Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

We Happy Few için Kickstarter Kampanyası Haziran'da Geliyor


       Duyuru videosuyla büyük ilgi toplayan We Happy Few için uzun süredir yeni bir bilgi gelmiyor. Yapımcı ekip Compulsion Games, 4 Haziran'da We Happy Few için Kickstarter kampanyası başlayacağını duyurdu.
 
       Oyunun Kickstarter kampanyası başladığında We Happy Few hakkında daha çok detay paylaşılacaktır. Oyunun etkileyici duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com we happy few compulsion fps ingiltere 1960 alternatif evren
Tales From The Borderlands'te Ellie'nin Sesine Tanık Olacağız Sheltered'ın Kıyamet Sonrası Dünyası Oldukça Acımasız (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheTrueDetective

22.5.2015 11:34:44

0
Bioshock'u gerçekten çok anımsatıyor atmosfer bakımından (ki buda iyi birşey) hikayeside ilgimi çekti fakat bioshock'un yarısı kadar bile kıvrak olsa tadından yenmez bağışta bulunacağım ender oyunlardan.

harkornen

22.5.2015 11:03:09

+1
Oynanış dinamiği -ki video da gördüğümüz gibiyse- Condemned Criminal Origins'i anımsattı. Olayın geçtiği şehrin ütopik makyajlı-distopik habitatı az-öz düsturu ile tasarlanmış gibi. Okuduğum bazı yorumlar mekan ve karakter tasarımı ve renk seçimi itibari ile kimisine Bioshock Infinite'yi doğal olarak oradaki hikaye ve oynanış dinamiğini akla getirtmiş. Evet tasarım olarak andırıyor lakin videodaki izlenimim bana Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'teki düşman kasaba sakinlerinden kaçış anlarını hatırlatıyor gibi. Her oyun gibi çıkınca karar verilecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
We Happy Few
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız