Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U 2. Tablet Kontrolcüsünü Destekleyecek"

Tablet kontrolcü bizce harika bir fikir. Zaten geliştiriciler de bu kontrolcüyü çok beğendiler
      Nintendo'nun E3 fuarında duyurduğu yeni konsol Wii U'nun sıra dışı tablet kontrolcüsü hepimizin çok hoşuna gitmişti. Bu kontrolcü sayesinde TV ekranı yerine kontrolcünün ekranından da oyuna devam edebilecektik. Yalnız bir sorun vardı, Wii U sadece bir adet tablet kontrolcü destekliyordu. Nintendo bu anlamsız fikrinden vazgeçmiş gibi görünüyor.
 
    Develop'un haberine göre Nintendo tek tablet fikrinden vazgeçmiş ve mühendislerini bir konsolda iki tabletin aynı anda kullanımı için harekete geçirmiş. Nintendo daha önce teknik nedenlerle geliştiricilere tek tablet kullanıldığını açıklamıştı, sanırım tepkiler üzerine bu fikir rafa kaldırıldı ve Nintendo mühendisleri harekete geçti.
 
     Yine söylentilere göre tablet kontrolcü sayısının artması Wii U'nun değişen tek özelliği değil. Bunun yanı sıra konsolun RAM kapasitesi ve işlemci hızında da bir takım değişiklikler yapılıyor. Yani bu özellikler de muhtemelen geliştiricilerin isteği üzerine daha iyi hale getiriliyor.
 
    Bu arada yine kaynak Nintendo'nun sadece iki değil, belki de 4 tablet kontrolcü desteği bile sağlayabileceğini, fakat bunun çok küçük bir ihtimal olduğunu söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wii U Tablet kontrolcüsü Nintendo
Take-Two: XCom ve Spec Ops: The Line Ertelendi THQ: Saints Row 4 Geliştiriliyor

brk135

9.11.2011 15:42:19

0
saçma olurdu zaten sadece 1 adet destekleseydi. tabii söylenti üzerinden yorum yapıyorum. bu hataya düşmezler umarım...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız