Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Devam Oyununda 'Profiler' Sistemi Daha Detaylı Olacak


    Chicago sokaklarında bir hackerı canlandırdığımız Watch Dogs'ta Aiden Pearce'ın kabiliyetlerinden birisi de etrafında dolaşan her türlü NPC'nin özel bilgilerini görebilmesiydi. Ubisoft bu olayı 'Profiler' sistemi olarak adlandırmıştı. Bir sonraki Watch Dogs oyunu için konuşan Ubisoft yetkilileri, daha detaylı bir Profiler sistemi göreceğimizi söylüyor.
 
    Bir konferans sırasında konuşan Watch Dogs'un yönetmeni Jonathan Morin, ikinci Watch Dogs oyununda bu sistemin oyuna daha fazla etki etmesini istediklerini söyledi. Morin, "Elimizdeki bu benzersiz sistemi daha fazla geliştirip çılgınca şeyler ortaya koymak istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Tearaway'in PS4 Sürümünden Yarım Saatlik Oynanış Videosu Büyük Yayıncılar Bayonetta 2'yi Reddetmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

4.10.2014 17:48:32

-1
Watch dogsa hala laf atıyosunuz ya gtanın arkasından en iyi oyun watch dogs yeni oyunuda merakla bekliyorum sadece ilkinden daha detaylı olması lazım her açıdan.

Babblebabble

2.10.2014 00:24:42

-1
CoD serisini takip etmeyi bıraktım, Watch Dogs çöp zaten.AC serisi de artık heyecan vermiyor.Birkaç gameplay izleyip kaparım.

frivolousam

1.10.2014 19:25:11

0
Yav bi bırakıp gitsinler. Oynarken rasgele hazırlanan 'profile'lar oyunun en ilgi duymadığım tarafıydı. Bi kere otomatik içerik olayını bi yapmasalar, milyonlarca dolar bütçeleri var handcraft'ın bi zahmet. Ubisoft'a iletilsin bu dediğim..

angaraeski

1.10.2014 13:47:54

-1
Aiden Pierce karakteri tutmamıştı pek. İnsanlar benimseyememiştir bir türlü. Hatta Ubisoft bunu ciddiye almış olacak ki hikaye DLC'sinde T-Bone'u kontrol edecektik. Acaba devam oyununda farklı bir karakteri yönetecek miyiz?

Fuusrodah

1.10.2014 12:11:19

0
Hıııh tamam artık. Bununda her yıl yeni oyunun çıkarmazsan sana çok gücenirim Ubi. Bırak bi tadı damağımızda kalsın şu oyunun.. Çıkarma birkaç yıl yenisini.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız