Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Dağıtılma Sayısı 8 Milyonu Geçti


    Yeni bir seriyi piyasaya sunmak her zaman risklidir. Geçtiğimiz Mayıs ayında senelerdir beklenen Watch Dogs'u piyasaya katan Ubisoft, kırdığı rekorların ardından oyun üzerinden kazanmaya devam ediyor. 
 
    Yapılan açıklamalara göre ilk haftasında 4 milyon satan Watch Dogs'un toplam dağıtılma sayısı 8 milyonu geçti. Ubisoft'un paylaştığı bu veri oyunculara satılan oyunu değil, perakendecilere gönderilen oyun sayısını içeriyor. Daha önce Watch Dogs bölgesel olarak rekorlar kırmış, Ubisoft'un da firma tarihinde en hızlı satan oyunu olmuştu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
LGM'nin İlk Sayısı AppStore Üzerinden Yayınlandı Alien: Isolation için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

21.7.2014 12:20:27

0
guzel oyundu

warmkitty

12.7.2014 21:31:44

0
pc watch dogs var bende ses çok kısık geliyor konuşmalar felan zar zor anlaşılıyor açmanın bir yolu varsa yardımcı olabilir misiniz?

Master_Evil

12.7.2014 15:46:58

0
wd gibi bir oyun için normal bi rakam o kadar reklam yapıldı

Ahayri

12.7.2014 04:37:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway Bende sıkılarak oynuyorum en fazla 2 saat oynuyorum. Ama baştaki oyun iş yapmaz düşüncelerim değişti. Proje çok güzel fakat geliştirilmesi lazım. Evet GTA'ya hiçbir zaman rakip olamaz.

Ama ben hep GTA oynarken arabadan inerken ışığının yanmamasını, kontak kapatmayı hep isterdim. Watch dogs bize bunu sunmuş. Arabanın içinde kontak kapatıp, anahtar sesi, kontak kapatma sesi daha sonra arabayı tekrar sürmeye kalkınca yine anahtar sesleri insana gerçekten bir arabanın içindeymiş hissi veriyor.

Bir GTA Fan'ı olarak söylemeliyim ki Watch Dogs 2 bomba gibi gelebilir. Birde Ubisoft "1.de grafik düşürdük 2. oyunda her oyunu alana ücretsiz 2-3 DLC vericez." derse kendini affettirebilir, WD Fan'larına. Oyun projesi süper ama akabinde geliştirelecek çok şey var.
GTA 4 'de araçtan çıkarken eğer basılı tutarsanız aracı kapatıyor. GTA 5 'de böyle birşey var mıydı unuttum açıkçası çok oynamadım çünkü. Ancak bu aracı kapatma olayına gelirsek burada kral Mafia 2 'dir. Lastiği hangi yönde bırakıp araçdan çıktığınızda lastik o yönde kalıyor felan adamlar bu tarz detayları es geçmemişlerdi. Bana göre GTA 4 ve Mafia 2 en iyisiydi o yüzden. Watch Dogs veya GTA 5 tırı vırı.

KaptanKenway

11.7.2014 19:32:51

0
Bende sıkılarak oynuyorum en fazla 2 saat oynuyorum. Ama baştaki oyun iş yapmaz düşüncelerim değişti. Proje çok güzel fakat geliştirilmesi lazım. Evet GTA'ya hiçbir zaman rakip olamaz. Ama ben hep GTA oynarken arabadan inerken ışığının yanmamasını, kontak kapatmayı hep isterdim. Watch dogs bize bunu sunmuş. Arabanın içinde kontak kapatıp, anahtar sesi, kontak kapatma sesi daha sonra arabayı tekrar sürmeye kalkınca yine anahtar sesleri insana gerçekten bir arabanın içindeymiş hissi veriyor. Bir GTA Fan'ı olarak söylemeliyim ki Watch Dogs 2 bomba gibi gelebilir. Birde Ubisoft "1.de grafik düşürdük 2. oyunda her oyunu alana ücretsiz 2-3 DLC vericez." derse kendini affettirebilir, WD Fan'larına. Oyun projesi süper ama akabinde geliştirelecek çok şey var.

Kreuger

11.7.2014 13:10:00

-1
bu oyunu almadim almamda, cünkü sisirilmis fizik yoksunu balon bir oyun oynayin anlarsiniz pcde bedava denemek amacli kurup oynadip hemen sildim

2K

11.7.2014 11:51:49

0
Açıkçası ben Watch Dogs'u hiç beğenmedim ve bir kaç saat oynadıktan sonra sıkıldım. Bunun sebebi çoğu arkadaşın dediği gibi grafiklerini beğenmemen ya da GTA V ile karşılaştırmam değil oyun sıkıcı bir oyun, yeni bir IP ama görevleri falan hepsi klasik Ubisoft oyunları görevi. İlk bir kaç saat mekanikler değişik ve zevkli geliyor ama oyunun ne yazık ki sunduğu pek fazla şey yok.

OldGamers86

11.7.2014 08:14:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora* Kardeşim bu oyuna pozitif inceleme yapanların ağzına....Edge bile 8 puan vermiş zaten tüm call of duty oyunlarına ve ubisoft oyunlarına 7 puandan aşağı vermiyor.Hem sniper elite 3'e hem de rambo:the video game'e 5 puan vermişler.IGN desen zaten onlar ayrı düzenbaz.Yani şu oyunu beğeniyorsanız ciddi ciddi oyunculuk anlayışınız düşük yerlerdedir.Yanlış anlamayım, kötüsünüz demiyorum ama oyunlardan beklentileriniz azdır bu oyunu sevdiyseniz. Birde gta 5'e gönderme yapıyorlardı.Şimdi gta 5, 32 milyon sattı bu 8 milyon satmış.Çok iyi oldu Ubiye.
Daha Pc'ye ve yeni nesil denilen konsollara da çıkmadı. En aklı başında yorum.

MiyopBey

11.7.2014 08:00:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz İşte ubiKİNG farkı...gta fanbebeleri anlayamaz.
Umarım GTA'lardan nefret ettiğin için, tiksindiğin için WD'yi bu kadar övüyorsundur. Yoksa oyun daha çıkmamışken bile övüp sevmenin mantıklı bir açıklaması yok :)

ploff

11.7.2014 05:38:21

0
Oyunun orjınal surumuna sahıbım. Optımızasyonu bu kadar berbat bır oyun gormedım.

Angelz

11.7.2014 04:16:02

-3
İşte ubiKİNG farkı...gta fanbebeleri anlayamaz.

BSC Misafiri

11.7.2014 04:10:50

-1
Ubisoft, watch dogs'un ile gta yarışabileceğini zannediyor ama imkanı yok yarışamaz.Sen tut E3 2012'deki grafikleri gösterip oyuncuların ağzını sulandır, sonra vay efendim biz o grafiklerden vazgeçtik.Ubisoft kusura bakma ama iflas edip batsan umurumda olmazsın. Ubisoft, sen oyuncuları kandıran düzenbaz bir firmadan başka bir şey değilsin.

syndicatedynamics

11.7.2014 01:22:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bushido Brown
alıntı:

Orijinalden alıntı: drfree1

alıntı:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6


alıntı:

Orijinalden alıntı: drfree1

Incelemeleri okadar negatif ki torent cekmek bile ustemedim (60 dolar cok 30 dolar ustu oyunlari almiyorum plants vs zpmbies garden warfarr hariç

hll knk spr dvm

Sağolasın 130 tlyi o oyuna veremedim.


hacı adam senle dalga geçti...
bende onla geçtim lo 150 dolar para harcamışımdır şimdiye steam oyunlarına humble bundleda bi 30 dolar harcadım ama 60 dolara 4-5 tane güzel oyun alırım.(Steam indirimde 5 dolar altına süper oyunlar oluyor humble bundleye harcasam 50 tane oyun alınır humblede ) Mesut çevik in incelmesi var youtubede izlesin bi adam parama acıdım diyor.zorla oynuyom diyor.ha süper bi indirim olur 15 dolar filan olur diyecemde gene almam sanırım çünkü oyunda insanı çeken bişi yok.(Multi yi kaç kere oynayacam sanki onda)

*Meteora*

11.7.2014 00:59:12

0
Kardeşim bu oyuna pozitif inceleme yapanların ağzına....Edge bile 8 puan vermiş zaten tüm call of duty oyunlarına ve ubisoft oyunlarına 7 puandan aşağı vermiyor.Hem sniper elite 3'e hem de rambo:the video game'e 5 puan vermişler.IGN desen zaten onlar ayrı düzenbaz.Yani şu oyunu beğeniyorsanız ciddi ciddi oyunculuk anlayışınız düşük yerlerdedir.Yanlış anlamayım, kötüsünüz demiyorum ama oyunlardan beklentileriniz azdır bu oyunu sevdiyseniz. Birde gta 5'e gönderme yapıyorlardı.Şimdi gta 5, 32 milyon sattı bu 8 milyon satmış.Çok iyi oldu Ubiye.

mementopolis

11.7.2014 00:55:12

-3
cöp

winxperror

11.7.2014 00:03:09

0
Arkadaşlar oyun çok güzel. Grafiklerde çok güzel. E3'deki gibi değil tabi. Hep farklı şeyler sunuyor. Gayet uzun ama bunlar oyunu aşırı doldurmak için yapılmamış.Bu olmasaydı oyunda bir eksik olurdu derdin. Yapay zeka baya iyi ama görüş mesafesi , hızı ve açısı biraz az. Mesela siz siperdesiniz. Adam 20 mt uzakta. Üzerimde çok cix fıstık yeşili giysi var.Siperden yarım saniye ayağa kalkıp geri eyilsem adamın süphe seviyesi %90 oluyor ama adam farketmiyor.Ama onun dışında ölü adam görünce tepkileri sizi aramaları. Etraftaki adamlara tepkileri 10 numara. Araç sürüşleri aşırı arcade ama sürmesi çok kolay. Mekanikler GTAV kadar rahat. GTAV gibi heryere tırmana biliyorsunuz siper alabiliyorsunuz. (bu oyunun GTAV ile alakası yok ama bu konuda GTAV en iyisi olduğu için onla karşılaştırıyorum) Neyse oyun aşırı sarıyor.Sabah 8'de açıp akşam 5'de anca kapatıyorum . BSC bulmacalar çok fazla demiş ama öyle değil.Tam kararında.Hackleme olayı o kadarda fazla değil. İykide değil. Azda olsa bazen sırf oyunu hack diye tanıttıkları için hack olayında saçmalamışlar gibi düşünüyorsunuz. CRAFT olayı aşırı müthiş olmuş. Skill olayıda.Craft olayında elinizdeki malzemelerden (çipler , patlayıcılar , system key gibi şeyler) polis taramasını durdurucu , küçük ses çıkartan aletler , uzaktan kontrollü bomba gibi şeyler üretebiliyorsunuz. Silah seçme ekranı gtav ile aynı . Bu oyunu GTAV ile karşılaştırmak saçma ama GTAV'den güzel özelikler almış hep.Bu çok güzel. Telefon oyunları o kadar güzelki. CASH runda kendi parkour yarışlarınızı yaratıyorsunuz.Ayrıca giysi çeşitliliği baya fazla , hatırladığım kadarıyla 40 tane giysi vardı. Oyun yaklaşık 60 saat sürüyor ve bir saniye bile sıkmıyor. 10/9 . Ben X360'da oynadım bu arada.Çok rahat oynanıyordu. LEVEL tasarımlarıda çok başarılı. Bu oyundan hiçbirley beklemiyordum ama bsc incelemesinden sonra bi oynadım müthiş benzeri yapım yok.Kaplamalar konusunda ise avesome olmuş oyun.Ayrıca X360 oynadığım için mi yok bilmiyorum ama dünyanın en rüzgarlı şehri denilen yerde hiç rüzgar yoktu.Arada küçük hatalar var ama çok az ve küçücük.Mini oyunlar ve collectibles çok iyi ve ac ya da farcry'da olduğu gibi aşırı değil.Mini oyunlar ve collectible-lar çok güzel olmuş. Hep farklı şeyler yapıyorsunuz. Kulağınıza birşey takıp rüya görerek oynadığınız oyunlar da çok güzel.Oyun ubisoft tanıtımlarından çok daha iyi. Hiç de patlamadı. Tek ubinin politikaları yanlış. Tamam ben konsolda oynuyorum ama PC'de optimizasyona gerek yok da nedir ya ? AC'de ise potansiyel bol ama iki yılda bir çıksa süper olur. o dlc oyunun içinde değilya ona sinir oldum.

pcrex

10.7.2014 23:31:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel
alıntı:

Orijinalden alıntı: pcrex

her ne kadar problemli çıksa da oyun dünyasının geleceğini düşünen bilinçli bir oyuncu olarak yeni IP çıkaran firmalara saygımız sonsuz. Hemde AAA kalitede bir oyunun riskini göze alarak. başarılarının devamını ve daha sorunsuz devam oyunlarının çıkışını diliyorum.


Yeni IP? YENI IP?!?!

Ubisoft yeni IP çıkarıyorsa serileştirmek için çıkarıyordur arkadaşım. Adamların kendilerinin açıklamaları var direkt "serileştiremeyeceğimiz oyun yapmayacağız" diye. Ubisoft değil yeni IP çıkarma işini ilerletmek, geriletiyor. Çünkü seriden başka bir şey yapmıyor. Serileşecek yeni IP'yi ne yapayım ben? Onlar zaten her türlü çıkacak. Titanfall'dur, bilmem nedir elbet çıkıyor bir şeyler insanlar sürekli aynı şeyleri oynamak istemediği için. Ama olması gereken bundan ötesidir, serileşmeyecek ve sık sık çıkacak yeni IPler. Onu Ubisoft yapıyor mu? Hayır.

Yeni IP çıkarana saygı duymak istiyorsan Naughty Dog'a, Quantic Dream'e saygı duy.
bende ND ve QD in hak ettiği saygı eksik kalmaz o konuda sıkıntı yok. ama neden naughty dog neden quantic dream. neden epic game değil yada bungie. neden Rocksteady değil yada Bethesda. önce şu fanatik maskenizi bir kenara koyun ondan sonra tartışalım. Gözünüz sony den başkasını da görsün hele bir. Oyun alemi sony ni ex. stüdyolarından ibaret değildir. şişire şişire zepline çevirdiniz. ND un geçen sene almadığı ödül kalmadı zaten hala nedir bu şişirme. Saygı konusuna gelince de, E3 de sunumu en çok heyecanlandıran firma hangisi. EA mı, Microsoft mu? Sony mi? Adamlar yeni bir şey çıkarsın diye herkes ağzına bakıyor şimdi hakkını yemeyin. Ubisoftu öldürücen ama hakkını da vericen.

Megas Red

10.7.2014 23:04:45

+1
Tüketim sayısı?

S.P.E.C.I.A.L.

10.7.2014 22:49:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex her ne kadar problemli çıksa da oyun dünyasının geleceğini düşünen bilinçli bir oyuncu olarak yeni IP çıkaran firmalara saygımız sonsuz. Hemde AAA kalitede bir oyunun riskini göze alarak. başarılarının devamını ve daha sorunsuz devam oyunlarının çıkışını diliyorum.
Yeni IP? YENI IP?!?! Ubisoft yeni IP çıkarıyorsa serileştirmek için çıkarıyordur arkadaşım. Adamların kendilerinin açıklamaları var direkt "serileştiremeyeceğimiz oyun yapmayacağız" diye. Ubisoft değil yeni IP çıkarma işini ilerletmek, geriletiyor. Çünkü seriden başka bir şey yapmıyor. Serileşecek yeni IP'yi ne yapayım ben? Onlar zaten her türlü çıkacak. Titanfall'dur, bilmem nedir elbet çıkıyor bir şeyler insanlar sürekli aynı şeyleri oynamak istemediği için. Ama olması gereken bundan ötesidir, serileşmeyecek ve sık sık çıkacak yeni IPler. Onu Ubisoft yapıyor mu? Hayır. Yeni IP çıkarana saygı duymak istiyorsan Naughty Dog'a, Quantic Dream'e saygı duy.

Havya Makinesi

10.7.2014 22:41:31

0
ubisoft her oyununda olduğu gibi şişirdi ve patladı. Tek far cry serisini devam ettirsinler yeterli...

pcrex

10.7.2014 21:34:24

+4
her ne kadar problemli çıksa da oyun dünyasının geleceğini düşünen bilinçli bir oyuncu olarak yeni IP çıkaran firmalara saygımız sonsuz. Hemde AAA kalitede bir oyunun riskini göze alarak. başarılarının devamını ve daha sorunsuz devam oyunlarının çıkışını diliyorum.

Zarbo257

10.7.2014 21:17:35

-1
Aşırı(Yanıltıcı) reklamlar+Konsollarda olan oyun azlığının getirdiği sonuç.GTA V yeni nesil konsollara çıktığında ortalığı dağıtacak eminim.

BSC Misafiri

10.7.2014 21:10:21

+1
Aşırı reklamın faydaları

BSC Misafiri

10.7.2014 21:06:47

0
Yine en çok PS4 versiyonu, konsollarda satmış.

Source

10.7.2014 20:45:05

0
Hakediyor geçen hafta orjinalini satın aldım

Bushido Brown

10.7.2014 20:39:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: drfree1
alıntı:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6


alıntı:

Orijinalden alıntı: drfree1

Incelemeleri okadar negatif ki torent cekmek bile ustemedim (60 dolar cok 30 dolar ustu oyunlari almiyorum plants vs zpmbies garden warfarr hariç

hll knk spr dvm

Sağolasın 130 tlyi o oyuna veremedim.
hacı adam senle dalga geçti...

syndicatedynamics

10.7.2014 20:14:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

hll knk spr dvm
Sağolasın 130 tlyi o oyuna veremedim.

Alkalen Fosfataz

10.7.2014 20:10:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: drfree1 Incelemeleri okadar negatif ki torent cekmek bile ustemedim (60 dolar cok 30 dolar ustu oyunlari almiyorum plants vs zpmbies garden warfarr hariç
hll knk spr dvm

syndicatedynamics

10.7.2014 20:02:03

-1
Incelemeleri okadar negatif ki torent cekmek bile ustemedim (60 dolar cok 30 dolar ustu oyunlari almiyorum plants vs zpmbies garden warfarr hariç

mementopolis

10.7.2014 19:45:32

0
Tüh tüh 5 mılyon diyelim yuvarlak olsun.. 10 milyon beklerdim en az...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız