Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U için Metal Gear Solid Oyunu Gelebilir

Metal Gear Solid: Rising'i Wii U ekranlarında görmek güzel olurdu

     Hideo Kojima son dönemlerde çok sayıda Metal Gear Solid oyunu hazırlıyor. 3DS için MGS: Snake Eater 3D, Xbox 360 ve PS3 için MGS Collection ve Metal Gear Solid: Rising gibi oyunlar yolda. PC oyuncuları da MGS Rising ile bu seriden bir oyunu bekliyor. Peki ya Wii U?
 
    Nintendo'nun E3 sunumunda çok sayıda 3. parti oyun tanıtılan bu cihaza bir Metal Gear Solid oyunu hazırlanabilirmiş. Konami'den Yoshikazu Matsuhana'nın açıklamasına göre Kojima Productions ile Nintendo arasında bir görüşme gerçekleştirilmiş. Matsuhana, bu görüşmenin içeriği veya sonuçları hakkında açıklama yapamayacağını, ama cihazın donanımı hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi.

    Aynı yetkili, muhtemelen Wii U'nun çıkışında bir Metal Gear Solid oyununun bu cihaz için hazır olmayacağını, ama ileride bunun mümkün olduğunu da belirtti. Ayrıca Kojima Productions, Wii U'ya oyuncuların ne kadar ilgi gösterileceğini de merak ediyormuş.
   
    Gamecube için Metal Gear Solid: Twin Snakes ve 3DS için Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi hazırlayan Kojima'nın Wii U için bir oyun hazırlamaması için hiç bir neden yok gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo WiiU Konsol Nextgen
Rage Derken, Rage 2 Ubisoft'tan Wii U için "Killer Freaks" (İlk Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Necromonas

9.6.2011 16:10:15

+3
WiiU portable konsol değil^^

Admin

9.6.2011 13:29:23

-3
Oyun Pc ye çıksın yeter ama WiiU yada çıkarsa yolda keyif mi keyif yaparız.. Bu arada WiiU mu daha iyi Yok sa Ps Vita mı ??? hangisini alsam xD
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız