Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Yeni Videosu Bugün Geliyor!


    Geride bıraktığımız günlerde gelen haberler, bu hafta içerisinde Grand Theft Auto V bombardımanına maruz kalacağımıza yönelikti. Fakat biz istedik bir göz, yapımcılar verdi iki göz. GTA V'in haricinde yılın büyük merakla beklenen oyunlarından Watch Dogs da, yeni videoyla birlikte haftanın açılışını yapacak.
 
    Watch Dogs'un resmi Twitter hesabından yayınlanan bir Tweet'te, yeni videonun müjdesi verildi. Dün yayınlanan Tweet'te, "Gözetim Raporu #274789: Şüpheli Aiden Pearce Lake Street yakınlarında göründü. ctOS olayla ilgili video hazırlıyor, rapor yarın güncellenecek." cümlelerine yer verildi.
 
Ne diyelim, bomba gibi bir haftaya hazırız!

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360
Remedy: "Alan Wake Serisinin Geleceği Var" Beyond: Two Souls Kaç Saatte Bitecek?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

any77

29.4.2013 17:53:38

-1
Gta severlerin şu oyuna çamur atmasına sinir oluyorum. Yav arkadaş git sen gta'nı oyna kimsenin bir şey dediği yok, ama bu oyuna çamur atma!!! Asıl gta gibi tek düze bir oyuna bakın siz. Adam gibi sürükleyici senaryo yok. Bunun senaryosu da bir dizi, ismi aklımda değil. Sonuçta bu ubisoft. Her zaman single oyunlarıyla beğeni topladı. Bu kadar iyi grafikli bir oyunu boş yapmaz, bu kadar ilgi çeken bir oyunu boş çıkarmaz ubisoft emin olun. Gta'dan çok bekliyorum şu oyunu.

bkaakco

29.4.2013 15:57:12

-1
Bir kere hep aynı şeyleri göstermekten vazgeçsinler. 2 video gösterdiler şimdiye kadar yanlış hatırlamıyorsam, ikisinde de aynı şeyler. Adam yürüyor, hackerlık yapıyor ve birkaç kişiyi izledikten sonra temizliyor. Çok tekdüze bir oyun olacak gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız