Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'nun Üçüncü Parti Oyun Listesi Açıklandı


     Yeni nesil ev konsoluyla birlikte hem günlük oyuncuları, hem de fanatik oyuncuları kendine çekmeyi planlayan Nintendo, Wii U'nun üçüncü parti oyun listesini detaylandırdı. Wii U'nun çıkışında yer alacak oyunların arasında Mass Effect 3'ten Darksiders 2'ye birçok yapım yer alıyor. İşte liste;
 
- Darksiders II
- Mass Effect 3

- Tank! Tank! Tank!
- Tekken Tag Tournament 2
- Trine 2: Director’s Cut
- Ninja Gaiden III: Razor’s Edge
- Aliens: Colonial Marines
 
     Tabi bu listede daha önceden duyurulan Zombi U, Rayman Legends veya bambaşka projeler de bulunuyor. Bu liste, E3 sunumunda özel tanıtımı yapılmayan projelerin listesi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console mass effect darksiders trine 2 tekken ninja gaiden
Batman: Arkham City'nin Wii U'ya Özel Sürümü Scribblenauts Unlimited Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

5.6.2012 23:25:04

0
ne yazıkkı cevat yerli haklı konsol devri gelecek nesilde bitecek demişti. sanki tıkandı konsol devri artık yeni nesil beni heyecanlandırmıyor.

deerhunter1980

5.6.2012 21:40:06

+1
Bir Nintendo klasigi daha dusuk donanim ve sadce oynanis.Bu herifleri anlamak gercekden cok guc sanki rakipleri onlarin en iyi oldugu konuda hic bi teknoloji gelistirmediklerine inaniyorlar cok komik.Sadce su an ki neslin oyunlarinin bu konsola port olan oyunlarini gorduk glecek adina neredeyse yok denilecek kadar az bi oyun yelpazesi.Adamlar Zeldayi bile gostermediler konsolun donanmi pekde ic acici gozukmuyor ne yazikki

Mactavish-

5.6.2012 21:14:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Hayel Kırıklığına uğradım Sadece Şimdiki Jenerasyona Yönelik Oyunlar.Gelecek Nesile Yönelik Hiçbirşey göremedim.Vede Konsolun Donanım Özelliklerinide Tanıtmadan bitirdiler Konferansı şaşırdırm. Süper Mario ve Konferansı Başında gösterilen Oyun Dışında Pek etkileyici birşey yok .Zaten Unreal 4 Grafik Motorunuda desteklemiycekimiş. Yani Beklentim Fos çıktı.
Donanım özellikleri bence oturmadı daha ondan vermiyorlar.

aykut291

5.6.2012 21:10:46

0
Hayel Kırıklığına uğradım Sadece Şimdiki Jenerasyona Yönelik Oyunlar.Gelecek Nesile Yönelik Hiçbirşey göremedim.Vede Konsolun Donanım Özelliklerinide Tanıtmadan bitirdiler Konferansı şaşırdırm. Süper Mario ve Konferansı Başında gösterilen Oyun Dışında Pek etkileyici birşey yok .Zaten Unreal 4 Grafik Motorunuda desteklemiycekimiş. Yani Beklentim Fos çıktı.

sarjaleti

5.6.2012 20:46:55

0
Özellikle bu neslin oyunlarınu Wii U için duyurduklarına göre gelecek nesil açısından Wii U'ya çok ümit bağlamamak gerekir.

Mactavish-

5.6.2012 19:57:40

0
Wii u süper olmuş kaçmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız