Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Wii U Gecikmesinin Nedeni Açıklandı


     Ubisoft bugün yaptığı açıklamayla oyunun çıkış tarihini duyurmuştu. PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için 27 Mayıs'ta çıkacağı açıklanan oyunun Wii U çıkış tarihi ise açıklanmamıştı. Oyunun yapımcılarından Dominic Guay bu ertelemenin sebebini açıkladı.
 
      "Oyun hala yapımda, iptal edilmedi. Henüz bir çıkış tarihi kararlaştırmadık ama bu yıl içinde olacağını düşünüyoruz. Hala düşünüyoruz, kararlaştırdığımız anda herkesin bundan haberi olacak. Bükreş'te bir stüdyomuz oyun üzerinde çalışıyor ve Wii U kontrolcüsünü araştırmaya devam ediyoruz. Ayrıca Wii U ilginç bir platform çünkü kendi içinde güçlü olduğu yanları var ve biz bunlardan elde edebileceğimiz avantajları kullanmak istiyoruz. Diğer platformları Wii U için ertelemek istemedik. Oyunun biraz daha iyi olması için zamana ihtiyacımız var ve hazır olduğunda Wii U'nun kendine has özelliklerini kullanmış bir şekilde oyunu çıkarmayı istiyoruz."
 
      Guay, Wii U'nun, özellikle kontrolcüsünün, Watch Dogs'un stiline çok uygun olduğunu düşündüğünü ekledi. Guay, "Bence Wii U'nun kontrolcüsü bizim için önemli ve oynarken bu kontrolcüyü iyi kullanmamız gerekiyor. Aslında ilk başta oyun Wii U'da çalışmıyordu ama Bükreş'te çok güçlü, çok yetenekli mühendislerimiz var. Onların oyunu ne kadar çabuk konsola uyarladığını görünce etkilendim. Tabii ki oyun aynı fakat Wii U'nun özelliklerine adapte olmak önemli." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Tomb Raider'ın Satışları 6 Milyonu Geçti Humble Weekly Sale'da PopCap Zamanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

7.3.2014 15:35:07

0
PC sürümünü indiririm. Eğer beğenirsem wii u için alırım.

tango606

7.3.2014 07:59:52

0
evet baya güçlü bir donanımı var tek artısı 2 gb ramdir görende wii u yu ps4 sanıcak wii u nun işlemci hızıda yavaş eski nesilden

BSC Misafiri

6.3.2014 22:58:51

0
Wii U, PS3 ve Xbox 360'tan daha güçlü bir donanıma sahip olduğu için zorluk çekiceklerini sanmıyorum. Aksine oyun Wii U kontrolcüsüyle çok güzel olacak. Ama anasının karnından 1080p olarak doğmuş olanların beğenmesi beklenemez.

Nicolae

6.3.2014 20:48:37

+1
Wii U sahibi olanının elbet PC yada diğer konsollardan bir tanesi vardır. Oyunun Wii U'ya gelmesini kesin beklemeyecektir. Yine yazık olacak satış olmayacak Wii U'da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız