan satılacak. Yani birkaç ay içinde fiyatların düşmesi falan gibi bir durum yok, Blizz ne belirlerse o.

BSC Misafiri

3.3.2015 00:14:24

0
10 yillik korsan wowcuyuz olurmu :)

BSC Misafiri

3.3.2015 00:14:21

-1
Haber yanlış yönlendirmeye mahal verecek kadar kırpılmış, uzunca yazaydınız iyiydi. Tokeni gerçek para ile wow storedan alıp AH de gold karşılığı satabilirsiniz, gold ile token almak için de AH den satan kişiler hangi fiyattan koyduysa o kadar golda alacaksınız tek yolu bu. Ve sadece buyout ile satış yapılabiliyor, açık arttırma olayı yok. En azından ilk 3-4 ay(gold satıcıları bu duruma bir çözüm üretene kadar) çok çok uçuk fiyatlar bekleyin. Benim tahminim Token storeda $15 civarı(aylık üyelik fiyatı) olsa, ve araştırdığım en meşhur gold satıcılarında da 15 dolara 20k gold alınabildiğine göre, fiyatlar 50k-100k arasında başlayıp birkaç ay sonra 20k civarında sabitlenir. Tabi serverlar arası fark olur. Haberin tamamı ve aklınıza takılanların cevabı için: http://us.battle.net/wow/en/blog/18141101/introducing-the-wow-token-3-2-2015

KortX

2.3.2015 23:37:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame Kac golda karsilik olacakmis bilgi varmi?
Harbiden bende merak ettim bunu.

hayansame

2.3.2015 22:41:49

0
Kac golda karsilik olacakmis bilgi varmi?

[__Zahid__]

2.3.2015 20:38:47

+2
5k ise azmış cidden. ben daha fazla kasıyodum eskiden. günde kazandığım 1 k bişey yapmadan kazandığım para. ben lowsam sen very lowsun heralde işsiz olmadığımdan öyle para kasmıyorum artık.

Mr xXx

2.3.2015 20:35:39

-2
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] güzel haber. inşallah 30 gün gametime 20k dan fazla olmaz. zaten günde 1k kazanıyorum onuda gametime a vermim
Kardeş ben 5 yıldır falan oynamıyorum bıraktım fakat madencilikte günde 5 k kastığımı bilirim lv 60 dım sen biraz low sun heralde

RedTurkei

2.3.2015 20:35:27

-2
neresi güzel haber anlamadın bildiğin b2p mantığı bundan sonra kim ah den ürün alır anlamadımki heleki meslekler ve char kasması bukadar kolayken, Bütün class race questleri kalktı, warriorsan neden warrior neden palasın shamanın totem questleri druid form sayamıyacağım kadar oyun a anlam veren dinamikleri kaldırdı.Mesleği npc nin yanından ayrılmadan fulleme geldi,cooking 15 gün sürerdi eskiden şimdi 2 saat oda pişirme süresinden, CC ler bütün karakterlerde aynı ve var, Bırakmamın vakti çoktan gelmişti zaten buda tuz bibeber oldu oyun değil ticaret merkezi ,100-200mn goldu olan adam var hatta daha fazla olanıda biliyorum tam ticarete döndü KO pazarı açarlar ortaya yarın.. Oyun bitik bu yeni çıkan paketide hiç beğenmedim, İster inanın ister inanmayın WoW RiP.. Bunu söyleyen kişi 10 yıldır oynayan adam.. Artık eski oyunla alakası yok. Blizzard şamarı bu f2p sevdasından yiyecek, Çıkarın elinizden Warcraft 4 haklarınıda yapmak isteyen biri yapsın siz de f2p çöplüğünde boğulun..

[__Zahid__]

2.3.2015 20:21:43

0
güzel haber. inşallah 30 gün gametime 20k dan fazla olmaz. zaten günde 1k kazanıyorum onuda gametime a vermim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız