Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Farklı Bir Kitleye Hitap Edecek

Wii U'nun özellikleri ile ilgili henüz çok fazla bilgimiz yok
     Nintendo, Wii U'nun ilk tanıtım videolarında Metro Last Light, Batman Arkham City, Darksiders 2 gibi oyunları duyurarak sanırım bundan sonra nasıl bir politika izleyeceğini belli etmişti. Şimdi bu konudaki kararlılıklarının sürdüğünü Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils Aime'den de öğreniyoruz.
 
      Wii U'nun Wii'dekinden farklı türdeki müşteriler tarafından satın alınacağını söyleyen yetkili, hatta bu nedenle Wii U piyasaya çıktıktan sonra en azından bir süre daha Wii satışlarının da iyi gideceğini düşünüyor.
 
      Reggie, Wii U'nun fiyatı ile ilgili olarak da herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı, ama yine farklı bir stratejilerinin olacağını şu sözlerle belirtti: "Wii U'nun fiyatının henüz duyurmadık, ama kesinlikle fiyatın farklı olacağını beklemelisiniz ve ayrıca oyunlar da farklı olacak."
 
      Eğer Nintendo gerçekten de Electronic Arts ile anlaşıp güçlü bir online sistem inşa ederse (hatta origin ile bağlantılı bir sistem) işte o zaman Wii U'nun çok farklı olacağını söyleyebiliriz. EA ve Nintendo işbirliği gerçekten de çok yararlı olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii U Konsol Console
Ninja Gaiden Sigma Plus'ta Daha Fazla Görev Var Army Corps of Hell'den Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2011 18:35:17

+1
mario tarzi mi unutma mario sayesinde oyun dunyasi bu halde.50 milyon satti wii ve ds de.ustelik wii u farkli bir oyun deneyimi sunacak tablet joystick hem fps hemde srrateji oynamayi saglayacak.

ultra_storm

1.12.2011 13:49:11

-1
İnşallah güçlü donanımlı konsola gidipte mario tarzı oyunlar çıkarmazlar.

Haykıran Bıngıldak

1.12.2011 12:18:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Bence çok büyük hata yapıyolar.Wii 2 yi çıkarıp tamamen onun izinden gitmeliydi.Direk atlamamalıydı hemen Hardcore pazarına.Şimdi ps4 ve xbox720 duyurulacak Nintendo wii u dan donanımımları daha yüksek, oyunlarda daha üstün oldumu bu konsol unutulur.Wii ps3 ve xbox360 tamamen farklıydı.Farkıyla başarıyı buldu bun wii 2 yle devam ettrimeleri daha doğru olurdu diye düşünüyorum ben.
Wiiu 2 kitleyede hitap edicektir zaten. Hala wii nin donanimina sahip ki zaten hardcore oyunlar casual oyunlarin cikmasini engellemez. Wiiu eski desteğide beraberinde getiriyor. yine casual oyunlarin ana konsolu olucaktir.

No-One

1.12.2011 12:04:59

0
Isin kotu tarafi yeni duyurulacak konsollar wiiU'dan daha yuksek donanima sahip olursa wii piyasada kaybolacak. Ya da oyun gelistiricileri ya da en azindan multiplatform olan oyunlar wiiU ayarinda cikabilir. Nintendo zaten pazari domine ediyordu ve bunu da rahatlikla yapabilir.

aykut291

1.12.2011 11:37:07

+3
Bence çok büyük hata yapıyolar.Wii 2 yi çıkarıp tamamen onun izinden gitmeliydi.Direk atlamamalıydı hemen Hardcore pazarına.Şimdi ps4 ve xbox720 duyurulacak Nintendo wii u dan donanımımları daha yüksek, oyunlarda daha üstün oldumu bu konsol unutulur.Wii ps3 ve xbox360 tamamen farklıydı.Farkıyla başarıyı buldu bun wii 2 yle devam ettrimeleri daha doğru olurdu diye düşünüyorum ben.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız