Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein Ön Sipariş Ekstraları

Farklı yapısı ve oynanışı ile Wolfenstein herzamanki gibi farklı bir deneyim sunacak.
Artık oyun satan firmalar da son dönemlerde hem oyun satışlarını artttırmak hemde bu büyük pastadan pay sahibi olmak için birbirleri ile yarışır duruma geldiler.Bunun son örneğini ise eski klasiklerden biri olan Wolfenstein'in yeni oyununda görüyoruz.
 
İşte oyun satan firmaların Wolfenstein'in ön siparişi için duyurdukları ekstralar;
 
Gamestop ; Gamestop'tan ön sipariş verdiğiniz taktirde oyunu oynamaya başlayınca multiplayer modu için 2.000 altınınız olacak ve yeni silahlar satıp upgrade ederek bir adım öne geçebileceksiniz.
 
Amazon : Oyunu Amazon'dan ön sipariş ettiğiniz taktirde oyun ile beraber gelecek olan kod sayesinde eski Wolfenstein'in yeni sürümü olan Wolfenstein 3D oyununu Xbox Live veya PSN'den bedava indirebileceksiniz.
 
Hollywood Game Crazy : Oyunu buradan aldığınız taktirde ise oyunun özel olarak çıkacak olan Limited Edition'unda bulunan madalyanın sahibi olabileceksiniz.
 
BestBuy : Oyunu buradan aldığınız taktirde ise Flamenwarfer adlı silaha sahip olabileceksiniz. Normalde tek kişilik modu bitirmeye yaklaştığınızda açılan bu silah oyunun hemen başında elinizde bulunacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wolfensein pre-order bonus Ön sipariş ekstraları
Yeni Avatar Sistemi için Yeni Resimler Yayınlandı Dragon Age : Origins Ertelendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız