Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Cephesinde Büyük Kayıp Var


    World of Warcraft'ın nüfus açısından her geçen ay daha da gerilediğini resmi verilerde görüyoruz. Peki ya gelir konusunda oyun ne alemde? Superdata Research isimli bir analiz firması, World of Warcraft'ın gelirleriyle ilgili bir rapor yayınladı.
 
    Yayınlanan raporda belirtilenlere göre World of Warcraft'tan elde edilen gelir, 7 ay içerisinde tam %54 oranında düştü. Firmanın belirttiklerine göre geçtiğimiz Nisan ayında Blizzard, oyundan 93 milyon dolarlık gelir elde etti. Bunun 7 ay öncesinde ise bu veri tam 204 milyon dolardı.
 
    Her ne kadar hem nüfus, hem de gelir açısından gerileyen bir oyun olsa da World of Warcraft, halen daha en çok aktif kullanıcıya sahip MMO oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında World of Warcraft'ın aktif üye sayısı 7.7 milyon olarak açıklanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Monster Hunter Frontier G, PS Vita'da + Video Dark Souls II Yeni Nesle Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

20.9.2013 20:51:55

0
Zaten yavaştan LOTRO tarzı bir sisteme geçiyor WoW. Bedava olacak ancak ek paketler falan paralı olacak. Zaten Exp artırıcı iksir geçenlerde gösterildi. İşte bu tarz Leveling'e yardımcı, kozmetik ürünleri falan satacaklar. Ancak ben asla P2W bir yapıya geçireceğini sanmıyorum Blizzard'ın.

BSC Misafiri

20.9.2013 20:28:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Winchsux Cataclysm ile düşüşe geçti pandaria ile ölüm fermanını imzaladı. Oysa ki tek yapmaları gereken oyunu tbc-lich king zamanlarına döndürmekti
Söylemesi kolay. Adamlar yapılabilecek herşeyi yaptı. Ömrü hayatında hiç bir ek pakette göremeyeceğin kadar yenilik getirildi catada ve tüm mapı gezip vay be eskiden şurası şöyleydi şurda şunu yapardık diye muhabbetlerin zevki de bambaşkaydı. Ayrıca pandaria ile oyun hikaye anlamında lich king zamanındaki kadar derinleşti bunu oynamayan hikayeye dalmayan her bi şeyi skipleyen bilemez. Her ürünün bi ömrü vardır ve WoW wotlk dan sonra maturity stage'ini doldurdu ve declining stage'e girdi bu düşüsü kimse durduramaz. Arada yapılanlarla ufak tefek dalgalanmalar olsa da sadece kaçınılmaz sonu erteler. Oyun ya bir süre sonra ölecek ya da işte F2P olarak farklı bi evrede benliğinden çıkmış bi şekilde yaşamaya devam edecek.

magnys

19.9.2013 20:01:26

0
Cataclysm ile düşüşe geçti pandaria ile ölüm fermanını imzaladı. Oysa ki tek yapmaları gereken oyunu tbc-lich king zamanlarına döndürmekti

BSC Misafiri

19.9.2013 19:22:51

0
10 sene oldu bir zahmet artık. Çoğu mmorpg 2 yıl bile dayanamıyor.

BSC Misafiri

19.9.2013 11:32:41

0
Yeni bir ek çıkmazsa ki artık çıkmasıda birşeyleri değiştirmez gibi oyuncuları geri getirecek kadar sıra dışı olması lazım yoksa yazık olacak gül gibi oyuna

MiyopBey

19.9.2013 10:58:37

0
E bi zahmet artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız