Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Without Memory için Yeni Görseller Yayınlandı


     Rus oyun firması Dinosaurum Games tarafından gelitirilen Without Memory, çıkışına neredeyse iki yıl olmasına rağmen yayınlanan yeni görsellerle gündemde kalmayı başarıyor. Yapımcı ekip oyunun yapım aşamasını gösteren yeni ekran görüntüleri paylaştı. Yayınlanan bu görüntülerde oyunun ilk bölümünü görüyoruz. Önceki haline göre belli bir yol kateden bu bölüm tasarımı hala tamamlanmaktan çok uzakta.
 
     İlginçtir ki yapımcı dört hafta sonra düzenlenecek GDC Europeetkinliğinde Without Memory için bir video gösterileceğini ve bu videonun CGI olmayacağını belirtiyor. Oyunun bu kadar erken seviyede olmasına rağmen nasıl bir video ortaya koyacaklarını hep beraber göreceğiz. Yayınlanan yeni görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Without Memory Playstation 4 Quantic Dream Thriller Sinematik
Hyrule Warriors için Yepyeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Nintendo Comic Con'da Super Smash Bros. Turnuvası Düzenleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Without Memory
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız