Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z 16 Nisan'da Çıkacak

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive World War Z'nin 16 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun Epic Games Store'da 139,00 TL'den ön siparişe açıldı. Ön sipariş bonusu ise Lobo silah paketi (içeriği yukarıdaki görselde yer alan silahlar). Oyun PlayStation Store'da 21 Şubat'ta Xbox Store'da 13 Şubat'ta ön siparişe açılacak.
 
Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

World War Z akın akın, vahşice saldıran zombi güruhlarına karşı, soluk soluğa oynanan, dört oyunculu koop üçüncü şahıs nişancı oyunu.
 
Paramount Pictures'ın aynı adlı filminden esinlenen, hızlı bir oynayışa odaklı World War Z'de dünyanın dört yanından yeni karakter ve hikayeler ile dehşet, gerilim ve heyecan yüklü, özel olarak modern PC'ler için geliştirilmiş görevler sunuluyor.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Yeni Nintendo Direct Sunumu Bu Hafta Düzenlenecek EA ve Yönetmen Neill Blomkamp Anthem'in Live-Action Kısa Filmini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BigMuffin

16.4.2019 20:21:55

0
Oyunun hikaye modu var mi?

Grafitty-G

13.2.2019 19:27:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Epic ,steam tarikatının ayarını bozdu ahahahahaa kullanmasamda sonuna kadar epic ulan <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt=""></blockquote> neden pc kanadina insanlar boyle dusmanlik besliyor? sadece pc degil xbox ps ye ps xbox a yani? anlamiyorum kafam basmiyor sizin kadar olaylari anlamiyorum Kisisel algilamayin hocam ben bu forum olaylarinda yeniyim dikkatimi cekiyorda cok fazla inan var boyle sizin profil fotosunu gorunce yazasim geldi
Çoluk çocuk çünkü işleri güçleri yok dertleri yok sosyal yaşamları yok

BSC Misafiri

13.2.2019 06:58:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Epic ,steam tarikatının ayarını bozdu ahahahahaa kullanmasamda sonuna kadar epic ulan
neden pc kanadina insanlar boyle dusmanlik besliyor? sadece pc degil xbox ps ye ps xbox a yani? anlamiyorum kafam basmiyor sizin kadar olaylari anlamiyorum Kisisel algilamayin hocam ben bu forum olaylarinda yeniyim dikkatimi cekiyorda cok fazla inan var boyle sizin profil fotosunu gorunce yazasim geldi

BSC Misafiri

13.2.2019 06:56:53

0
Bunun tarikatla veya bağnazlıkla alakası yok. İnsanlar sadece yıllardır kullandığı, para yatırdığı, alıştığı bir platformun şirketlerin çıkarları üzerine işlevsizleştirilmesini ve pc platformunun konsol platformu gibi bloklaşmasını istemiyor. Yoksa kimsenin Epic Games Store ile bir derdi yok. Adamlar kaşınıyorlar pc kanadını bölmek için.

Persona_Non_Grata

13.2.2019 00:01:09

0
Epic ,steam tarikatının ayarını bozdu ahahahahaa kullanmasamda sonuna kadar epic ulan

Sarohan

12.2.2019 23:19:51

0
Bencede. BSC Misafir çöplüğü.

BSC Misafiri

12.2.2019 21:25:38

0
çöööööp, Ç-Ö-P

BSC Misafiri

12.2.2019 17:41:38

0
Çöpe atacak param olsaydı(epic games için konuşuyorum ) direk verirdim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız