Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U İşletim Sistemi Hızlandırılıyor


     Nintendo'nun yeni konsolu Wii U'nun işletim sisteminin yavaş olduğu yönündeki şikayetler bazı firmalar tarafından dillendirilmişti. Konsolun işletim sisteminin yavaş olması eleştirilerine karşı Nintendo da boş durmamış görünüyor.
 
     Nintendo başkanı Satoru Iwata'nın açıklamasına göre 1 Ocak'tan önce yayınlanacak yeni güncelleme ile yavaş işletim sistemi ile ilgili sorunlar çözülecek. Bu sorunların nasıl çözüleceğini bilemiyoruz, çünkü Nintendo herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Bakalım bu güncelleme sonrasında şikayet eden geliştiriciler Wii U'ya nasıl bakacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları 'The Seven Wonders of Crysis 3'ten 2. Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cahitdikici

20.12.2012 02:02:04

0
benim makina 8lik bakalım güncellemeden sonra nekadar boş yer kalacak bu arada ikinci olarak gelen 600mblik güncelleme hafıza üzerinde yer kaplamadı öncesindeki 5gblik güncellemenin bir bölümünü değiştirerek adapte edildi sanırım umarım bu güncellemede öyle olurda yer kaplamaz zaten 3gblik alanımız var nintendo onada göz dikmesin :D

cengizhan1903

20.12.2012 00:12:13

0
Basic model alanlar yandi updatelerle hafiza doldu valla

kurtbecer

19.12.2012 22:59:18

0
arkadaş bir konsol çıktığından 1 ay sonra bu kadar update alır mı? üstelik 5gb tan fazla oldu. windows bile bu kadar update almıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız