Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Yeni Nesil Konsollardaki Çözünürlük & FPS Detayları Paylaşıldı


    Grafiksel açıdan önemli şeyler sunmayı hedefleyen Watch Dogs'un yeni nesil konsollarda nasıl bir performans sunacağı hep merak ediliyordu. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Sony bir listeleme yapmış fakat bugün itibariyle bu bilgi kaldırılmıştı. Resmi ağızdan ilk bilgi, en nihayetinde paylaşıldı.
 
    Yapılan duyuruya göre Watch Dogs, her iki yeni nesil konsolda da 1080p / 60 FPS çizgisini göremeyecek. Belirtilenlere göre oyunun PS4 sürümü 900p çözünürlükte, Xbox One sürümü de 792p çözünürlükte çalışacak. Her iki sürüm de 30 FPS akıcılıkta karşımıza çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Watch Dogs'tan 9 Dakikalık Yeni Bir Video Eski Humble Bundle Paketleri Günlük Olarak Yeniden Satışa Giriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

master of darkness

21.5.2014 19:09:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel Konsolumda Ultrada oynayacağım diyen olmuş. 1080p 60fps'ye inandığınız gibi buna da inanmaya devam edin. Mediumdan hallice oynarsınız. Bunu çamur atmak için söylemiyorum, BF4 olsun, Thief olsun hangi oyunun grafiklerine bakarsanız bakın konsollarda sulandırılmış gibi (washed out) görünüyor oyunlar. Hayır, Ultra bile olsa o çözünürlük zaten detayı öldürüp Medium ayarına getiriyor. Neyin Ultrası bu? PS4'ün videosunda gördük oyunu işte, başka bir oyun olmuş sanki. Not: Böyle tartışmalara girmeyi sevmem de, hayallerde yaşayanlar var o yüzden yazmak zorunda kaldım. Başka da yazmam. Yoksa konsolları özel oyunlarıyla seviyorum ve ileride PS4 alma planım var. Ama gerçekleri de görmek lazım. Multiplatform oyunlarda PC rakipsizdir, bu kadar basit.
Bayarsan 5000-6000 rakipsizdir tabi ama ne kadar süre..

umut söyler

15.5.2014 23:13:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52
alıntı:

Orijinalden alıntı: thriller89

Buradaki kullanıcı profili;

-Hiç konsolu ve oyunu oynayabilecek kaliteli bilgisayarı olmadığı için, oyunu kötüleyenler.
-PS4'ü olup grafik önemli değil diyenler.
-Xbox One'ı olup ''noldu PS4 1080p değil huhahaha'' diyenler. ( 792p de oynayacak)
-İyi bir PC sahibi olup, oyunu övüp, konsolların düşük çözünürlüklü olmasını büyük mutlulukla karşılayanlar. ( en anlaşılamayan kesim )
-Eskiden piksel piksel oynardık zevk alırdık, şimdi oyunculuk öldü yeaa diyip yaşının büyük olduğunu belli etmeye çalışanlar.
-''Oyun patladı zaaaxd'' diyenler.


Peki ya ben?

PS4'üm var, 900p biraz moralimi bozdu ama yine de büyük bir merakla bekliyorum, alacağım oynayacağım. Diğerleri beni ilgilendirmiyor.


Bence sen hayali bir pc ve konsola sahip ezik bir şahıssın.
bence sen sırf ps4 kullanıyo diye insanları aşağlayan ve onlara yalancı muamelesi yapıp kendisine bakmayan ortalığı karıştırmak için aynı yorumu defalarca her haberin altına yazan üçkağıtçı bir haberin altına sırf eğlence olsun diye defalarca yorum yazan kişisin.ve bunu rezil bir şekilde yapıyorsun

stun

15.5.2014 21:18:41

0
abi .. ubinin çıkardıgı oyun üstünden konsola bok atıyorsunuz.. bu muabbetleri infamous incelemesi haberleri altında niye göremiyorum..

BSC Misafiri

15.5.2014 19:40:35

0
Wayward son pcde 720p oyun devri çoktan kapandı orta seviye pc bile belkide bu oyunu 1080p'de mediumda falan oynayacak giris seviyesi pc xbox one'dan daha iyi grafikta oynatacak.

MiyopBey

15.5.2014 13:13:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen

Ben sakinim yani sorun yok Diyorsunuz ya sadece oyun oynamak icin diye. Iste tum dert burada. Ugraslar saymissiniz dogrudur. Windows veya baska bir isletim sistemi kurmak gerekiyor. (Steam OS disinda da tonlarca dagitim var ve cok daha stabil durumdalar). Sonra suruculerle ugrasmak gerekiyor o da dogru. Parcalari secmek gerekiyor ya da laptop aliyorsaniz laptop secmek gerekiyor bu da tamam. Antivirus demissiniz ben kullanmiyorum. Hic de virus sorunu yasamadim. Zaten gunluk kullanimda Linux kullaniyorum oyle dertlerim hic yok. Oyun icin, Office icin windowsa giriyorum. Yani virus herkes icin gecerli degil. Her neyse diyelim o da ugras. Asil mesele su: Bunlari yapmayan konsol oyuncusu var mi? Zaten herkesin o ya da bu sebepten bilgisayari da var. Siz diyorsaniz ki benim bir tane bile PC'im yok sadece ps4 aldim onun disinda laptopim yok bilgisayarim yok diyorsaniz tamam sizin icin o zaman konsol mantiklidir. Ama boyle kac kisi var. Bu foruma girenlerin %99.9'unun bilgisayari var. Hadi diyelim bunun sadece %50si cesitli sebeplerden guclu bilgisayar sahibi. Bu adamlar bir ekran karti alsa bilgisayarlari olacak oyun bilgisayari. Bu ekran karti da 1500 tllik bir kart olmak zorunda degil. 500-600 lira harcasaniz yeter. Geriye kalan para cepte. Benim asil acidigim nokta su foruma liseli adam giriyor, bakiyor tamam herkes ne PC'si diyor ps4 al diyor, aliyor adam ps4u. Sadece oyun. Hicbir sey ogrenmiyor. Belki adam bir PC alsa bir seylere merak salacak, programlama ogrenecek, mod yapacak, tasarim ogrenecek. Tamam her sey kisisel tercih meselesi ama 1500 tlye satilan ve sadece oyun oynatan bir makinayi bu kadar yukseltmenin bir anlami yok. Bence luks sinifina giriyor. Hayir ben almiyor muyum? Aliyorum. Onceki nesilde hele iki konsolu da aldim. Ayrica bilgisayarlarim da var. Ama isim ve ogrenimim icin en onemli sey bilgisayar. O yuzden sadece birini alacak param olsa gider sadece bir bilgisayar alirdim. Bilgisayar kullanirken ne ogrenirseniz sizin faydaniza. Ps4 alirsiniz 5-6 sene oyun oynarsiniz. Sonra tozlu raflarda yerini alir. Bilgisayar goreceli olarak daha ugrasli ama abartildigi kadar da degil. O sorunlar aslinda isin guzel kismi, yeni seyler ogrenmenizi sagliyor. Duzenleme: Imla
Fakat burada PC'nin oyun amaçlı kullanımını karşılaştırıyoruz. PC'nin diğer kullanım alanlarını dahil etmek ne kadar anlamlı? Şöyle söyleyeyim, bir film izlerken nasıl uğraşmadan DVD'yi/Blu-Ray'i takıp izleyebiliyorsak, oyunlarda da aynı rahatlığı arıyorum. PS3'ü 2009'da aldım hala kullanıyorum. Yıllardır bana bir uğraş göstermedi. En basitinden bir PC'yi 5 yıl boyunca hiç format atmadan kullanabilir miyiz? İşten gelmişim mesela yorgunum, biraz oyun oynayayım diyorum ve hemen oyun açılsın oynayıp kapatayım istiyorum. O an için bir şeyler öğrenme amacında değilim, kafamı oyun dışından ki şeylere vermek istemiyorum. Bahsettiğin liseli adam bir PC'si olmadığı halde sadece konsol alıyorsa, PC alsa bile öyle tasarım gibi şeylerle uğraşacağını sanmıyorum :D Keşke dediğin gibi olsa, o zaman her genç arkadaş oyunlara PC ile başlasın derim. Ama görüyorum çevremde, bütün gün PC başındalar bilmedikleri Free 2 Play, bilmedikleri hack hile yok, ama en küçük bir hatayı düzeltemiyorlar. HDD'sinin boyutunu bile bilmeyenler var. PS4 ülkemiz için pahalı şuan doğru. Zaten PS4'ü almak için erken olduğunu düşünüyorum. PS3 şuan için gayet yeterli bir konsol, bir çok güzel oyunu var. PC'nin oyundan başka imkanları olabilir, bir şeyler öğrenmemizi, yaratmamızı sağlayan bir cihaz olabilir. Fakat oyun amaçlı kullanımından bahsedildiğinde PC'nin diğer imkanları etkisiz unsurlar haline geliyorlar. "PC uğraştırıyor ama öğrenmemizi sağlıyor" diye bir artı yazamayız yani. O başka konuya girer bana göre. PC zahmetli cihaz ve o zahmetler bir şeyler öğrenmemizi sağlıyor evet ama benim gibi zaten bilen biri için işkenceye dönebiliyorlar :)

gagiloglu52

15.5.2014 10:39:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: thriller89 Buradaki kullanıcı profili;

-Hiç konsolu ve oyunu oynayabilecek kaliteli bilgisayarı olmadığı için, oyunu kötüleyenler.
-PS4'ü olup grafik önemli değil diyenler.
-Xbox One'ı olup ''noldu PS4 1080p değil huhahaha'' diyenler. ( 792p de oynayacak)
-İyi bir PC sahibi olup, oyunu övüp, konsolların düşük çözünürlüklü olmasını büyük mutlulukla karşılayanlar. ( en anlaşılamayan kesim )
-Eskiden piksel piksel oynardık zevk alırdık, şimdi oyunculuk öldü yeaa diyip yaşının büyük olduğunu belli etmeye çalışanlar.
-''Oyun patladı zaaaxd'' diyenler.


Peki ya ben?

PS4'üm var, 900p biraz moralimi bozdu ama yine de büyük bir merakla bekliyorum, alacağım oynayacağım. Diğerleri beni ilgilendirmiyor.
Bence sen hayali bir pc ve konsola sahip ezik bir şahıssın.

thriller89

15.5.2014 04:45:20

0
Buradaki kullanıcı profili; -Hiç konsolu ve oyunu oynayabilecek kaliteli bilgisayarı olmadığı için, oyunu kötüleyenler. -PS4'ü olup grafik önemli değil diyenler. -Xbox One'ı olup ''noldu PS4 1080p değil huhahaha'' diyenler. ( 792p de oynayacak) -İyi bir PC sahibi olup, oyunu övüp, konsolların düşük çözünürlüklü olmasını büyük mutlulukla karşılayanlar. ( en anlaşılamayan kesim ) -Eskiden piksel piksel oynardık zevk alırdık, şimdi oyunculuk öldü yeaa diyip yaşının büyük olduğunu belli etmeye çalışanlar. -''Oyun patladı zaaaxd'' diyenler. Peki ya ben? PS4'üm var, 900p biraz moralimi bozdu ama yine de büyük bir merakla bekliyorum, alacağım oynayacağım. Diğerleri beni ilgilendirmiyor.

BlackBeasT

15.5.2014 03:21:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Arkadaşlar siz hepiniz sapıksınız bunu anlayıp farkına varın. Şurda oyunun konsol çözünürlüğünden dem vurup boş tartışma çıkaran adamlar var ya, evlerindeki bilgisayarın monitörü bile 1440x900'den öte gitmiyordur. Sanki her PC kullanan adam full hd monitörlerde, 5 bin tl lik pc lerde oynuyor oyunu. Elindeki emektar o/c yaptığı işlemciyle geneli konsol grafiklerinden daha kötü ve daha istikrarsız performans ile oynayacaklar oyunu, ama gelmiş tartışma çıkarıyorlar. Siz sadece birbirinizle tartışacak yer arıyorsunuz arkadaşlar, yoksa hiç birinizin evinde mükemmel bilgisayarlar yok. Çok iyi bilgisayar sahibi olan azınlık bir kesim var, onlarda sistemini buraya yazıp egosunu tatmin eden zavallı adamlar. Babanızın ya da kendiniz aldığı 3-5 kuruş maaş karnınızı doyurmaya zor yetiyor, kimsenin burada nasa bilgisayarı alacak gücü de yok suçlamıyorum yani sizi. Tek derdiniz kavga dövüş, hepiniz sapıtmışsınız. Sapıksınız gerkeçten, bu yatıpınız da sapklığın bir başka çeşididir. Gözlerini ne pixel sayabilir ne de kare oranı sayabilir. Televizyon vardır 720p'de bile güzel görüntü verir pixel boşlukları azdır, televizyon vardır 1080p'de bile hoş görüntü vermez. Nelerle uğraşıyorsunuz siz arkadaşlar? Ne yapmaya çalışıyorsunuz hakkaten? Bana burada yaptığınız tartışmanın mantığını bi anlatın, neyin üstünlüğünün kavgası bu.
Ön yargılı, sabit düşünceli sahışlara genellikle 1 isim yakıştırıyorlar, kaba sıfatlar kullanılmasından hoşlanmıyorum Rahatlıkla şunu yazabilirim affınıza sığınarak "Yaşadığı mağara akıl dengesini bozmuş" 4 gün uzaklaştırma yeterli olacağını sanmıyorum, Acil olarak müşahede altına alınmalı Allah belanı versin UBI senin yüzünden 1080p yapaydın, bu kişiyi tanımam ama durumu beni üzdü Görünen toplum için tehlike arz ediyor. Gerekli önlemlerin alınıp topluma kazandırılmasından yanayım...

fujhen

15.5.2014 02:54:56

+1
quote:

Öncelikle sakin ol :) Kullanım kolaylığında bahsediyorum. Ben sadece oyun oynamak için bir cihaz arıyorsam PC'nin uğraşlarıyla zaman harcamak istemem. Bir PC toplarken internet başında araştırma yaparak, teknik bilgileri öğrenerek saatlerimi harcamak istemem. Parçaları aldıktan sonra onları birleştirerek, parçaları birleştirdikten sonra Windows kurulumu yaparak, Windows'tan sonra da driverların kurulumu ile zaman harcamak istemem. Sadece oyun oynamak için aldığım bir cihazda 3 tane kontrol aparatı kullanmak istemem. Şimdi gidip bir PC alırken rahatlıkla "Klavye mouse'a gerek yok gamepad de yeter" diyebilir miyiz? Geçen denedim, Steam'i Big Picture moduna aldım, hazırda beklete getirdim, klavye ile mouseu odamda bıraktım. Gamepad'i PC'ye, PC'yi TV'ye bağladım. Açtım PC'yi oyuna giriş yaptım, Java Update izini istedi. Hadi bakalım, mouse'u kullanmak zorunda kaldık. Ben bunu istemiyorum işte. Cihazı kullanırken format atmaya ihtiyaç duymayı istemem. Virüslerle, antivirüslerle uğraşmak istemem. Oyun alırken sistem gereksinimini tek tek kontrol etmek istemem. Oyun satın alırken "Gamepad desteği var mı?" diye düşünmek istemem. Beğenmediğim bir oyunu satabilmek isterim. Multiplayer'da herkesin eşit olmasını isterim. Yüksek FPS alan bir oyucu ile düşük FPS alan oyuncunun, 20 TL'lik mouse kullanan oyuncu ile en iyi gamer mouse'unu kullanan oyuncunun aynı maçta olmasını istemem. Karşımdaki oyuncu için "Hack mi var acaba?" diye düşünmem istemem. Oyun için aldığım bir cihazda sadece oyunlarla ilgilenmek isterim, diğer teknik konularla sorunlarla uğraşmak istemem. Konsol alırken PS4 mu Xbox mı diye bakılıyor, özel oyunları inceleniyor, hangisi kişinin hoşuna gittiyse mağazaya gidip satın alıyor, kabloları bağlayıp oynanıyor. Oyun alırken de bakıyoruz üstünde, PS4 yazıyor mesela, "Bende ne vardı? PS4. Tamam çalışır o zaman" diye alıyoruz oyunu. İşletim sistemi değiştirebilir demişsin ama şuan Steam OS ne yazık ki tam olarak oyuncunun ihtiyaçlarını karşılamıyor. Steam Machine'ler ve Steam OS ilk duyurulduğunda sevinmiştim, sonunda PC'yi konsol kolaylığına getireceklerini düşünmüştüm ama değişen fazla bir şey olmadı henüz. Ben PC düşmanı değilim. PC bu kullanım uğraşlarından kurtulsun, ilk satın alan ben olurum. Grafikler senin için her unsurdan daha önemli ise ve o yüzden PC kullanıyorsan saygı duyarım. Ama tercihin böyle diye konsolların kötü cihazlar olduğunu söylemek, sadece grafikler ile karşılaştırmak doğru değil. Şunun anlaşılması lazım. Bir akıllılar PC'de oyun oynayanlar değil yada konsol kullanıcıları aptal değil. Bizde biliyoruz PC toplamayı, grafiklerin PC'de daha iyi olduğunu. Konsol kullanıyorsak bir sebebi var. Benim için o sebep kullanım kolaylığı. Grafiklere fazla önemde vermiyorum zaten.
Ben sakinim yani sorun yok [:'(] Diyorsunuz ya sadece oyun oynamak icin diye. Iste tum dert burada. Ugraslar saymissiniz dogrudur. Windows veya baska bir isletim sistemi kurmak gerekiyor. (Steam OS disinda da tonlarca dagitim var ve cok daha stabil durumdalar). Sonra suruculerle ugrasmak gerekiyor o da dogru. Parcalari secmek gerekiyor ya da laptop aliyorsaniz laptop secmek gerekiyor bu da tamam. Antivirus demissiniz ben kullanmiyorum. Hic de virus sorunu yasamadim. Zaten gunluk kullanimda Linux kullaniyorum oyle dertlerim hic yok. Oyun icin, Office icin windowsa giriyorum. Yani virus herkes icin gecerli degil. Her neyse diyelim o da ugras. Asil mesele su: Bunlari yapmayan konsol oyuncusu var mi? Zaten herkesin o ya da bu sebepten bilgisayari da var. Siz diyorsaniz ki benim bir tane bile PC'im yok sadece ps4 aldim onun disinda laptopim yok bilgisayarim yok diyorsaniz tamam sizin icin o zaman konsol mantiklidir. Ama boyle kac kisi var. Bu foruma girenlerin %99.9'unun bilgisayari var. Hadi diyelim bunun sadece %50si cesitli sebeplerden guclu bilgisayar sahibi. Bu adamlar bir ekran karti alsa bilgisayarlari olacak oyun bilgisayari. Bu ekran karti da 1500 tllik bir kart olmak zorunda degil. 500-600 lira harcasaniz yeter. Geriye kalan para cepte. Benim asil acidigim nokta su foruma liseli adam giriyor, bakiyor tamam herkes ne PC'si diyor ps4 al diyor, aliyor adam ps4u. Sadece oyun. Hicbir sey ogrenmiyor. Belki adam bir PC alsa bir seylere merak salacak, programlama ogrenecek, mod yapacak, tasarim ogrenecek. Tamam her sey kisisel tercih meselesi ama 1500 tlye satilan ve sadece oyun oynatan bir makinayi bu kadar yukseltmenin bir anlami yok. Bence luks sinifina giriyor. Hayir ben almiyor muyum? Aliyorum. Onceki nesilde hele iki konsolu da aldim. Ayrica bilgisayarlarim da var. Ama isim ve ogrenimim icin en onemli sey bilgisayar. O yuzden sadece birini alacak param olsa gider sadece bir bilgisayar alirdim. Bilgisayar kullanirken ne ogrenirseniz sizin faydaniza. Ps4 alirsiniz 5-6 sene oyun oynarsiniz. Sonra tozlu raflarda yerini alir. Bilgisayar goreceli olarak daha ugrasli ama abartildigi kadar da degil. O sorunlar aslinda isin guzel kismi, yeni seyler ogrenmenizi sagliyor. Duzenleme: Imla

BSC Misafiri

15.5.2014 02:19:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma Bu oyun çok lakırdı yaptı ama balon gibi patlayacak :)
90 tane ödül ve 6 oyun sitesinin beğendiği unutma

atsuma

14.5.2014 20:48:42

-1
Bu oyun çok lakırdı yaptı ama balon gibi patlayacak :)

thief garrett

14.5.2014 19:56:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar, HD7950 ekran kartım, fx8350 işlemcim, 8gb ram im var. Full HD çözünürlükte high-ultra da AA olmadan 30+ fps alır mıyım? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
herşey low yap çözünürlüğü 800x600 yap kasarsa 640x480 yaparsın aa yı sakın açma pc çöker senin

paratuzağı

14.5.2014 19:23:42

+2
ps fanlarındaki kafayı hiç anlamıyorum 108p fark var diye kendilerini kandırıyorlar 2 konsolda güçsüz ne yazıkki :(

BSC Misafiri

14.5.2014 19:19:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52 Tüm ps4 fan'ları Troll'leri hepsi sarmış burayı. buranın tadı tuzu kaçtı artık..

siz gidin 720p low grafiklerle takılın durun bende mis gibi pc'mde 1080p 60fps devam edeyim.
60 fps olmasada 30fps'ye sabitleyip low-medium-high-ultra karışık 1080p oynayabiliriz optimizasyon kötü olsada böyle oynarız en azından.

gagiloglu52

14.5.2014 17:58:30

-2
Tüm ps4 fan'ları Troll'leri hepsi sarmış burayı. buranın tadı tuzu kaçtı artık.. siz gidin 720p low grafiklerle takılın durun bende mis gibi pc'mde 1080p 60fps devam edeyim.

BSC Misafiri

14.5.2014 17:55:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Arkadaşlar siz hepiniz sapıksınız bunu anlayıp farkına varın.

Şurda oyunun konsol çözünürlüğünden dem vurup boş tartışma çıkaran adamlar var ya, evlerindeki bilgisayarın monitörü bile 1440x900'den öte gitmiyordur. Sanki her PC kullanan adam full hd monitörlerde, 5 bin tl lik pc lerde oynuyor oyunu. Elindeki emektar o/c yaptığı işlemciyle geneli konsol grafiklerinden daha kötü ve daha istikrarsız performans ile oynayacaklar oyunu, ama gelmiş tartışma çıkarıyorlar.

Siz sadece birbirinizle tartışacak yer arıyorsunuz arkadaşlar, yoksa hiç birinizin evinde mükemmel bilgisayarlar yok. Çok iyi bilgisayar sahibi olan azınlık bir kesim var, onlarda sistemini buraya yazıp egosunu tatmin eden zavallı adamlar. Babanızın ya da kendiniz aldığı 3-5 kuruş maaş karnınızı doyurmaya zor yetiyor, kimsenin burada nasa bilgisayarı alacak gücü de yok suçlamıyorum yani sizi. Tek derdiniz kavga dövüş, hepiniz sapıtmışsınız. Sapıksınız gerkeçten, bu yatıpınız da sapklığın bir başka çeşididir.

Gözlerini ne pixel sayabilir ne de kare oranı sayabilir. Televizyon vardır 720p'de bile güzel görüntü verir pixel boşlukları azdır, televizyon vardır 1080p'de bile hoş görüntü vermez. Nelerle uğraşıyorsunuz siz arkadaşlar? Ne yapmaya çalışıyorsunuz hakkaten? Bana burada yaptığınız tartışmanın mantığını bi anlatın, neyin üstünlüğünün kavgası bu.
5 yıldır PC'de 1080p'de oynuyorum

BSC Misafiri

14.5.2014 17:54:55

-4
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

Bu konsola yeni bir isim buldum PLAYSTATİON 3,5 :)

Bende sana bir isim buldum.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Senin isminde Maaşlı Sony Çalışanı olsun :(

gagiloglu52

14.5.2014 17:52:11

-4
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

Bu konsola yeni bir isim buldum PLAYSTATİON 3,5 :)

Bende sana bir isim buldum.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Yaş kaç çocuk. git parkda oyna ne bilim havalarda açtı git deniz kenarında oyna buralarda troll'lük ps fanlığı yapma. yemişsiniz kazığı şimdi burda debelenin durun.

GT_55

14.5.2014 17:42:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52 Bu konsola yeni bir isim buldum PLAYSTATİON 3,5 :)
Bende sana bir isim buldum.

gagiloglu52

14.5.2014 16:50:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Arkadaşlar siz hepiniz sapıksınız bunu anlayıp farkına varın.

Şurda oyunun konsol çözünürlüğünden dem vurup boş tartışma çıkaran adamlar var ya, evlerindeki bilgisayarın monitörü bile 1440x900'den öte gitmiyordur. Sanki her PC kullanan adam full hd monitörlerde, 5 bin tl lik pc lerde oynuyor oyunu. Elindeki emektar o/c yaptığı işlemciyle geneli konsol grafiklerinden daha kötü ve daha istikrarsız performans ile oynayacaklar oyunu, ama gelmiş tartışma çıkarıyorlar.

Siz sadece birbirinizle tartışacak yer arıyorsunuz arkadaşlar, yoksa hiç birinizin evinde mükemmel bilgisayarlar yok. Çok iyi bilgisayar sahibi olan azınlık bir kesim var, onlarda sistemini buraya yazıp egosunu tatmin eden zavallı adamlar. Babanızın ya da kendiniz aldığı 3-5 kuruş maaş karnınızı doyurmaya zor yetiyor, kimsenin burada nasa bilgisayarı alacak gücü de yok suçlamıyorum yani sizi. Tek derdiniz kavga dövüş, hepiniz sapıtmışsınız. Sapıksınız gerkeçten, bu yatıpınız da sapklığın bir başka çeşididir.

Gözlerini ne pixel sayabilir ne de kare oranı sayabilir. Televizyon vardır 720p'de bile güzel görüntü verir pixel boşlukları azdır, televizyon vardır 1080p'de bile hoş görüntü vermez. Nelerle uğraşıyorsunuz siz arkadaşlar? Ne yapmaya çalışıyorsunuz hakkaten? Bana burada yaptığınız tartışmanın mantığını bi anlatın, neyin üstünlüğünün kavgası bu.
Sendemi mağdursun ?

rambocuk

14.5.2014 16:16:10

0
ps4 de var babalar gibi pcde var hangisinde en iyi performans vericekse onda oynarım bu kadar basit :D

Metal-Gear

14.5.2014 16:13:58

-3
Arkadaşlar siz hepiniz sapıksınız bunu anlayıp farkına varın. Şurda oyunun konsol çözünürlüğünden dem vurup boş tartışma çıkaran adamlar var ya, evlerindeki bilgisayarın monitörü bile 1440x900'den öte gitmiyordur. Sanki her PC kullanan adam full hd monitörlerde, 5 bin tl lik pc lerde oynuyor oyunu. Elindeki emektar o/c yaptığı işlemciyle geneli konsol grafiklerinden daha kötü ve daha istikrarsız performans ile oynayacaklar oyunu, ama gelmiş tartışma çıkarıyorlar. Siz sadece birbirinizle tartışacak yer arıyorsunuz arkadaşlar, yoksa hiç birinizin evinde mükemmel bilgisayarlar yok. Çok iyi bilgisayar sahibi olan azınlık bir kesim var, onlarda sistemini buraya yazıp egosunu tatmin eden zavallı adamlar. Babanızın ya da kendiniz aldığı 3-5 kuruş maaş karnınızı doyurmaya zor yetiyor, kimsenin burada nasa bilgisayarı alacak gücü de yok suçlamıyorum yani sizi. Tek derdiniz kavga dövüş, hepiniz sapıtmışsınız. Sapıksınız gerkeçten, bu yatıpınız da sapklığın bir başka çeşididir. Gözlerini ne pixel sayabilir ne de kare oranı sayabilir. Televizyon vardır 720p'de bile güzel görüntü verir pixel boşlukları azdır, televizyon vardır 1080p'de bile hoş görüntü vermez. Nelerle uğraşıyorsunuz siz arkadaşlar? Ne yapmaya çalışıyorsunuz hakkaten? Bana burada yaptığınız tartışmanın mantığını bi anlatın, neyin üstünlüğünün kavgası bu.

gagiloglu52

14.5.2014 15:51:28

0
Bu konsola yeni bir isim buldum PLAYSTATİON 3,5 :)

BSC Misafiri

14.5.2014 15:24:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
alıntı:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

@Mactavish-

Bence onlar mühendisten öte müneccim. Adamlar oyunun yapım ekibinde görev almıyor ama biliyor PS4'te oyunun hangi grafiksel detay seviyesinde çalışacağını.

Bu arada Mektaviş, bence Star Citizen bütün PS exclusive'lerini döver. O yüzden yeni pisi mi toplasak ne yapsak?

Ne olduğu belli olmayan oyunlar üzerinden ağlıyorlar ya anlamıyorum ben bunu. Geçen nesil boyunca Crysis de Crysis diye heryerde geziyorlar adamların başka dayanacak kapısı yok ki.

Hem PS ve Xbox EXC leri grafik den çok başka yönleriyle ortaya çıkıyor. Crysis gibi balon değil.
Lütfen Star Citizen ayrıca multiplatform oyunlar her zaman PC'de üstün, yapımcılar fanboy olduğu için sadece PS exclusive oyunlar çıkarıyorlar, isterlerse PC'yede çıkarabilirler ve karşılığınıda alırlar korsan filan kalmadı artık boşuna onu bahane etmesinler, Civ 5, PC'de 5 milyon satmış ama Beyond Two Souls ise 1 milyondan biraz fazla satmış. Crysis de 3 milyon satmış.

BSC Misafiri

14.5.2014 15:24:15

0
neden bukadar tartılışıyor anlamadım. beğenmeyen almaz oynamaz. pc veya konsol tartışmasıda gereksiz. isteyen istediği sistemi kullanır. sanki sistemi kuran kendisiymiş gibi bazı arkadaşlar kendini fazla kaptırmış.

MiyopBey

14.5.2014 13:42:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen

Baska seylere gore de degerlendirelim, ps4 bir pc'den ne yonden ustun? Yazilimimi daha iyi? PC'de git istedigin isletim sistemini yazilimini kur. Ses mi daha iyi? Kontrolcu mu daha iyi? Dualshock 4u pc ile kullanabiliyorsun, al aynen kullan. Parasi mi daha iyi? Degil zaten onceki mesaj onu anlattim. Guc tuketimi bile daha iyi degil. Yani tum acidan degerlendirip bu sonuca ulastim. Onceki jenerasyonlarda ama konsollar parasina gore iyi grafik veriyor deniyordu simdi o da yok. Turkiye'de konsol fiyatlari aldiginiz makinaya gore cok fazla. Bir dusunun biri moduler acik bir sistem biri kapali degistirilemeyen bir sistem. Hangisi daha pahali olmali :moduler olan. Ama degil. Nasil olabilir bu? Vergiler falan fistik tamam da o zaman da mantigi kalmiyor iste. Ama sizin grafik disinda degerlendirmelerinizi de duymak isterim. Hangi yonden Pc ps4ten veya Xbox One'dan kotu bizi bir aydinlatin. Öncelikle sakin ol :) Kullanım kolaylığında bahsediyorum. Ben sadece oyun oynamak için bir cihaz arıyorsam PC'nin uğraşlarıyla zaman harcamak istemem. Bir PC toplarken internet başında araştırma yaparak, teknik bilgileri öğrenerek saatlerimi harcamak istemem. Parçaları aldıktan sonra onları birleştirerek, parçaları birleştirdikten sonra Windows kurulumu yaparak, Windows'tan sonra da driverların kurulumu ile zaman harcamak istemem. Sadece oyun oynamak için aldığım bir cihazda 3 tane kontrol aparatı kullanmak istemem. Şimdi gidip bir PC alırken rahatlıkla "Klavye mouse'a gerek yok gamepad de yeter" diyebilir miyiz? Geçen denedim, Steam'i Big Picture moduna aldım, hazırda beklete getirdim, klavye ile mouseu odamda bıraktım. Gamepad'i PC'ye, PC'yi TV'ye bağladım. Açtım PC'yi oyuna giriş yaptım, Java Update izini istedi. Hadi bakalım, mouse'u kullanmak zorunda kaldık. Ben bunu istemiyorum işte. Cihazı kullanırken format atmaya ihtiyaç duymayı istemem. Virüslerle, antivirüslerle uğraşmak istemem. Oyun alırken sistem gereksinimini tek tek kontrol etmek istemem. Oyun satın alırken "Gamepad desteği var mı?" diye düşünmek istemem. Beğenmediğim bir oyunu satabilmek isterim. Multiplayer'da herkesin eşit olmasını isterim. Yüksek FPS alan bir oyucu ile düşük FPS alan oyuncunun, 20 TL'lik mouse kullanan oyuncu ile en iyi gamer mouse'unu kullanan oyuncunun aynı maçta olmasını istemem. Karşımdaki oyuncu için "Hack mi var acaba?" diye düşünmem istemem. Oyun için aldığım bir cihazda sadece oyunlarla ilgilenmek isterim, diğer teknik konularla sorunlarla uğraşmak istemem. Konsol alırken PS4 mu Xbox mı diye bakılıyor, özel oyunları inceleniyor, hangisi kişinin hoşuna gittiyse mağazaya gidip satın alıyor, kabloları bağlayıp oynanıyor. Oyun alırken de bakıyoruz üstünde, PS4 yazıyor mesela, "Bende ne vardı? PS4. Tamam çalışır o zaman" diye alıyoruz oyunu. İşletim sistemi değiştirebilir demişsin ama şuan Steam OS ne yazık ki tam olarak oyuncunun ihtiyaçlarını karşılamıyor. Steam Machine'ler ve Steam OS ilk duyurulduğunda sevinmiştim, sonunda PC'yi konsol kolaylığına getireceklerini düşünmüştüm ama değişen fazla bir şey olmadı henüz. Ben PC düşmanı değilim. PC bu kullanım uğraşlarından kurtulsun, ilk satın alan ben olurum. Grafikler senin için her unsurdan daha önemli ise ve o yüzden PC kullanıyorsan saygı duyarım. Ama tercihin böyle diye konsolların kötü cihazlar olduğunu söylemek, sadece grafikler ile karşılaştırmak doğru değil. Şunun anlaşılması lazım. Bir akıllılar PC'de oyun oynayanlar değil yada konsol kullanıcıları aptal değil. Bizde biliyoruz PC toplamayı, grafiklerin PC'de daha iyi olduğunu. Konsol kullanıyorsak bir sebebi var. Benim için o sebep kullanım kolaylığı. Grafiklere fazla önemde vermiyorum zaten.

LathspeLL

14.5.2014 13:41:29

0
inFamous'u gördükten sonra benim için suçlu Ubisoft'tur. inFamous resmen harika görünüyor. Bu adamlar 1080p'yi başaramıyorsa tamamen kendi grafik mühendislerinin yetersizliğidir.

Cpt. Miller

14.5.2014 13:27:57

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Tarihin en kötü konsolları ps4 ve xone dır bana göre ve bunun en büyük nedeni ikisininde Amd yi seçmesidir ki hakıkaten çok kötü işlemciler bunlar nerede cell nerede jaguar intel konsol işine girsede yeni nesil görsek
PS 3'de kullanılan 7 çekirdekli IBM Cell işlemcisi, kendi başına bile zamanına göre devrim niteliğindeydi. PS 3'ün toplam işlem gücü 2.18 teraflop gibi bir değer, şimdiki PS 4'ün ise 2 teraflop olduğu söyleniyor anlayın işte. Intel düşük nm mimarili CPU teknolojisi olarak AMD'den performans olarak üstün, ama onun zayıf tarafı da GPU kısmı. Eski mimarideki gibi işlemciler ayrı olacak şekilde, CPU'yu Intel'in GPU'yu NVIDIA'nın yapmasını isterdim.

Laplace's Devil

14.5.2014 13:10:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu sonynin yalancılıklarına dur diyecek üst kademe kurumlar falan yokmu bu ne be? o 1080p 60fpsyi görüp pre order yapanların hakkı nolcak şidmi?
Oyun alırken Frame değerine bakarak mı alıyorsunuz?

BSC Misafiri

14.5.2014 13:10:11

0
Arkadaşlar çözünürlük değerlerine pek takılmayalım,oyundaki detay seviyesi,çevre ile etkileşim,kaplamalar yüksek kaliteli olursa ve dolu dolu bir dünya sunuyorsa gayet yeterlidir.Detay seviyesi düşük, görüş mesafesi kısıtlı,boş bir dünyaya sahip 1080pdense 900p dolu dolu bir dünya tercih ederim.(Burada bahsedilen cihaz; PS4)

BSC Misafiri

14.5.2014 13:09:35

-1
fps i falan boşverin önemli olan oyunun içeriği sanki oynu oynarken fps fark edebiliyorsunuz 10 fps birden düşüyor ama oyun en heyacanlı yerinde umursamıyorsunuz bile

S.P.E.C.I.A.L.

14.5.2014 12:59:44

0
Konsolumda Ultrada oynayacağım diyen olmuş. 1080p 60fps'ye inandığınız gibi buna da inanmaya devam edin. Mediumdan hallice oynarsınız. Bunu çamur atmak için söylemiyorum, BF4 olsun, Thief olsun hangi oyunun grafiklerine bakarsanız bakın konsollarda sulandırılmış gibi (washed out) görünüyor oyunlar. Hayır, Ultra bile olsa o çözünürlük zaten detayı öldürüp Medium ayarına getiriyor. Neyin Ultrası bu? PS4'ün videosunda gördük oyunu işte, başka bir oyun olmuş sanki. Not: Böyle tartışmalara girmeyi sevmem de, hayallerde yaşayanlar var o yüzden yazmak zorunda kaldım. Başka da yazmam. Yoksa konsolları özel oyunlarıyla seviyorum ve ileride PS4 alma planım var. Ama gerçekleri de görmek lazım. Multiplatform oyunlarda PC rakipsizdir, bu kadar basit.

Mactavish-

14.5.2014 12:51:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!
alıntı:

Orijinalden alıntı: GT_55

Herkesi ters köşe yaptılar.Twitten, 1080p diye paylaşmışlardı.Bu demek oluyor ki, pc'den tam gaz devam.Ubisofta verecek param yok benim.

sony nin hiç suçu yok zaten. hep ubisoftun suçu bunlar. pis ubisoft.
PS de Killzone, Infamos Xbox da Ryse varken suç bence de Ubisoft un değil.

Banzai!

14.5.2014 12:48:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Herkesi ters köşe yaptılar.Twitten, 1080p diye paylaşmışlardı.Bu demek oluyor ki, pc'den tam gaz devam.Ubisofta verecek param yok benim.
sony nin hiç suçu yok zaten. hep ubisoftun suçu bunlar. pis ubisoft.

BSC MISAFIRI 2

14.5.2014 12:12:58

-1
Sanki herşey fps ve çözünürlük ile alakalı Bunun tefrite kaplaması var. Yapay zekası var ,isiklandirmasi var bir çok etkileşim ve hesaplamlari var .bence gayet iyi bir kaliteli bir oyun geliyor . Bu kadar sığ düşünmek de kafası anlamıyorum. Ubisaoft hala bir açıklama yapmadı sanırım beklemekteyiz yakında gelir bir cvp

gagiloglu52

14.5.2014 11:52:42

-2
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

alıntı:

Orijinalden alıntı: thriller89

Madem yeri gelmiş, kilit soruyu sorayım;<br> <br> i7 3630QM 2,4Ghz<br> 2GB Nvidia GTX 675M<br> 8GB Ram<br> <br> Sistemli ''oyun dizüstü bilgisayarı''nda mı, yoksa PS4'te mi daha iyi görüntü alırız ?


ps4 gpu su => amd hd 7870

senin sistem çok daha iyi..

675m mi daha iyi.Notebook gpusu.Millete yanlış bilgi verme diyorsun, sen alasını yapıyorsun.Aslında ne olduğun belli de, maksat insanlar yanlış bilgilendirilmesin.Yoksa senin gibi troll'e cevap bile verilmez.

7870 3DMARK11 SKORU....9279
http://www.3dmark.com/3dm11/6765662

675M 3DMARK11 SKORU ....3660
http://www.3dmark.com/3dm11/3806167
Allah sabırlık versin kardeşim.. Olsun bu kara günlerde geçer. üzülmeyin bi kaç seneye yeni konsollar yolda..

gagiloglu52

14.5.2014 11:48:32

0
Sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar.. üzülmeyin 1 yada 2 sene sonra yeni konsollar gelir merak etmeyin.. Gerçekten çok üzülüyorum ya o kadar para ver karşılığı bu kadar kötü olması :( Sende sanırım bi hayli para bayıldın bu cihaza kardeşim olsun üzülme pc kullanıcı arkadaşlarının makineleriyle oynarsın 1080p 60 fps...

porsux

14.5.2014 11:44:07

0
Ubisoft gene bu e3 de bi şov yapar hepimiz herşeyi unuturuz

BSC Misafiri

14.5.2014 11:28:27

+1
Tarihin en kötü konsolları ps4 ve xone dır bana göre ve bunun en büyük nedeni ikisininde Amd yi seçmesidir ki hakıkaten çok kötü işlemciler bunlar nerede cell nerede jaguar intel konsol işine girsede yeni nesil görsek

BSC Misafiri

14.5.2014 11:28:09

0
o zaman watch_dogs ps3te 144p 1 fps olur

Hernan Cortes

14.5.2014 11:20:30

0
Vay be kaç yıldır beklenen oyunu PS4'ümüzde 1080p ve 60 fps ile oynayamayacağız öyle mi, cidden helal olsun.

GT_55

14.5.2014 11:20:14

+3
quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

ps4 gpu su => amd hd 7870 senin sistem çok daha iyi..
675m mi daha iyi.Notebook gpusu.Millete yanlış bilgi verme diyorsun, sen alasını yapıyorsun.Aslında ne olduğun belli de, maksat insanlar yanlış bilgilendirilmesin.Yoksa senin gibi troll'e cevap bile verilmez. 7870 3DMARK11 SKORU....9279 http://www.3dmark.com/3dm11/6765662 675M 3DMARK11 SKORU ....3660 http://www.3dmark.com/3dm11/3806167

BSC Misafiri

14.5.2014 11:05:01

0
hiç bu yüzden oyunu bombalamayın arkadaşlar çook normal bu kadar detaylı bir açık dünya oyunu 1080p 60 fps mi olur yav. madem öyle çıkarsın bakim gta 1080p 60 fps ? yapamazlar.. bu oyunun değil yeni nesil konsolların balonluğudur

Sp4rtacus

14.5.2014 10:46:18

0
Sistemi çoktan kurduk, oyunu bekliyoruz kaç aydır :D

gagiloglu52

14.5.2014 10:37:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: thriller89 Madem yeri gelmiş, kilit soruyu sorayım;

i7 3630QM 2,4Ghz
2GB Nvidia GTX 675M
8GB Ram

Sistemli ''oyun dizüstü bilgisayarı''nda mı, yoksa PS4'te mi daha iyi görüntü alırız ?
ps4 gpu su => amd hd 7870 senin sistem çok daha iyi..

thriller89

14.5.2014 10:31:52

0
Madem yeri gelmiş, kilit soruyu sorayım; i7 3630QM 2,4Ghz 2GB Nvidia GTX 675M 8GB Ram Sistemli ''oyun dizüstü bilgisayarı''nda mı, yoksa PS4'te mi daha iyi görüntü alırız ?

Acness

14.5.2014 10:26:22

+4
Herkes suçu Ubisoft'a atmaya çalışmış..kimse kusra bakmasın ama konsolların gücü en fazla bu kadara yetiyor işte.Bi arkadaşın dediği gibi kendi exc. oyunlarını bile 60 fps açamıyor konsol , kaldı ki böyesine bir oyunu 60 fps açmasını bekliyorsunuz.Konsol sahibi olanlarda altta kalmamak için pc de oynayacak arkadaşlara (bende dahil) "kaldırıcak mı pc'leriniz konuşuyorsunuz" tarzı laflar etmiş hemen.Kimse kusra bakmasın ama bu devirde bahsettiğiniz gibi düşük pc bulmak artık zor , Adam senden daha iyi oynayacaksa susup saygı göster.Bişey atmaya çalışmanın manası yok.

rcpyksl

14.5.2014 10:26:04

-1
The last of us ı ps4 e çıkarsalardı herhalde xbox 1 milyonda kalırdı satışlarda

gagiloglu52

14.5.2014 10:22:28

0
4k tiviler girdi hayatımıza bugün yarın evimize giricek yeni nesil konsol diye piyasaya çıkan makineler 900p bilmem 792p low-medium arası 30fps bu nedir abi ya...

Mactavish-

14.5.2014 10:08:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Asıl Star Citizen gelsin ben göreceğim bu düşük detaylı yorumlarınızı
Gelsin, hazir bilgisayar.

gagiloglu52

14.5.2014 10:00:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaslar ne ps4ne de Xbox one bu oyunlari kaldıramıyor diye bise yok sadece bunlar yeni konsol oldukları icin firmalar bu konsolların sistemlerini tanımadıkları icin iyi kullanamıyorlar suanlik tabi sadece optimizasyon sorunu mesela ben 2005 yılında Xbox 360 ilk çıktığında aldım çıkış oyunlarından biri olan Quake 4 oyununu da aldım ve resmen o oyun Xbox 360 kasıyor donma yapiyordu suan 360 a çıkan son donem oyunlara bakarsak Quake 4 un 5 10 katı güçlü grafiklere sahip ve yağ gibi kayıyor olay budur konsolları bilen bu dediğimi bilir ama bilmeyen de ilk çıkış oyunlarına gore değerlendirmesin pc toplamasın sonra 3sene sonra pc şinde çalışmayan oyunu yan komşusu ps4 de 1080p 60fps oynadığını görünce aglamasin??????
LÜTFEN AMA LÜTFEN YANLIŞ BİLGİLEDİRME YAPLAMAYALIM !!! Kardeşim senin o dediğin eski konsollar için geçerliydi. Sebebi ise şu anki konsollar %100 pc Tabanlı sistemler. emin ol şu anda ps4 ve xbox one donanım köküne kadar kullanılıyor ve güçleri bu kadar ortada.. Kimse kendini avutmasın.. ps1 - ps2 ve ps3 e saygım gerçekten sonsuz.. Sebebi ise bu 3 cihaz çıktığında zamanının teknolojisinin üzerindeydi ağzımız açık bakardık.. ps1 - ps2 ve xbox 360 kullandım.. bi ara ps4 almayı düşündüm fakat hem konsol fiyatı hemde oyun fiyatları bu denli zamanın gerisi bir makine için çok pahalı gerçekten. tercihimi pc den yana kullandım.. Saygılar..

BSC Misafiri

14.5.2014 09:37:11

-4
Arkadaslar ne ps4ne de Xbox one bu oyunlari kaldıramıyor diye bise yok sadece bunlar yeni konsol oldukları icin firmalar bu konsolların sistemlerini tanımadıkları icin iyi kullanamıyorlar suanlik tabi sadece optimizasyon sorunu mesela ben 2005 yılında Xbox 360 ilk çıktığında aldım çıkış oyunlarından biri olan Quake 4 oyununu da aldım ve resmen o oyun Xbox 360 kasıyor donma yapiyordu suan 360 a çıkan son donem oyunlara bakarsak Quake 4 un 5 10 katı güçlü grafiklere sahip ve yağ gibi kayıyor olay budur konsolları bilen bu dediğimi bilir ama bilmeyen de ilk çıkış oyunlarına gore değerlendirmesin pc toplamasın sonra 3sene sonra pc şinde çalışmayan oyunu yan komşusu ps4 de 1080p 60fps oynadığını görünce aglamasin??????

dhcobanı

14.5.2014 09:33:00

-2
xbox one başarılı ps4 başarısız ubisoft ' u tebrik ediyorum. İyi forumlar..

gagiloglu52

14.5.2014 09:13:21

-1
Arkadaşlar şaşırılacak bir durum değil zaten biliyorduk böyle olacağını hatta 900p - 30fps vermesi bile böyle üst düzey bir oyun için gerçekten çok iyi... Yeni nesil diye yediler milleti yazık ya üzülüyorum gerçekten :(

shadowz61

14.5.2014 09:08:32

0
Konsol sahibi değilim ama yorumlar biraz komik duruyor. Sanki hepinizin pc'si oyunu max ayarlarda açıyomuş-açacakmış gibi konuşuysunuz. Geçiniz onları Bi de anlamadığım oyunun bilmem kac fps kaç p olmasının sebebi oyun firması mı yoksa konsol firması mı ?

BSC Misafiri

14.5.2014 08:33:41

-1
Grafik üzerinden oyunla ilgili konsollarla ilgili her türlü yargıya varılmış söylenecek fazla bir şey yok yazık...

David Attenborough

14.5.2014 08:33:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

He zaten birtek PC cilere tanınmış o özel ayrıcalık konsolcular sistem kuramıyor. Hayatınız yüksek detay olmuş ben açıyorum oyunu ideal hangi ayarlardaysa oynuyorum. Sizler gibi 1080P 60FPS 16X AA gibi uçuk hayallere kapılıp konsolları kötülemiyorum. Zaten The Order özellikle Uncharted gelsin görücem ondan sonra yüksek detaylı yorumlarınızı.
Asıl Star Citizen gelsin ben göreceğim bu düşük detaylı yorumlarınızı

BSC Misafiri

14.5.2014 08:33:32

0
acaba ps4 te 4960 işlemci 2x 295x ekran kartı olsa idi 1080p için nasıl oyun yapılırdı normalde 4k için ama merak ettim

BSC Misafiri

14.5.2014 08:33:09

-1
ubizort

OnrGrTR

14.5.2014 07:30:26

-2
Oyun nasıl olacak oyun one da oynayacağım oyun patlayacak gta gibi bekleyenler hiç umutlanmayın

altunuz

14.5.2014 07:26:11

+2
Böyle olucağı belliydi zaten.Kendi exc oyununu 60 fps açamayan konsol (Second Son) ondan çok daha büyük bir oyunu mu 60 fps de açacak?.Malesef düzgün bir oyun için konsolda ancak bu kadarlık bir fps çıkıyor. @thebladerunner thebladerunner hani 60 fps onaylanmıştı :)

SalimAydogdu

14.5.2014 06:43:08

0
Hala güncelleme ile 60Fps 1080p oynayacaklarını sananlar var

omris2013

14.5.2014 06:40:28

-2
quote:

Orijinalden alıntı: mako3e Bu insanlar yada çocuklar desem daha doğru olur çok garip. Yeni nesil konsolların Yetersiz olacağı zaten daha konsollar çıkmadan biliniyordu. Neyin isyanı bu.
İlk defa pc lerden zayıf konsol çıktı. 2 sene de bir ekran kartı değiştirilen pc lerden zayıf konsollardan ne bekliyordunuz?

1080p 60 fps hayal sadece. Bir kaç oyunda görebiliriz o kadar belki de.

Fiyat ve güç olarak çok kötü konsollar ile karşı karşıyayız.
kötü konsollar değil hele ps4 kötü değil burda kötü firma ile karşı karşıyayız

mako3e

14.5.2014 05:49:35

0
Bu insanlar yada çocuklar desem daha doğru olur çok garip. Yeni nesil konsolların Yetersiz olacağı zaten daha konsollar çıkmadan biliniyordu. Neyin isyanı bu. İlk defa pc lerden zayıf konsol çıktı. 2 sene de bir ekran kartı değiştirilen pc lerden zayıf konsollardan ne bekliyordunuz? 1080p 60 fps hayal sadece. Bir kaç oyunda görebiliriz o kadar belki de. Fiyat ve güç olarak çok kötü konsollar ile karşı karşıyayız.

Kasatka

14.5.2014 05:06:34

-3
bana biri uncharted 4, gow 4, last of us vs gibi oyunlari pc de cikarma sozu versin ps4 u camdan disari salliycam. pc cilerin hala kafalarina sokamadigi bir sey var o da konsonllarin alinma amaci, 2 amac var, alan kisi bu amaclardan 1 ine yada ikisine sahip olarak konsol alir, 1 en az 5 yil sure ile sistem yenilemeksizin oyun oynamak. 2 konsolda olan pc de olmayan exc leri oynamak. Birakin 4 k yi 140p diye de anirsaniz last of us unuz yok. uncharted ijiz gow unuz yok. anca multi oyunlarda cozunurlukle ego tatmini yapip last of us gibi oyunlarda ic gecirip niye bize yok diye hayifkanarak gununuzu gecirir durursuz. Gidip donanim bilgisi olmadan bile bana bi titan bi i7 en iyisinden bi anakart 16 gb yuksek hz li ram ver demek cok mu zor. elalemin tek akillisi siz misijiz ? Konsolculat sizin full ayarda oynadiginiz oyunlari belki ultra hight 900p belki medium 1080 p de dusuk diye tabir ettiginiz cozujurluk ve fps de oynayabilirler ama ya siz ? Siz peki konsolcularin oynadigi gow 4 u kac fps de ne cozunurlukte oynayacaksijiz ? bir seyi orta seviyede oynayabilmek hic oynayamamaktan iyidir. bunu da mi ben soyleyim size bunu bile dusunemiyor musunuz.

Musbab

14.5.2014 03:34:50

0
abovv kıyamet kopacak

***Leopard***

14.5.2014 03:19:35

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

He zaten birtek PC cilere tanınmış o özel ayrıcalık konsolcular sistem kuramıyor. Hayatınız yüksek detay olmuş ben açıyorum oyunu ideal hangi ayarlardaysa oynuyorum. Sizler gibi 1080P 60FPS 16X AA gibi uçuk hayallere kapılıp konsolları kötülemiyorum. Zaten The Order özellikle Uncharted gelsin görücem ondan sonra yüksek detaylı yorumlarınızı.
Zaten exc.oyunlar tek siginak.Onlar da olmasa

Mactavish-

14.5.2014 03:13:42

-2
quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

En azindan o adamlar 5 ay bilemedin 1 sene sonra Fhd+yuksek detay oynatacak hale getirebilirler sistemi.Konsolcularsa 5 sene sonra
He zaten birtek PC cilere tanınmış o özel ayrıcalık konsolcular sistem kuramıyor. Hayatınız yüksek detay olmuş ben açıyorum oyunu ideal hangi ayarlardaysa oynuyorum. Sizler gibi 1080P 60FPS 16X AA gibi uçuk hayallere kapılıp konsolları kötülemiyorum. Zaten The Order özellikle Uncharted gelsin görücem ondan sonra yüksek detaylı yorumlarınızı.

***Leopard***

14.5.2014 02:59:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Burda pc akar modunda takılan adamların hepsi pc bölümüne " Watch Dog kasıyor Bu sistem bu ayarlarda oynatır mı ? Sistemim iyi ama kasıyor ... Low da 20 fps de oynatır mı" tarzında konular açacak.
En azindan o adamlar 5 ay bilemedin 1 sene sonra Fhd+yuksek detay oynatacak hale getirebilirler sistemi.Konsolcularsa 5 sene sonra

BlackBeasT

14.5.2014 02:11:54

+1
Ben duruşumu sergilerim arkadaş madem konsolda 900p/30fps bu arkadaşlarımız 1080p/60fps söylemleri ile aldatılıyor. Dünya genelinde ne kada PC oyuncu varsa konfigürasyona bakmazsızın bizlerde Watch Dogu 900p/30fps asılacağız. Hep destek Tam destek

# Ace #

14.5.2014 02:05:09

-1
Daha konsolar çıkalı noldu herifler açık açık oyunu konsollara düzgün entegre edememişler bu gerçek. Bu oyunu Rockstar tarzında bir firma el atıp çıkarsa görürdük esas grafik nedir veya konsola özel çıkan ex oyun misali. Bir önceki nesilde özellikle ps3 ex oyun kısmında last for us, uncentered gibi grafik bakımından ne denli üstün oyun çıktığı ortada. Şimdi ki yeni nesil konsollar çok daha güçlü az daha zaman lazım. Ama şunu artık kabul edelim konsol pc ile kapışamaz. Amaç grafik, sisteminiz iyi ise alın pc'ye oyunu hem daha ucuz keyfinize bakın.

Celeste

14.5.2014 01:47:46

0
Halen 60 fps gelicek diye düşünenler var. PS4 üzerindeki grafik biriminin böyle bir oyunu 60 fps de açması imkansız.

a.memo

14.5.2014 01:45:31

-2
Arkadaş çoğu kişinin nesil gelişiminden anlamasi FPS ve çözünürlükle sinirli herhalde... Ne fark kaldi eski nesille arada yazanlar falan var... Gidin bi bakin bakalim eski nesil sürümüyle yeni nesil sürümüne ne fark var gorursunuz... Sadece çözünürlük mu bi oyunun grafiğini grafik yapan... İsiklandirmalar kaplamalar karakter animasuonlati detaylar bunlar grafikten sayilmiyo mu...Birde neden herkes bi birbirini ezme cabasinda acaba birakin arkadaş isteyen istediğinde oynasin oyunu sanki konsolu veya pcyi övüp ötekini yerince cebine para koyuyorlar... Benim ps4 um yok ps3 um var oyuzden pcde oynayacagim oyunu ancak adim gibi eminim ki opt. Özürlü bir oyun olacak... Hala bile ac3 u oynayayim dediğimde oyunu kasmadan oynayamiyorum ki ben metro ll yi full ayarlarda (AA kapali) 45-50 FPS ile oynadim düşünün... Umarim yanilirimda rahat rahat oynariz su oyunu oyunu gerçekten merakla bekliyorum umarim hayal kirliliği olmaz... Herkese iyi oyunlar... :D

L30N

14.5.2014 01:32:30

+1
Gel de artık Ps4 de oynayalım Watch Dogs bıktırdın haberlerinden Pc de var ps1 den beri konsol da ne yardan ne serden vazgecemeyiz biz !

BSC MISAFIRI 2

14.5.2014 01:30:42

-2
Watch Dogs cikdi gün alıp konsolun ile tango yapacağız var mi ötesi :D . Pc' sine güvenenler boşuna sevinmezin Ac4 dün bile optimasyonu yerlerde sürünüyor du Wd ve daha yeni oluşturulmuş oyun motoru ile bu zor ,hele motor tam oturmamış ise baya sor olur . Belki 1080p patch yayınlar kim bilir bu kadar kötü yorum yapılıyor oyuna . Ubinin başı agrimasi dileği ile Not Mobilden yazıyorum

Guest-0D5961688

14.5.2014 01:19:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar, HD7950 ekran kartım, fx8350 işlemcim, 8gb ram im var. Full HD çözünürlükte high-ultra da AA olmadan 30+ fps alır mıyım? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Ultrada AA ile birlikte 30 fps alırsan o sisteme söv. ne 30u kardeş 50den düşeceğini sanmıyorum

erco35coast

14.5.2014 01:05:12

0
Klavye+Mouse suz oynayamayan benim gibiler için Konsolların bir anlamı yok. GTA5 i çok severim ama xbox360mışımda 2-3 bölüm anca oynabildim yani oynayamadım.

mementopolis

14.5.2014 00:53:53

-2
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

aksini demiyorum zaten, ubisoft yalancı da sony müslüman mı manası var hem sen 900p ye üzülüyorsun hemde pc de var bizde kardaş sıkıntı yok tribine giriyorsun, sen ne ayaksın
pc fani da bana bunlari söylüyor birde ayak oluyrum pekiii ne günlere kaldik.. dogru söyleyeni de kovarlar 9 köyden

BSC Misafiri

14.5.2014 00:51:37

0
sony ps4 ınfamous second son 1080p+ 30 fps nin üstünde açık dünya oynanışına sahip grafikleri tap seviyede bir oyun yapıyor ama watch dogs 900p 30 fps oluyor pek anlayamadım sizcede garip deyil mi donanım monanım bi geçelim de bence sütüdyo dan sütüdyoya da farkvar kalite farkı var xbox 1.de 792p çalışan bir oyun yüzde elli daha güçlü bir alet de nasıl 900p çalışır buradaki amaç xbox ı kötülemek deyil aksine okadar abartıldığı kadar da kötü bir alet değil ama bu iş mantıksız geldi bana.

Mactavish-

14.5.2014 00:48:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Burda pc akar modunda takılan adamların hepsi pc bölümüne " Watch Dog kasıyor Bu sistem bu ayarlarda oynatır mı ? Sistemim iyi ama kasıyor ... Low da 20 fps de oynatır mı" tarzında konular açacak.


Crysis 3 oncesi ve sonrasi muhabbetler geldi aklima.Oyun cikmadan konsollara verip beristirmeler,dalga gecmeler neler neler.Bu muhabbeti ceviren ayni adamlarin oyun ciktikdan sonraki muhabbetleri tam icler acisi.

"Bu ne ya Low da ancak akici oynuyorum" nasil sistem varsa elinde bide konsolla dalga geciyor.
"Medium da AA acamiyorum" Eee iki gun evvel atip tutuyordun.
"Optimizasyon cok kotu" Eee yapilicak bisey yok:D:D

Muhabbetlerin hepsi su yukarida ki uc cumle den ibaretti.Inanmayan forum da aratabilir:D:D.Bu oyun da da ayni muhabbetlerin hatta daha felaketlerininin donecegine dair kalibimi basarim.
Aynen o şekilde PC bölümü özellikle dediğiniz gibi Crysis BF tarzı oyunlarda bu mesajlar eksik olmuyor. Crysis 3 HD7850 ile bi garip oynadım ben Medium aldım sanırım kasıyordu başlarda sonradan düzeliyordu.

Wayward Son

14.5.2014 00:48:33

-2
Birbirinize çamur atıp durmayın, bu oyun çok sağlam optimizasyon hatalarıyla gelebilir, demedi demeyin. PC'de de karın ağrısı yaşayabiliriz yani. Bu yüzden "wuaaaaaaaaaa" diye dalga geçmeden önce iki kere düşünün: Ubisoft'tan bahsediyoruz. Future Soldier çıktıktan tam 3 ay sonra oynayabildim, o derece kötüydü optimizasyon. Dalga geçmeyin diyorum, çünkü siz low ayarlarda sürünürken adamlar 720p, high ve 30 FPS'de oyunu bitirebilirler. Dereyi görün önce yani ;) Bir de 4K hayalini kuran arkadaşlarıma tavsiyem, gidip native bir 4K video açmaları yönünde olacak. Bırakın oyunu, mevcut sistemler 4K videoda bile ıkınıyor.

pcrex

14.5.2014 00:45:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

1080p&60Fps olayi ubisoft´tan cikdi akabinde sony dahil tüm siteler böyle lanse etti ..
aksini demiyorum zaten, ubisoft yalancı da sony müslüman mı manası var hem sen 900p ye üzülüyorsun hemde pc de var bizde kardaş sıkıntı yok tribine giriyorsun, sen ne ayaksın

KoRnTuNeS

14.5.2014 00:43:59

-2
en azından ben ps4te oynicam. x1de oynayacaklar düşünsün artık.

veli@1144

14.5.2014 00:41:48

0
Yapan yapıyor aslında haberlere göre last of us 1080p 60 fps ps3 versiyonunun sinematiginde olacakmış ps3 grafigini de göz önüne alınca yapılabiliyor demekki beyler ki ben bu oyunda optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum the crew in de böyle bir fiyasko olmasını bekliyorum ubi o oyununda altından kalkamaz...

[__Zahid__]

14.5.2014 00:41:34

-1
ps4 ve xbox one almamak için başlı başına bi sebep. oldu olucak 1024*768 20fps de oynatsın

TheBladeRunner

14.5.2014 00:41:26

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Burda pc akar modunda takılan adamların hepsi pc bölümüne " Watch Dog kasıyor Bu sistem bu ayarlarda oynatır mı ? Sistemim iyi ama kasıyor ... Low da 20 fps de oynatır mı" tarzında konular açacak.
Crysis 3 oncesi ve sonrasi muhabbetler geldi aklima.Oyun cikmadan konsollara verip beristirmeler,dalga gecmeler neler neler.Bu muhabbeti ceviren ayni adamlarin oyun ciktikdan sonraki muhabbetleri tam icler acisi. "Bu ne ya Low da ancak akici oynuyorum" nasil sistem varsa elinde bide konsolla dalga geciyor. "Medium da AA acamiyorum" Eee iki gun evvel atip tutuyordun. "Optimizasyon cok kotu" Eee yapilicak bisey yok:D:D Muhabbetlerin hepsi su yukarida ki uc cumle den ibaretti.Inanmayan forum da aratabilir:D:D.Bu oyun da da ayni muhabbetlerin hatta daha felaketlerininin donecegine dair kalibimi basarim.

SEYTANTUYLU

14.5.2014 00:39:04

0
Ps4 e almak lazim

BSC Misafiri

14.5.2014 00:32:58

+2
bu forumda yazdık yeni nesil ''yeni nesil'' yani sözde yeni nesil diye... tepki gösteren fanboy kardeşlerimiz ve mesajımızı silen yada yayınlamayan ''yöneticilerimiz'' okusunlar şimdi bu haberi ve bu konsolların gerçekten yeni nesil olduklarına kendilerini inandırsınlar bakalım. haaa önemli bir konu daha var hani burada konsolcuklarını ölümüne savunan küçük kardeşlerimiz varya... bunlar bunu yapmaya devam ettikçe ''yeni nesil'' konsollara daha çok 720p 900p 30 fps oyun haberi görürüz...

TickTok

14.5.2014 00:32:25

+1
Şaka gibi Konsollar daha şimdiden zorlanmaya başladı.İleride ne olur bilinmez. Ama oyun gerçekten mükemmel.Çok az oyun beni bu kadar heyecanlanırmıştır.Oynanışı felan çok iyi. Ne kadar 900p olsada grafik kalitesini görmeden birşey demek dogru olmaz.

mementopolis

14.5.2014 00:28:17

-2
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex birileri ubisofta yalancı demiş de, en azından adamlar çözünürlüğü resmi olarak delikanlı gibi 900p diyor. bazıları gibi upscale 1080p yi doğal çözünürlük diye (Sony Computer) yalan bilgiyle yutturup milleti salak yerine koymuyor.
1080p&60Fps olayi ubisoft´tan cikdi akabinde sony dahil tüm siteler böyle lanse etti ..

Persona_Non_Grata

14.5.2014 00:27:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Her şeyi bırakın FPS-Çözünürlük benim için önemli değil de şu 4K diye zırvalayanlara sormak istiyorum, sen hiç mi bir şey takip etmezsin kardeşim? Adamlar 295X2 bak bildiğin 295X2 ile denediler 4K'da ıkınıyor akıcılık diye bir şey yok. Sorarım hangi ekran kartı çalıştıracak? TitanZ mi? Belki. Bak o da belki. Peki bu ''belki'' için ne kadar para bayılacaksınız? 3000 dolar. Türkiye'de? 6000-7000 Tl o da şanslıysak. Peki yine soruyorum 400 dolarlık pc toplasanız bu oyunları nasıl detaylarda açarsınız? Low? Medium? High? Ultra bir cevap verin ya. Sonra da konsollara saydırıyorsunuz ''ama 4K var'' diye, hala gelip 4K diyorsunuz. Kendinize özel süper ekran kartı yaptınız da bizim mi haberimiz yok? Bir tek bizim ekran kartlarımız mı kötü? Türkiye ne kadar da zenginleşmiş herkes 4K oynatacak kart alıyor.

Onceki mesajlarimda belirttigim gibi evet 400 dolara PC gercekten olmuyor. Ama Turkiye'de konsollar 1500 lira. 1500 liraya PC oluyor ve inanin en kotu ps4 ile ayni detaylarda ama 1080p ve 30+ fps (hatta belki 60 fps) bu oyunu oynarsiniz. Bu forumun artik konsollarin Turkiye fiyati uzerine baski olusturmasi lazim.

400 dolar demeyelim lutfen Turkiye'de 400 dolar degil ne yazik ki konsollar. 1000 tl olsalar bile konsollar mantikli olur, o zaman biz de bir sey demeyiz.
niye bir oyun üzerinden konsollara yükleniyorsunuz ki? tamam 1500 tl ye ps4 ten iyi bir pc kurarsın, ama o pc yi 5-6 yıl kullanamazsın, ama sen ps4 te 5-6 yıl büyün oyunları oynarsın. yani bu 1500 tl argumanı yanlış. Ayrıca bir exclusiveler var ki pc de sen bu oyunları oynayamazsın.

aterikasedi

14.5.2014 00:26:40

-1
Bir de oyunun ps3 ve xbox360 sürümleri vardı di mi Onlar nasıl olacak kimbilir asıl onları merak ediyorum

Project Scorpio

14.5.2014 00:26:26

-1
PC akar beyler demek isterdim ama Xbox One oynamak varken aklımı kaybetmedim daha.

pcrex

14.5.2014 00:24:59

+2
birileri ubisofta yalancı demiş de, en azından adamlar çözünürlüğü resmi olarak delikanlı gibi 900p diyor. bazıları gibi upscale 1080p yi doğal çözünürlük diye (Sony Computer) yalan bilgiyle yutturup milleti salak yerine koymuyor.

Mactavish-

14.5.2014 00:22:41

-1
Burda pc akar modunda takılan adamların hepsi pc bölümüne " Watch Dog kasıyor Bu sistem bu ayarlarda oynatır mı ? Sistemim iyi ama kasıyor ... Low da 20 fps de oynatır mı" tarzında konular açacak.

Kurt.

14.5.2014 00:22:05

+3
Bazılarının donanımına burun kıvırdığı Nintendo, exc. oyunlarında 1080p 60fps'den şaşmıyor. Hatırlatmak istedim. Ubisoft zaten daha önce ne başarmış ki, hangi oyuncuyu mutlu etmiş ki ? Donanım harikası cihazlarda bile standardı yakalayamayan bir firma.

***Leopard***

14.5.2014 00:19:05

-1
Pc rulezzzzzzz!!!!!!!!!

BSC Misafiri

14.5.2014 00:17:24

0
Ubisoft bu optimizasyon sorununu hep yapıyor. AC4 PS4 versiyonuna sonradan patch çıkarıp grafikleri geliştirmişti yine yapması gerek. Yoksa oyun satmaz

StrangerLovely

14.5.2014 00:16:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

yok hayir senin egon tatmin olduyza ben rica ederim sen haklisin

Ego tatmini ile alakasi yok hocam o yuzden vazgectim zaten herkes istedigi makinayi alsin
Kardeş keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa. Bazı kişilere Xo alacağım deyince ''O zaman kafanı sat'' diyen adam gördüm ben burada ya!

Blood Money

14.5.2014 00:13:44

-1
Alın size yeni nesil, yıl olmuş 2014 daha Full Hd göremiyorlar. Üç kağıtçı Sony işte kim bilir kaç kişi 1080p+60 Fps'yi görüp sipariş verdi.

waltran

14.5.2014 00:06:21

0
Bu oyunda 60 fps ye çok gerek yok, olsa güzel olur ama can alıcı değil fakat yeni nesilde 1080p olması gerekirdi. ubisoftun biraz daha optimizasyon yapması lazım bence

aterikasedi

14.5.2014 00:02:43

0
Kusura bakmayın da ben buna gülerim Ertelenmese ne olacaktı kim bilir.Oyun 1 sene ertelendi , motoru değiştirildi falan.Motor değiştirilmese , o ilk videodaki şekliyle çıksa konsollar patlayacaktı demekki.Bu son çıkan konsollar cidden rezil ya Bir de 1080p 60fps diye milleti kekleyenler vardı.All sana 1080p

fujhen

13.5.2014 23:59:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis yok hayir senin egon tatmin olduyza ben rica ederim sen haklisin
Ego tatmini ile alakasi yok hocam o yuzden vazgectim zaten herkes istedigi makinayi alsin

TheBladeRunner

13.5.2014 23:57:59

-3
quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19 1080p 60 FPS alt sinir olmasi lazimken zaten fanboylar halinden memnun. neden yapsinlarki?
Bu oyunu,Xbox One da pc ultra seviyede,720p 30fps kilit ile oynuycagim icin hic sorun yok.Cozunurluk ve fps takintili insanlar icin uzucu bi haber ama ben cozunurlukden cok oyunlarin nasil gozuktugune bakan biriyim.1080p 60fps muhabbetini surdurmemmin tek sebebi agir fanlara karsi durusumdur. Dead Rising 3 de 720p 30fps ama hem gorsel olarak hem de oyun olarak bomba gibi bir oyun.720p olmasi neden aleti cope cikartiyor anlamadim.Daha hala 4k muhabbeti cevirenler var ona sasmamak elde degil.Donanimhaber e gidin Samsung 4k monitor ile R9 295x in dustugu hallere bakin ki kartin fiyati 1.500€ ondan sonra biz 4k da yiz yalani ile kendinizi avutun. Not:Oyunu birde pc de 1080p ile ultra da zorluycam bakalim sonuc ne olucak:D:D:D

mementopolis

13.5.2014 23:56:08

-3
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen

Yahu tamam vazgeciyorum oyunu 900p'de bile acmak icin iki tane Titan Black ve intel i7 4960X lazimmis o da kasiyormus ama ps4 cok akiciymis. Herkes rahatlasin. 1500 liraya devam. Hatta 2000 lira olsun konsollar, adamlar 1500 liraya cok az kar ediyor valla.
yok hayir senin egon tatmin olduyza ben rica ederim sen haklisin

fujhen

13.5.2014 23:54:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

ben tüm videolarini seyredim merak etme teknoloji demolari da dahil ... burdaki video da da pc icin(di) güya herkes sevindi sonra Ps4 icin oldugu anlasilinca millet affalladi yorumlardan hersey belli burda http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogsun_PC_Videosu_Olarak_Yayinlanan_Videosu_PS4e_Aitmis-53835.htm karsilasdirma videolarida ayrica düser cikdiginda oyunun IGN sitesinde.
Yahu tamam vazgeciyorum oyunu 900p'de bile acmak icin iki tane Titan Black ve intel i7 4960X lazimmis o da kasiyormus ama ps4 cok akiciymis. Herkes rahatlasin. 1500 liraya devam. Hatta 2000 lira olsun konsollar, adamlar 1500 liraya cok az kar ediyor valla.

arkham92

13.5.2014 23:52:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19 1080p 60 FPS alt sinir olmasi lazimken zaten fanboylar halinden memnun. neden yapsinlarki?
Haklısınız hocam. Tepki vermezse oyuncular hala oyunlar satilirsa daha çok görürüz böyle 900p 30 fps oyunlar...

JonnyCaqe

13.5.2014 23:51:39

0
Ciksada rahatlasak artik,biktim watch dogs haberi gormekten.

blackwar19

13.5.2014 23:48:28

+2
1080p 60 FPS alt sinir olmasi lazimken zaten fanboylar halinden memnun. neden yapsinlarki?

StrangerLovely

13.5.2014 23:47:02

0
Beyler o bu değilde ülkenin hali ne olacak ya :( yüzlerce can gitti yüzlercesi bekleniyor. Yaşanmaz böyle yerde ya.

asterix_58

13.5.2014 23:46:15

0
bizler yeni nesili 150 piksel yada 200 piksel fazla diyemi aldık.. oyuncular 1080p 60 fps çıkmayan oyunlara ambargo koyup almaz umarım

BlackBeasT

13.5.2014 23:45:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hilmi1980 hayır pc oyuncuları niye toplandı buraya anlamıyorum. haber konsol haberi. tamam kardeşim konsolların grafiksel performansını değerlendirirsin anlarım da kalkıp PC SÜPER PS4 BERBAT HIIAA demenin ne gereği var? sen bunu söyleyince eline ne geçiyo yani? PS4 grafik olarak PC'den üstün demez zaten kimse saçma olur. konsol alanları ezmek nedir, sanki herkes sony, microsoft çalışanı burda. herkesin normal değerlendirmeler yapmasını rica ediyorum.
haber içeri daha çok PC'de oyun oynamayı tercih edenleri ilgilendirdiğinden 1080p/60fps notu düşülmüş şimdi resmi ağızdan 900p/30fps Başından beri bu oyun vaad edileni veremiyorsa neden oyun çıkış tarihi yaklaştığında beklentisi olanları hayal kırıklığına uğratıyorlar. Konsol üretici madem ps3 ile ayuka çıkardıkları PC ile kıyaslama mevzusunu alevlendirecekler madem her oyunun 1080p/60fps olaydıda konsol oyuncularını kandırma gereği duymayadılar... İş bu noktaya gelince darılmayacan PS4 Watch Dogunu 900p/30fps paşa paşa oynayacan..

mementopolis

13.5.2014 23:41:36

-3
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen
ben tüm videolarini seyredim merak etme teknoloji demolari da dahil ... burdaki video da da pc icin(di) güya herkes sevindi sonra Ps4 icin oldugu anlasilinca millet affalladi yorumlardan hersey belli burda http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogsun_PC_Videosu_Olarak_Yayinlanan_Videosu_PS4e_Aitmis-53835.htm karsilasdirma videolarida ayrica düser cikdiginda oyunun IGN sitesinde.

thriller89

13.5.2014 23:36:40

-4
Bilgisayarda oyunu kurduğu an options'a girip, Antialiasing: off Shadow Detail: Low Texture Detail: Medium ayarlarını yapanlar gelip de PC'miz hazır bekliyor falan demesin. O kadar PC bizde de var zaten.

fujhen

13.5.2014 23:32:21

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

UBI en iyisi ( + özel efekler dahilinde) TITAN diyor TITAN KAC PARA haberin varmi oluyor mu peki simdi söylermisin... veya 1500dolar küsür bayilip o ultra manyak sonuclar icin ?? geciniz efem
Ultra demedim fakindaysaniz, ps 4 ile ayni detaylarda dedim. Ps 4 oyunu 900p Ultra'da mi aciyor saniyorsunuz. Ps4 gameplay videolarini gormediniz sanirim. Battlefield 4 900p'de Ultra mi calisiyordu. Grafikleri cok begenilen NBA 2k14'te bile AA sorunu vardi, siz hala her oyunu Ultra'ya denk gelen ayarlarda mi oynuyoruz saniyorsunuz. (Evet ben de ps4te oyun oynuyorum, ama gozun gordugunu de inkar etmenin manasi yok) Gidin youtube'a yayinlanan ps 4 oyunici videolarini izleyin sonra o oyun ultra ayarlara mi denk geliyor siz soyleyin bana? Bu olay bile oldu siz o haberleri okumadan gectiniz sanirim.

cikopelo

13.5.2014 23:29:47

0
900p 30 fps? Bu mu yani ps4 yeni nesil bu ise 1080p de 780ti yin yapacaklari ne nesil oluyor? Komik yahu bu haberden sonra hayatta konsol almam pc hertürlü.

hilmi1980

13.5.2014 23:28:42

-3
hayır pc oyuncuları niye toplandı buraya anlamıyorum. haber konsol haberi. tamam kardeşim konsolların grafiksel performansını değerlendirirsin anlarım da kalkıp PC SÜPER PS4 BERBAT HIIAA demenin ne gereği var? sen bunu söyleyince eline ne geçiyo yani? PS4 grafik olarak PC'den üstün demez zaten kimse saçma olur. konsol alanları ezmek nedir, sanki herkes sony, microsoft çalışanı burda. konsol alan tercihini yapmış sen onu ezmeye çalışınca fikrini mi değiştireceksin? herkesin normal değerlendirmeler yapmasını rica ediyorum.

Mactavish-

13.5.2014 23:28:41

+1
900P ne ya cidden küfür gibi geldi bana. Neyse zaten PC miz bekliyor kenarda sinsi sinsi.

arkham92

13.5.2014 23:26:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N Yeni nesil konsollar donanımları yüzünden resmen yalan oldu. PS4 tarafında cpu/gpu felaket, Xbone ise komple felaket. Bu nesil bitmeden PC'ler çatır çatır 4k oynatmaya başladığında bu sözde yeni nesil konsollar 1080p oynatacağım diye kıvranacak. Exclusive oyunları olmasa yüzlerine bakılmaz...
Aynen öyle hocam, şuan Exclusive oyunlar dışında bir esprisi yok bu cihazların zira aynı oyunları cihaza verilen aynı bütçe ile daha iyi grafiklerle 1080p yüksek ayar oynayabiliyorsunuz PC de. Yani, tamam AA yı geçtik hadi köşe yumuşatma olmasın, hadi PC de ki Ultra ayarı da geçtik yüksek ayar olsun, hadi 60 FPS olmasın 30 FPS olsun ama bunlarında üstüne 900p yapınca işte o zaman yeter yani!! PS4 satıyorum, ilgilenen varsa pm atsın.

mementopolis

13.5.2014 23:26:38

-3
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen

Onceki mesajlarimda belirttigim gibi evet 400 dolara PC gercekten olmuyor. Ama Turkiye'de konsollar 1500 lira. 1500 liraya PC oluyor ve inanin en kotu ps4 ile ayni detaylarda ama 1080p ve 30+ fps (hatta belki 60 fps) bu oyunu oynarsiniz. Bu forumun artik konsollarin Turkiye fiyati uzerine baski olusturmasi lazim. 400 dolar demeyelim lutfen Turkiye'de 400 dolar degil ne yazik ki konsollar. 1000 tl olsalar bile konsollar mantikli olur, o zaman biz de bir sey demeyiz.
UBI en iyisi ( + özel efekler dahilinde) TITAN diyor TITAN KAC PARA haberin varmi oluyor mu peki simdi söylermisin... veya 1500dolar küsür bayilip o ultra manyak sonuclar icin ?? geciniz efem

Source

13.5.2014 23:26:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

E3 yakinda nede olsa keyifler yine yerine gelir Exc olarak abartilacak kadarda kötü degil bence sonuc..
Exc'ler olmasa almazdım açıkçası

mementopolis

13.5.2014 23:23:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu nesil (PS4 ve Xbox One) tam bir hayal kırıklığı kabul edelim yada etmeyelim..
E3 yakinda nede olsa keyifler yine yerine gelir Exc olarak abartilacak kadarda kötü degil bence sonuc..

fujhen

13.5.2014 23:23:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Her şeyi bırakın FPS-Çözünürlük benim için önemli değil de şu 4K diye zırvalayanlara sormak istiyorum, sen hiç mi bir şey takip etmezsin kardeşim? Adamlar 295X2 bak bildiğin 295X2 ile denediler 4K'da ıkınıyor akıcılık diye bir şey yok. Sorarım hangi ekran kartı çalıştıracak? TitanZ mi? Belki. Bak o da belki. Peki bu ''belki'' için ne kadar para bayılacaksınız? 3000 dolar. Türkiye'de? 6000-7000 Tl o da şanslıysak. Peki yine soruyorum 400 dolarlık pc toplasanız bu oyunları nasıl detaylarda açarsınız? Low? Medium? High? Ultra bir cevap verin ya. Sonra da konsollara saydırıyorsunuz ''ama 4K var'' diye, hala gelip 4K diyorsunuz. Kendinize özel süper ekran kartı yaptınız da bizim mi haberimiz yok? Bir tek bizim ekran kartlarımız mı kötü? Türkiye ne kadar da zenginleşmiş herkes 4K oynatacak kart alıyor.
Onceki mesajlarimda belirttigim gibi evet 400 dolara PC gercekten olmuyor. Ama Turkiye'de konsollar 1500 lira. 1500 liraya PC oluyor ve inanin en kotu ps4 ile ayni detaylarda ama 1080p ve 30+ fps (hatta belki 60 fps) bu oyunu oynarsiniz. Bu forumun artik konsollarin Turkiye fiyati uzerine baski olusturmasi lazim. 400 dolar demeyelim lutfen Turkiye'de 400 dolar degil ne yazik ki konsollar. 1000 tl olsalar bile konsollar mantikli olur, o zaman biz de bir sey demeyiz.

KAKÁ

13.5.2014 23:22:33

+1
Yeni nesil = çöp

Source

13.5.2014 23:22:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N Yeni nesil konsollar donanımları yüzünden resmen yalan oldu. PS4 tarafında cpu/gpu felaket, Xbone ise komple felaket. Bu nesil bitmeden PC'ler çatır çatır 4k oynatmaya başladığında bu sözde yeni nesil konsollar 1080p oynatacağım diye kıvranacak. Exclusive oyunları olmasa yüzlerine bakılmaz...
Bu nesil (PS4 ve Xbox One) tam bir hayal kırıklığı kabul edelim yada etmeyelim..

Rodion Raskolnikov

13.5.2014 23:19:58

+4
Yeni nesil konsollar donanımları yüzünden resmen yalan oldu. PS4 tarafında cpu/gpu felaket, Xbone ise komple felaket. Bu nesil bitmeden PC'ler çatır çatır 4k oynatmaya başladığında bu sözde yeni nesil konsollar 1080p oynatacağım diye kıvranacak. Exclusive oyunları olmasa yüzlerine bakılmaz...

mementopolis

13.5.2014 23:16:53

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

900p olarak konsolumda oynayacagim.
oyun cikdikdan sonra bu oyun pc özürlüsüymüs diye naralar atanlari duyar gibiyim.

biride 4k demis haha :D


Biz 1080p ultra ayarlarda 60 fps de oynarken siz 900 p 30 fps de oynarsınız artık haha
pc´si olupda konsolu olmayan vardir da konsolu olupda pc´si olmayan yokdur :) heralde matematiksel olarak hehe..yani para konusuyor sonucda :) benim keyfim and my rules...

arkham92

13.5.2014 23:13:36

+1
Oyun önce 2013 sonuna doğru çıkıyordu ani erteleme kaldı milleti bekletti aylarca sonra bir açıklama geldi daha doğru video bir baktık ki grafikler downgrade yemiş sonra dedik ulan neyse hadi 1080p nasılsa sonra bir haber çıktı Sony psn de 1080p 60 fps yapmış millet iyice gaza geldi atıyorum işte oyunu ön sipariş yapan 20 ise 30-35 oldu sonra hobaaa oyunun çıkmasına 2 haftadan az kalmış daha yeni bilgi geliyor oyunu bırak 60 FPS ,900p olacak ve 30 FPS olacak... Milletten paraları al, ön siparişleri yaptır sonra ohh açıklamayı en sona bırak. O kadar insan grafik düşmesini geçti birde 1080p de olmayacak. 900p nedir abi, resmen bu cihazı alanlara küfür gibi. Ne anladık o zaman, zaten PS3 de 720p çalıştıracak. 900p ve 720p arasında çok fark yok bilsek boşa para vermezdik PS4 gider 1.500 den daha düşük bütçeyle PC toplar 1080p oynatırdı kasmadan. Yeni nesil bu değil, olmamalı...

BSC Misafiri

13.5.2014 23:12:11

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis 900p olarak konsolumda oynayacagim.
oyun cikdikdan sonra bu oyun pc özürlüsüymüs diye naralar atanlari duyar gibiyim.

biride 4k demis haha :D
Biz 1080p ultra ayarlarda 60 fps de oynarken siz 900 p 30 fps de oynarsınız artık haha

BSC Misafiri

13.5.2014 23:11:50

+1
yeni nesil en çok PClere yarayacak gibi duruyor. dx12 olsun mantle olsun nvidianın yeni sürücüleri olsun.

StrangerLovely

13.5.2014 23:10:16

0
Her şeyi bırakın FPS-Çözünürlük benim için önemli değil de şu 4K diye zırvalayanlara sormak istiyorum, sen hiç mi bir şey takip etmezsin kardeşim? Adamlar 295X2 bak bildiğin 295X2 ile denediler 4K'da ıkınıyor akıcılık diye bir şey yok. Sorarım hangi ekran kartı çalıştıracak? TitanZ mi? Belki. Bak o da belki. Peki bu ''belki'' için ne kadar para bayılacaksınız? 3000 dolar. Türkiye'de? 6000-7000 Tl o da şanslıysak. Peki yine soruyorum 400 dolarlık pc toplasanız bu oyunları nasıl detaylarda açarsınız? Low? Medium? High? Ultra bir cevap verin ya. Sonra da konsollara saydırıyorsunuz ''ama 4K var'' diye, hala gelip 4K diyorsunuz. Kendinize özel süper ekran kartı yaptınız da bizim mi haberimiz yok? Bir tek bizim ekran kartlarımız mı kötü? Türkiye ne kadar da zenginleşmiş herkes 4K oynatacak kart alıyor.

fujhen

13.5.2014 23:07:53

+3
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Cihazları sadece sundukları grafiklere göre değerlendirmek çok yanlış.
Baska seylere gore de degerlendirelim, ps4 bir pc'den ne yonden ustun? Yazilimimi daha iyi? PC'de git istedigin isletim sistemini yazilimini kur. Ses mi daha iyi? Kontrolcu mu daha iyi? Dualshock 4u pc ile kullanabiliyorsun, al aynen kullan. Parasi mi daha iyi? Degil zaten onceki mesaj onu anlattim. Guc tuketimi bile daha iyi degil. Yani tum acidan degerlendirip bu sonuca ulastim. Onceki jenerasyonlarda ama konsollar parasina gore iyi grafik veriyor deniyordu simdi o da yok. Turkiye'de konsol fiyatlari aldiginiz makinaya gore cok fazla. Bir dusunun biri moduler acik bir sistem biri kapali degistirilemeyen bir sistem. Hangisi daha pahali olmali :moduler olan. Ama degil. Nasil olabilir bu? Vergiler falan fistik tamam da o zaman da mantigi kalmiyor iste. Ama sizin grafik disinda degerlendirmelerinizi de duymak isterim. Hangi yonden Pc ps4ten veya Xbox One'dan kotu bizi bir aydinlatin.

mehmedaltair

13.5.2014 23:03:51

-1
xbox'a resmen hala 720p oyun çıkıyor demesinler diye 792p diye bir şey uydurmuşlar oyy yazık la

emre1393

13.5.2014 23:00:51

0
ulan yine mi 900p, 1080p standart olmalı.

MiyopBey

13.5.2014 22:58:58

-4
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen Yahu hadi yurtdisinda ps4 parasina, yeni kinectsiz xbox one parasina bilgisayar toplanmiyor, o yuzden mantikli diyelim. Ulkemiz kullanicisi icin gercekten konsollar cok mantiksiz bir hal almaya basladi.

1500 liraya bu oyunlari ayni detay seviyesinde 1080p 30+ fps oynatacak kontrolcu dahil mini-itx bilgisayar kurar, sonra televizyona baglar oynarsiniz ustune bir de sonucta pc gider istediginizi yaparsiniz. Mkv izlersiniz, internete girersiniz vs vs. Bu nedir yahu? Turkiye'de konsollarin ucuzlamasi lazim.
Cihazları sadece sundukları grafiklere göre değerlendirmek çok yanlış.

mementopolis

13.5.2014 22:52:57

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Source

http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/
sagol link icin zira ign´de de büyük tarrisma yaratiyor burada da biri bunu paylasmis
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
bu bilgi ancak ubisoftan sony´e gecmis nedeni yapimcinin reportaj vermesi 1080p olacak diye.. yani burda suclu ubisoft artik büyük firmalara güven kalmadi saedece reklam ile beyin yikamak.

fujhen

13.5.2014 22:51:01

+1
Yahu hadi yurtdisinda ps4 parasina, yeni kinectsiz xbox one parasina bilgisayar toplanmiyor, o yuzden mantikli diyelim. Ulkemiz kullanicisi icin gercekten konsollar cok mantiksiz bir hal almaya basladi. 1500 liraya bu oyunlari ayni detay seviyesinde 1080p 30+ fps oynatacak kontrolcu dahil mini-itx bilgisayar kurar, sonra televizyona baglar oynarsiniz ustune bir de sonucta pc gider istediginizi yaparsiniz. Mkv izlersiniz, internete girersiniz vs vs. Bu nedir yahu? Turkiye'de konsollarin ucuzlamasi lazim.

- The Stig -

13.5.2014 22:50:17

0
Sazan.avi

Source

13.5.2014 22:49:21

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis birde bu haberin kaynagini verseydiniz iyi olacakdi sayin samet konuksal birde oradan bakardik..
http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/

Rogue Agent

13.5.2014 22:42:02

+2
iyi iyi hadi yine iyisiniz 720p değil x1'da

mementopolis

13.5.2014 22:40:42

-2
birde bu haberin kaynagini verseydiniz iyi olacakdi sayin samet konuksal birde oradan bakardik..

Source

13.5.2014 22:39:25

+3
Konsolda oynayacaklar için gerçekten üzücü ben bu tür oyunları her zaman PC'de oynadığım için benim açımdan sorun yok ama ne Sony nede Microsoft'un insanları kandırmaya hakkı yok..

imakenya dragons

13.5.2014 22:36:19

-1
Bı kerede cozunurlugu tartısmayın. Illede tartısacam dıyosanız fps yı tartısın. Cozunurlugun oyuna etkısı ne ay kızın kalcaları cok guzle ve net gozukuyor ay bunu ne gercekcı yapmıslar mı dıyorsunuz? Gta 5 ps3de nasıl grafıklerı var ama mısler gıbı oynuyorsunuz laf etmeden? Adam 144p mı dıyor sana ne bu kadar buyutuyorsunuz? 920p la 920p, pc ıcın konusmuyorum bıle burada yırtınan kısıler ne hıkmetse hep konsolcular(boyle tabır etmeyı sevmem ama..)

BlackBeasT

13.5.2014 22:33:42

+1
helal olsun X1 kaç p? 792p küsuratına kadar abanmışlar UBI yapacağını yapmış PS1-2 oyunları ile dolu dolu yaşadık, ne "P"sine nede "FPS"ine takıldık, sende Sabit cihazda rakamlara takılmayacan üzerler....

betadragon

13.5.2014 22:28:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus IGN'de 1080p 60 fps olacak diyor? http://tr.ign.com/news/1473/watch-dogs-ps4-de-1080p-ve-60-fps-olacagi-onaylandi
Onların uyanması 2-3 günü bulur sağdan son güncellemeler kısmını oku

Vinewood

13.5.2014 22:27:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu sonynin yalancılıklarına dur diyecek üst kademe kurumlar falan yokmu bu ne be? o 1080p 60fpsyi görüp pre order yapanların hakkı nolcak şidmi?
Oyunun çıkışından 2 gün önceye kadar siparişini iptal edebiliyorsun cahil troll

Kilgrave1907

13.5.2014 22:25:03

0
Yani o kadar downgrade den sonra bile 1080p/60fps oranı yakalanamamış PS4'de artık bu oyunun patlayacağını düşünmeye başladım.

konuşantahta

13.5.2014 22:24:24

+1
Ya aslinda oyunculari cok etkilemeyecek kac p kac fps oldugu. Yeni nesil diye vaad ettikleri seyleri veremiyorlar sorun bu. Ustune birde iki gun once psn den verdikleri haber var. Felaket sisirmisler yeni nesil adi verdikleri konsollari belli oldu. Sahsen sorun degil ben yine oynayacagim Allah nasip ederse ama bu yeni nesil degil. Bilgisayarim yok yillardir. Olsaydi eger ben bu degerleri 4 sene once aliyor olurdum. Hayirlisi diyelim ne diyelim yikilan hayallerimizle basbasa kaldik :)

mementopolis

13.5.2014 22:22:13

-5
900p olarak konsolumda oynayacagim. oyun cikdikdan sonra bu oyun pc özürlüsüymüs diye naralar atanlari duyar gibiyim. biride 4k demis haha :D

ultralisan

13.5.2014 22:22:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

''30 fps haberine sevinen, S. Hawking ve ultralisan'a gelsin bu. Ne demişler dereyi görmeden paçayı sıvama.'' öğlen atmıştı bu mesajı 30fps geçtim 1080p bile değil bu oyunu ps3'de iyi kötü 900p oynatırdı xbox için diyecek söz yok zaten

GT_55

13.5.2014 22:22:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ne desen haklısın kardeş. Diyecek bir şey yok.

BSC Misafiri

13.5.2014 22:21:46

-2
Bozcan nickli arkadaşa katiliorm bende var ps4 gayette güçlü 1080p olmasa bile benim icin oynayis önemlidir(red dead redemption) fakat insan dusunuo pc de daha iyi oynarım diyede pc vereceğini fiyat herkes bilir 1080p icin, ama su konuda adim gibi eminim yeni konsollar ps3 yada Xbox 360 gibi 7 yik dayanamaz 4,5 yıla biterler cunku oyun dünyası cok çabuk gelişiyor

BSC Misafiri

13.5.2014 22:21:32

0
Ubisoft kendini yaktı. Ertelenmeler, kötü optimizasyon ile GTA 5 satışlarının yanından bile geçemez. Yeni nesile bir GTA 5 geldi mi fatality

Persona_Non_Grata

13.5.2014 22:20:45

-1
Ps4 1080p ye güncellenir, xbox ta 802 p ye çıkar

Alondate

13.5.2014 22:20:04

-5
Yine fpsci bebeler toplanmış biraz yorumları okuyup eğleneyim bari

Hobits61

13.5.2014 22:19:38

0
Xbox One neyse de, PS4 900p/30FPS ? Aklını kaçırdın herhalde ubisoft.

David Attenborough

13.5.2014 22:16:40

+5
[quote]Orijinalden alıntı: GT_55 Herkesi ters köşe yaptılar.Twitten, 1080p diye paylaşmışlardı.Bu demek oluyor ki, pc'den tam gaz devam.Ubisofta verecek param yok benim. [/quote] [quote]30 fps haberine sevinen, S. Hawking ve ultralisan'a gelsin bu. Ne demişler dereyi görmeden paçayı sıvama.[/quote]

Vernon Schillinger

13.5.2014 22:16:02

+3
quote:

Orijinalden alıntı: bozcan 5 6 aylık konsolları şimdiden bitiren arkadaşlar, kimse size konsolları zorla alın diye dayatmıyor. :)
Kimse size buraya yorum yazmak zorundasın da demiyor.Ortada bir gerçek var,o gerçekleri tartışmamak demek,benzeri haberlerin çoğalmasına neden olur.Sessiz kalmamak gerekiyor böyle hususlarda.Cepten çıkan sonuçta taş değil,para.

betadragon

13.5.2014 22:14:17

-2
Sanki bilmiyodunuz da yeni öğrendiniz muhtemelen pc dede amd kartlarda darboğaz olucak assasins creed 4 teki olay

Vernon Schillinger

13.5.2014 22:12:56

+6
Sorun ubisoft ile 1 gram etkisi yok.1080p çıkması onları daha memnun eder,satışlarını yükseltirdi.Konsol firmaları kendini haklı göstermek için suçu geliştirici ve dağıtıcılara atmaktan vazgeçsin.Belki ubisoft optimizasyon konusunda pc'de çuvallayan bir firma,yeni nesil konsollarda bu yüzden ezik kalmış olabilir.Suç sadece oyun şirketlerinde değil!

OldGamers86

13.5.2014 22:12:43

+3
Gene sinematik görüntüyü yakalamak için 30 fps'yi kilitlemişler konsol sahiplerine. Hem de 900p'de.

bozcan

13.5.2014 22:10:38

-1
5 6 aylık konsolları şimdiden bitiren arkadaşlar, kimse size konsolları zorla alın diye dayatmıyor. :)

JasonBrody94

13.5.2014 22:09:34

+1
Yeter ubi ! xboxı bilmem de ps4 de nasıl 1080 p çalışmaz gta V çıkınca 1080p çıkarsa senin işin var demek moruk !

GT_55

13.5.2014 22:07:31

+3
Herkesi ters köşe yaptılar.Twitten, 1080p diye paylaşmışlardı.Bu demek oluyor ki, pc'den tam gaz devam.Ubisofta verecek param yok benim.

stationplay 4

13.5.2014 22:06:21

-6
Muhtemelen ps4 battlefield 4 teki gibi ilk güncellemeyle oyunu 1080p çalıştıracaktır, yalnız xbox cephesi perişan vaziyette 720p 30 fps nedir ya? Bari 60 fps çalıştır, resmen fiyasko.

Vernon Schillinger

13.5.2014 22:04:32

+4
SONY daha kendi çıkarttığı oyuna adam gibi optimizasyon yapamıyor,watch dogs için beklentiniz neydi ki?Daha şimdiden çuvallayan yeni nesil konsollar,sizi 6 7 sene nasıl idare edecek Allah aşkına?Pc mimarisi 4k görüntü kalitesinde oyun çıkarırken,sizin konsol firmalarınız doğru düzgün 1080p kalitede oyun çıkaramıyorken ve bu yetmezmiş gibi fps değerlerini düşük çıkıyor .Bunca söylediğim birkaç gerçekten ibaret,bunun devamı söyle söyle bitmez.Sizin hala yeni nesilin çok iyi olduğunu söyleyip,ısrar etmenizdeki nedeni anlamıyorum cidden.Sony ile Microsoft,bu zamandan itibaren para için var olmuş firmalardır,oyuncuyu felan düşündükleri yok.2 3 exc oyunla kimse kimseyi kandırmasın bu devirde.Asla ps3 ve xbox 360 kalitesinde bir yeni nesil düşünmeyin.

BSC Misafiri

13.5.2014 22:04:01

-2
Arkadaşlar, HD7950 ekran kartım, fx8350 işlemcim, 8gb ram im var. Full HD çözünürlükte high-ultra da AA olmadan 30+ fps alır mıyım? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

BSC Misafiri

13.5.2014 22:03:58

+1
Satın almaya gerek duymuyorum o halde.

BSC Misafiri

13.5.2014 22:03:54

+8
900p 30 fps ve PC'de ki Ultra detaydan düşük belkide medium detay . Ben niye 1500 TL konsola para vereyim şimdi . Grafik önemsediğimden değil madem böyle olacak fiyat neden böyle ?

umut söyler

13.5.2014 22:00:18

+8
YENİ NESİL BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

BSC Misafiri

13.5.2014 21:59:28

+9
Şu sonynin yalancılıklarına dur diyecek üst kademe kurumlar falan yokmu bu ne be? o 1080p 60fpsyi görüp pre order yapanların hakkı nolcak şidmi?
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız