Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks Yeni Yılı Tüm Platformlarda Kutlamaya Hazırlanıyor

 
   2017’ye doğru geri sayıma başladığımız şu günlerde Wargaming, World of Tanks oyuncularına tüm platformda çeşitli sürprizler hazırladı. Geçici bir süreliğine kış ve yeni yıl temalı etkinlikler planlayan World of Tanks ekibi, oyunun hangi versiyonunu oynarsanız oynayın, hoşunuza gidecek bir sürprizle karşılaşacağınızı belirtiyor.
 
 
   World of Tanks Konsol Sürümlerinde Oyuncak Tanklar Kipi
 
   Oyuncak Tanklar Modu konsollara geri dönüyor ve klasik tank savaşlarından farklı bir havayı konsollara taşıyor. Bu kipte oyuncular, minyatür oyuncak tanklarıyla yeni yıl hediyeleriyle dolu bir savaş alanında birbirleriyle kapışacaklar. Oyuncak rampalar, bloklar ve hediye paketleri arasında ilerleyecek tankçılar şimdiye kadar World of Tanks’te görülmemiş bir eğlenceyi deneyimleme fırsatı bulacak. Personel sesleri dahil bir çok sesin bu moda özel olarak uyarlandığını belirtmekte fayda var. 
 
   Bu keyifli modun başrolündeki 9. seviye “Oyuncak Tank”, 5. Seviye Fransız tankı BDR G1 B’den ilham alınarak modellendi. Tankın yaylı kulesi düşmanlara ucu vakumlu dart okları fırlatıyor ve bu oklar düşman tanklarına isabet ettiklerinde gövdelerine yapışık kalıyorlar. Tanklar ağır hasar alıp imha edildiğinde ise enkazlarından sürpriz hediyeler düşüyor. Sadece bu etkinliğe özel amblemlerle gelen bu tanklar aracılığıyla düşmanlarınızı alt ederken kahkahalara boğulmanız olası. 
 
   Bu eğlenceli modu PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında 23-26 Aralık arasında oynayabilir, etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak için https://console.worldoftanks.com/ adresine gidebilirsiniz.
 
 
   World of Tanks PC'de Şenlik Havası Başladı
 
   World of Tanks PC sürümüne girdiğinizde garajınızda sizi bekleyen bir yeni yıl ağacı ve KV-2 Snowitzer bulacaksınız. Göreviniz hem ağacınızı hem de bu özel tankı dekore etmek.
 
   Rastgele savaşlardaki özel görevleri tamamlayarak yeni dekorasyon ürünleri kazanacaksınız. Ağacınızı ve tankınızı ne kadar çok süslerseniz Şenlik Havası seviyeniz o kadar yüksek olacak ve daha iyi ödüller kazanacaksınız. Bu ödüller arasında yeni İsveç tankları serisinden indirimler, özel madalyalar, ekibinize katılmayı bekleyen birbirinden yetenekli kadın askerler ve Premium sarf malzemeleri bulunuyor. Unutmadan, elinizdeki dekorasyon araçlarını simya yaparak birleştirebilir, yeni süsler yaratabilirsiniz.
 
   Şenlik Havası etkinlikleriyle ilgili daha fazla bilgi için http://worldoftanks.eu/tr/news/pc-browser/46/new-year-marathon-announcement/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 
   World of Tanks Blitz’te Kış Coşkusu
 
   World of Tanks Blitz’te ise “Kış Coşkusu” adı verilen etkinlik serisi başladı. Ay boyunca sürecek etkinliklerde özel görevlere katılabilir ve Bilet adı verilen oyun içi paraları toplayabilirsiniz. Tüm görevleri tamamladığınızda ise Premium tank Strv 74A2 kazanabilirsiniz. Topladığınız biletleri ise Blitz Fuarı açık arttırmasında kullanabilir ve buradaki içlerinde benzersiz araçlar dahil birçok ödül bulunan sandıkları alabilirsiniz.
 
   Bu etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu/ adresini ziyaret edin.
 
BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Geçtiğimiz Hafta Japonya'da En Çok Satan Yazılımlar ve Donanımlar Playstore'da Çok Sayıda Yeni Kampanya

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız