Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'tan 6 Dakikalık Oynanış Videosu


    Yayınlanan her ekran görüntüsüyle birlikte bekleyenlerini heyecanlandıran Watch Dogs, oynanış videolarıyla birlikte de dikkatleri çekiyor. Şimdiye dek E3 duyuru videosunda ve PS4 konferansında oynanış videolarıyla karşımıza çıkan Watch Dogs'u bekleyenler, yeni bir videoya daha kavuştu.
 
    Resmi PlayStation dergisinin internet sitesinde yayınlanan 6 dakikalık videoda Watch Dogs'tan saf oynanış sahneleri gösteriliyor. Hemen hemen her türlü teknolojik cihazı hackleyebildiğimiz oyunun bu videosunda Watch Dogs'un oynanış dinamikleri de önemli yer tutuyor. Örneğin bir kamera kontrol merkezine yaklaştığınızda güvenlik kameralarını ve bulunduğu alanı tamamen kontrol edebiliyorsunuz. Bu ve bunun gibi daha fazla özelliği aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. İyi seyirler;

Hatırlatma: Video, "yeni nesil seviyesinde" donanıma sahip olan bir PC üzerinden alınmış.

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360
Dragon's Crown'un Amazon'u Kendini Gösterdi Final Fantasy X-2 HD'de "Last Mission" Olacak mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tizar

15.5.2013 01:07:33

0
ubisoft denen firma hiç hayatında ciddi arabalı oyun mu yapmış ki sürüş dinamikleri iyi olsun peh. karakter hareket animasyonları ac den sürüş dinamikleri de driver san francisco dan peh.

iamburak

15.5.2013 00:19:54

0
Yapma be araç sürüş dinamikleri Open World bi oyunda en önemli şeylerden birisidir. Yazık etmeyin güzelim oyuna

Ahayri

13.5.2013 20:03:21

+3
Sürüş dinamikleri sleeping dogs 'a benziyor yani berbat. Sırf bunun için oynamam bile.

any77

13.5.2013 19:41:28

-2
SİZDEN TEK DİLEĞİM SIRF GTA'YA RAKİP DİYE ,DAHA OYUNU ÇIKMADAN YERİN DİBİNE SOKMAMANIZ!!! GTA'YA RAKİP OLMASAYDI, FANBOY'UN TOP ATEŞİNE TUTULMASAYDI OYUN, ÇOK SEVİLECEK YENİ BİR SERİNİN BAŞLANGICI OLACAKTI. AMA DAHA ÇIKMADAN OYUNA TEKDÜZE DEYİP SANKİ OYNAMIŞ GİBİ KONUŞAN TİPLER VAR ORTALIKTA!!! ADAM GİBİ OYUN ÇIKSIN, SONRA NE DERSENİZ DEYİN!!!OYUN ÇIKINCA NEYİN NE OLDUĞUNU HEP BERABER GÖRECEĞİZ! EN AZINDAN E3'Ü BEKLEYİN YANİ!!! BU KADAR ÖN YARGILI OLMAYIN. HADİ DAHA ÖNCE ÇIKMIŞ BİR SERİNİN DEVAMI OLSA NEYSE. AMA DAHA YEPYENİ BİR OYUNLA KARŞI KARŞIYAYIZ. OYUN ÇIKMADAN ELEŞTİRİ YAPMAK YERSİZ!!!

any77

13.5.2013 19:38:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: DirtyShady

eğer 80 saat bi AC serinside olsaydı kesinlikle daha iyi olurdu. WD'da 80 saati bırak 150 saat bile sürse bu oyunda hack yapmaktan başka bişey olmaz oyunda aktivite bile yok. Senaryo bittikten sonra bu oyun oynanmaz.
Mesajında 80 saat olduğu için sığ olacağı buradan belli demişsin. Burada yanlış yazdığını kendin de anladın sanırım, ikinci mesajında düzeltmişsin sorun yok . İşte aktivite olmaması konusunda evet doğru, ama daha her şey belli değil. Yepyeni bir oyun, yepyeni bir konsept, yepyeni bir oynanış, yepyeni grafikler, yepyeni bir tema, yepyeni bir seri, yepyeni bir senaryo, yepyeni bir...... Daha hiç birşey belli değil. Ama gerçekten aktivite olmazsa senaryo bittikten sonra biraz sıkar diye düşünüyorum. Yani normal bir oyun olarak değerlendirdiğimizde gayette güzel bir oyun olacağa benziyor. İnşallah ekstra yapılabilecek bir kaç şey gösterebilirler... İçimden bir ses geçen sene olduğu gibi E3'te bombayı tekrar patlatacaklarını söylüyor. E3'te herşey belli olacak zaten, hem gta, hem watch dogs, hem bf4, hem ac4 black flag, hem thief, hem cod ghosts...

BSC Misafiri

13.5.2013 19:30:40

0
bu video oyunun pc sürümünden değil...

ShaDaP

13.5.2013 16:32:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar daha oyun çıkmadan eleştiri yapmayın hitman absolutiona da öyle diyodunuz on numara oyun çıktı watch dogs neden öyle oyun olmasın...
hak veriyorum. önyargılı davranmak doğru değil

oveo531

13.5.2013 13:51:02

0
İlk başta çok ilgimi çekmesine rağmen bu video daki oynanışı pek sevmedim..

DirtyShady

13.5.2013 04:46:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Yapımcı aynı, tabiki benzeyecek iki oyun birbirine. Ona bakarsan bende max payne oynarken aklıma gta geliyor. Renkler fizikler filan aynı gta. Yani iki oyun birbirine benziyor diye kötülemek çok saçma. Allah Allah!!! Adamlar 80 saat senaryo yapmışlar hala yaranamıyorlar yahu! 10 saat mi yapsalardı. 80 saat yapmışlar işte. Hala sığ olacak diyorsunuzç 10 saat sığ senaryo yerine 80 saat isterim. Ayrıca hiç de sığ olmayacağını düşünüyorum. Ona bakarsan avatar filmi bazı filmlerden 4 kat daha uzun ama senaryo muazzam. Senin mantığına göre uzun senaryo demek sığ senaryo demek oluyor. Ne kadar saçma olduğunu sen düşün.[:'(]
eğer 80 saat bi AC serinside olsaydı kesinlikle daha iyi olurdu. WD'da 80 saati bırak 150 saat bile sürse bu oyunda hack yapmaktan başka bişey olmaz oyunda aktivite bile yok. Senaryo bittikten sonra bu oyun oynanmaz.

SLaYeR KiNG

12.5.2013 22:50:37

+3
sürüş dinamikleri berbat, sleeping dogs gibi; bu tür açık dünya oyunlarını oynatan araç sürüşleridir, böyle olacaksa ölü doğmuştur bu oyun. Senaryo oynanır sadece..

BSC Misafiri

12.5.2013 12:36:07

+2
arkadaşlar daha oyun çıkmadan eleştiri yapmayın hitman absolutiona da öyle diyodunuz on numara oyun çıktı watch dogs neden öyle oyun olmasın...

any77

11.5.2013 23:50:05

-2
Sony ya da microsoft ubisoft'a yüklü miktarda para göndermiş gibi. Sırf oyunu alan konsol kullanıcıları videodaki grafikleri göremeyince üzülmesinler diye grafikleri bilerek de olsa çamurlaştırıyorlar. Her iddiasına varım[:'(]

tizar

11.5.2013 23:17:04

+2
kaplamaları çözünürlüğü görür görmez kapadım izlemedim bile. adamlar utanmadan pc de oynatıyorlar bir de ayarları kısıyor ki kendi dandik kutularından ileride durmasın diye sizde sazan gibi izliyorsunuz.

BSC Misafiri

11.5.2013 17:52:13

0
bir de keşke şehir olarak chicago'yu seçmeselerdi.araç kontrollerini düzeltseler iyi olur.

BSC Misafiri

11.5.2013 17:52:10

+1
bu oyun xbox'la oynanmış!bu oyun firmaları iyice saçmaladı son zamanlarda.yahu ekranda göze iğne gibi batan xbox controller ikonlarını görmeyeceğimizi mi sanıyorlar?zaten o yüzden ilk videonun grafik kalitesinde değil.ayrıca sıkı bir gta hayranıyımdır.ama gta 5'in de videoları grafik bakımından bu videodan daha iyi bir yanı yok. NOT:araç kontrolleri gta vice city gibi olmuş.

diverapo

11.5.2013 16:17:18

+2
İlk videoyu izlediğim de ne kadar heyecanlandıysam, bu son videoda da o kadar hevesim kursağımda kaldı diyebilirim. Tamam kötü oyun değil ama ben Assassin Creed'den öte bir şey hissedemiyorum. GTA'ya kesinlikle rakip değil. AC serisinde olduğu gibi benzer olayların tekrar tekrar yan görev adı altında zorlanacağını düşünüyorum. Oyunun ana mantığı hackleme bunu biliyoruz. Bunun üzerine gideceğiz diye tadını da biraz kaçıracaklar, bundan da eminim. Bütün dünyanın hecklenmek üzere bizi beklemesi bence yeterince banal. Araç fizik ve dinamikleri göründüğü kadarıyla gerçeklikten uzak. Yürüme, koşma, zıplama zaten AC ile neredeyse bire bir aynı. Yani mekanı ve zamanı değişmiş bir AC'den farklı bir şey yok. İlk videoda yeni bir çığır açılacağını düşünmüşken bir AC modu ile karşılacağımız duygusu artık çok daha baskın. Başta da dediğim gibi kötü bir oyun değil ama kesinlikle bir GTA değil. Bir de kusura bakmayın GTA ile karşılaştırmayın diyenler var. Affedersiniz de Minecraft'le karşılaştıracak halimiz yok herhalde. Yoksa oyun kendi türünü yarattı da bizim mi haberimiz yok?

BSC Misafiri

11.5.2013 15:54:36

0
ne pc si xbox la bu !

kaplan3461

11.5.2013 15:08:37

0
oyun ıyıde okadar abartcak kadar deyıl yenı yesilde daha baba oyunlar olcaktır şansen bu oyunmu last of the mı sorsalar bu nesıl olmasına rahmen rahatlıkla the last of derım o yun daha guzel bence.

any77

11.5.2013 11:08:37

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Videoyu izlerken bile sıkıldım.Hack Action Kaç üçlüsünden oluşan çok sığ bir oyun. Pardon da 80 saat diye seviniyonuzda 80 saat ne gibi farklı şeyler yapabiliriz.Çok sığ olacağı buradan belli.Birde videoları izlerken aklıma AC geliyor.AC'nin gelecek modeli olmuş bu oyun.Tamamiylen haritası,stealthı. İnşallah yanılırım ama pek yanılmam yani. GTA = NİKE WD = NİXE
Yapımcı aynı, tabiki benzeyecek iki oyun birbirine. Ona bakarsan bende max payne oynarken aklıma gta geliyor. Renkler fizikler filan aynı gta. Yani iki oyun birbirine benziyor diye kötülemek çok saçma. Allah Allah!!! Adamlar 80 saat senaryo yapmışlar hala yaranamıyorlar yahu! 10 saat mi yapsalardı. 80 saat yapmışlar işte. Hala sığ olacak diyorsunuzç 10 saat sığ senaryo yerine 80 saat isterim. Ayrıca hiç de sığ olmayacağını düşünüyorum. Ona bakarsan avatar filmi bazı filmlerden 4 kat daha uzun ama senaryo muazzam. Senin mantığına göre uzun senaryo demek sığ senaryo demek oluyor. Ne kadar saçma olduğunu sen düşün.

any77

11.5.2013 11:03:55

-3
quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

GTA V'de güzel oyun olacak ve oynayacağım, ama şahsen gangster ve çete savaşlarından bıktım. WD her haliyle GTA ve SR'dan farklı bir oyun, bu bile oynamak için en önemli sebeplerden biridir benim için. Sürüş dinamiklerine gelince, dediğin gibi FarCry 3'de gayet iyiydi 6 dakikalık video ile tam anlaşılacağını sanmıyorum, mutlaka iyi olacaktır da demiyorum ama bu oyunu kötülemeye yetmez. GTA IV'e kadar olanların hepsi çocuk oyunuydu, hiçbir zaman bir Mafia serisi gibi gerçekçi olamadı V nasıl olacak bakalım.
İŞTE SÖYLEYİNCE SUÇ OLUYOR HOCAM. Çocuk oyunu, casual'ın dibi bir oyun dedikçe suçluyorlar. Mafia gibi gerçekçilik hiç bir gta'da olmadı olamaz zaten. Sadece mafia'ya benzeyebilir o kadar. Ama watch dogs'ta gerçekçilik bakımından mafia'ya benziyor bence. En azından gta'dan çok daha önde. Dediklerinizin hepsine katılıyorum.

any77

11.5.2013 11:00:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri \\RivenDeLL// 10.5.2013 22:46:46 Aynı firma Prince of Persia 2008, Forgotten Sands, Assassin's Creed 3, Splinter Cell Conviction ve daha aklıma gelmeyen nice çöp oyunlara imza atmış bir firma aynı zamanda. Başarılı veya başarısız olması her oyunu süper olacak anlamına gelmez. Videoları izleyerek yorum yapıyor herkes elbette oynamadan bilemeyiz ama görünen köy de kılavuz istemiyor maalesef.
1- Assessins creed3 kötü bir oyun değildi. 2- Ubisoft'un yaptığı oyunların %80'i güzel oluyor. 3- Ubisoft'un en çok emek harcadığı oyun olacak. Sence sonuç ve istatistikler göze alındığında durum ney olacak? Cevap belli:"Mükemmel!"...

Cpt. Miller

11.5.2013 10:49:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL// Yahu arkadaş susuyorum susuyorum da bu kadar da değil artık yani. Bakın yemin ediyorum, yemin ederim ki sırf şu oyun gta'ya rakip diye oyunu yerin dibine sokuyorlar. Yani şu oyun gta'ya rakip olmasaydı o kadar çok sevilirdi ki? Bazıları oyun 10 saat olur, senaryo bitince yüzüne bakılmaz filan demiş de bu oyunu geliştiren ubisoft montreal. Bağımsız yapımcı değil ya da city interactive değil. Koskoca ubisoft bu! Ve 4 senedir koskoca stüdyo boşu boşuna bir oyun yapacak değil ya! [spoiler=2149219355]Ubisoft için vikipedi'den bir kaç bilgi: Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir. Aynı zamananda 2008 yılı itibariyle Ubisoft firması Avrupanın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. Ubisoft 2002-2003 yılları arasında 453 milyon, 2003-2004 yılları arasında 508 milyon € kâr elde etmiştir. Ve şirkette birçok çalışan vardır. Şubat 2001'de Almanya merkezli Blue Byte Software şirketini satın aldı. Prince Of Persia, Rayman,Brothers In Arms, Splinter Cell ve Tom Clancy's, Assassin's Creed serisi oyunlarıyla tanınır. Merkezi Montreal, Fransa'da yer almaktadır. 20 ülkede sütüdyosu bulunmakla birlikte, Montreal, Kanada; Barselona, İspanya; Şangay, Çin; Kuzey Karolina, ABD; Düsseldorf,Almanya; ve Milan, İtalya'da geliştirme stüdyoları bulunmaktadır. Gelecekteki Oyunlar sayfası yapım aşamasında olup en kısa sürede hizmete açılacaktır. Yayınladığı oyunlar [[Assassin's Creed IV](2013) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Assassin's Creed III(2012) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Rayman Origins ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 , Wİİ , PSN, XBOX LIVE Assassin's Creed: Revelations ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,PC ( PS3 ve XBOX 360'tan 1 ay sonra ) Assassin's Creed: Brotherhood ( 2010 ) Platforms : PC,PlayStation 3,XBOX 360 Assassin's Creed 2 ( 2010 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC , PSP , DS , IPHONE Assassin's Creed ( 2008 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC Advance Guardian Heroes (2004) — GBA Alexander (2004) — PC America's Army: Rise of a Soldier — PS2, Xbox Ape Escape 2 (2003) — PS2 Pumped & Primed (2004) — PS2 Asphalt Urban GT (2004) — DS. Baldur's Gate: Dark Alliance (2004) — GBA Batman: Rise of Sin Tzu (2003) — Xbox, PS2 Battle Realms (2001) — PC Beyond Good & Evil (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Brothers in Arms: Earned in Blood Xbox, PS2, PC Brothers In Arms: Road to Hill 30 (2005) — Xbox, PS2, PC Capitalism 2 (2001) — PC Catz 5 (2002) — PC Chessmaster (2003/2004) — Xbox, PS2, PC Chessmaster 9000 (2002) — PC, Mac Chessmaster 10th Edition (2004) — PC Conflict Zone (2001) — PS2 Conquest: Frontier Wars (1999) — PC Crouching Tiger, Hidden Dragon (2003) — Xbox, PS2, GBA Platform Anahtarı PC Windows-based PC Xbox Microsoft Xbox GC Nintendo GameCube PS2 Sony PlayStation 2 PSP Sony PlayStation Portable DS Nintendo DS GBA Nintendo Game Boy Advance GBC Nintendo Game Boy Color GB Nintendo Game Boy PS1 Sony PlayStation DC Sega Dreamcast Mac Apple Macintosh PC CSI: Crime Scene Investigation (2004) — Xbox, PC CSI: Dark Motives (2004) — PC CSI: Miami (2004) — PC Cold Fear (2005) — PC, Xbox, PS2 Dark Messiah of Might and Magic (2006) — (PC) Destroyer Command (2002) — PC Devil May Cry 3 (2006) — PC Dogz 5 (2002) — PC, GBA Dragon Riders: Chronicles of Pern (2001) — DC, PC Enchanted Arms (2006) — Xbox 360 The Elder Scrolls III: Morrowind (2002) — PC, Xbox F1 Racing Championship (2001) — PC, PS2, Dreamcast Far Cry (2004) — PC Far Cry Instincts (2005) — Xbox Far Cry 2(2008) — (Xbox 360, PS3, PC) FLOW: Urban Dance Uprising — PS2 Fred (1989) — Atari ST520 Heritage of Kings: The Settlers (2005) — PC Heroes of Might and Magic V (2005) — PC Heroes of the Pacific — PC Hype: The Time Quest (1999) — PC IL-2 Sturmovik (2001) — PC Forgotten Battles Ace Expansion Pack (2004) — PC Indiana Jones and the Last Crusade (1993) — NES Iron Lord (1989) — Atari ST520 Jimmy Connors Pro Tennis Tour (1993) — NES Peter Jackson's King Kong — PC, PS2, GCN, Xbox, Xbox 360, PSP, NDS Kong: The 8th Wonder of the World — GBA Lock On: Modern Air Combat (2003) — PC Lunar Legend (2001) — GBA Lunar: Dragon Song (2005) — DS Monster 4x4: Masters of Metal (2003) — PS2, GC Myst Masterpiece Edition (2000) — PC Riven: The Sequel to Myst (1998) — PC realMYST (2000) — PC, Mac Myst III: Exile (2001) — PC, Mac Myst IV: Revelation (2004) — PC, Mac Uru: Ages Beyond Myst (2003) — PC Myst Uru: The Path of the Shell (2004) — PC Myst V: End of Ages (2005) — PC, Mac Night Hunter (1989) — Atari ST520 Pacific Fighters (2004) — PC Paradise (2006) — PC POD (Planet of Death) (1996) — PC Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (2001) — PC Prince of Persia: The Sands of Time (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, (2005 DS) Prince of Persia: Warrior Within (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: The Two Thrones (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: Revelations (2005) (PSP) Battles of Prince of Persia — (2006) (NDS) Prince Of Persia: Ghost Of The Past (2008) — Xbox 360,PS3,PC Puffy's Saga (1988) — Atari ST520 Rayman (1996) — PC, PS1, GBC Rayman Gold (1997) — PC Rayman Designer (1997) — PC Rayman Forever (1998) — PC Rayman Collector's Edition (1999) — PC Rayman Advance (2001) — GBA Rayman 2: The Great Escape (1999/2000) — PC, N64, DC, PS1 Rayman Revolution (2000/2001) — PS2 Rayman DS (2005) — DS Rayman M (UK Release) (2001) — PC, PS2 Rayman Arena (2002) — Xbox, PS2, GC, PC Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, MAC, N-GAGE Rayman: Hoodlums' Revenge (2005) — GBA Rayman Raving Rabbids (2006) — Wii, GBA, PS2, DS, PC, Xbox 360 [1] Rocket: Robot on Wheels (1999) — N64 Rocky Legends (2004) — Xbox, PS2 Secret of the Silver Earring (2004) — PC Shadowbane: The Rise of Chaos (2003) — PC Silent Hunter III (2005) — PC Sprung (2004) — DS Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force (2004) — GBA The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee (2004) — Xbox, PS2 The Political Machine (2004) — PC The Sum of All Fears (2002/2003) — GC, PC, GBA Ghost Recon series Tom Clancy's Ghost Recon (2003) — Xbox, PS2, GC Desert Siege (2003) — PC Island Thunder (2003) — Xbox, PC Jungle Storm (2004) — PS2 Tom Clancy's Ghost Recon 2 (2004/2005) — Xbox, PS2, GC Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter, (2006) — Xbox, Xbox 360, PC, PS2 Rainbow Six series Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear (1999) — PC, Mac, DC, PS1 Urban Operations — (2000) Black Thorn (2001) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (PC) (2003) — PC Athena Sword (2004) — PC Iron Wrath (2005) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (console) (2003) — Xbox, PS2, GC Black Arrow (2004) — Xbox Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (In development) — Xbox 360,PS2, Xbox, PS3 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 ( 2008 ) : PC , PlayStation 3 Splinter Cell series Tom Clancy's Splinter Cell (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Pandora Tomorrow (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Chaos Theory (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Essentials (2006) — PSP only Double Agent (2006) — Xbox, PS2, PC, Xbox 360, GC Sub Culture (1997) PC Tonic Trouble (2000) PC, N64 Tork: Prehistoric Punk (2005) — Xbox Trollz: Hair Affair! — GBA Twinworld (1989) — Atari ST520 Warlords Battlecry II (2002) — PC Warlords IV: Heroes of Etheria (2003) — PC Will Rock (2003) — PC XIII (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Yohoho! Puzzle Pirates (2005) — PC World in Conflict (2007)PC,X-box,PSP,PS2,PS3[/spoiler] Bu kadar oyun yapmış ve alanında uzmanlaşmış tamı tamına 3500 çalışanın bulunduğu ubisoft tam 4 yılını vermiş bu oyuna. Dediğiniz kadar balon bir oyun olsa ubisoft tam 4 yılını verir miydi? Ayrıca bunu geçtim şu watch dogs hakkında en ufak kötü bir haber gelmedi. Bir tek araç kontrolü kötü gibi ama onu da düzelteceklerdir umarım. Çünkü dar cry3'teki araç kullanımı gayet iyiydi ve yapımcı aynı. Eğer videodaki gibi olursa araç kullanımı kötü olur ama zaten bu oyunda araç kullanımının pek bir önemi yok. Gta5'de güzel olacaktır ama bu oyunu yerin dibine sokmanın da gereği yok. Fan boyluk yapmaya gerek yok!
GTA V'de güzel oyun olacak ve oynayacağım, ama şahsen gangster ve çete savaşlarından bıktım. WD her haliyle GTA ve SR'dan farklı bir oyun, bu bile oynamak için en önemli sebeplerden biridir benim için. Sürüş dinamiklerine gelince, dediğin gibi FarCry 3'de gayet iyiydi 6 dakikalık video ile tam anlaşılacağını sanmıyorum, mutlaka iyi olacaktır da demiyorum ama bu oyunu kötülemeye yetmez. GTA IV'e kadar olanların hepsi çocuk oyunuydu, hiçbir zaman bir Mafia serisi gibi gerçekçi olamadı V nasıl olacak bakalım.

Cait

11.5.2013 10:48:45

+1
araba sürüşü kötü görünüyor. tıpkı sleeping dogs gibi

BSC Misafiri

11.5.2013 09:01:45

-2
Videoyu izlerken bile sıkıldım.Hack Action Kaç üçlüsünden oluşan çok sığ bir oyun. Pardon da 80 saat diye seviniyonuzda 80 saat ne gibi farklı şeyler yapabiliriz.Çok sığ olacağı buradan belli.Birde videoları izlerken aklıma AC geliyor.AC'nin gelecek modeli olmuş bu oyun.Tamamiylen haritası,stealthı. İnşallah yanılırım ama pek yanılmam yani. GTA = NİKE WD = NİXE

dedektiv99

11.5.2013 08:42:23

0
İlk watch dogs videosu ile bu video arasında grafik var birkere,sanırım ilk video üzerinde render yapmışlar..

BSC Misafiri

11.5.2013 08:19:31

-1
\\RivenDeLL// 10.5.2013 22:46:46 Aynı firma Prince of Persia 2008, Forgotten Sands, Assassin's Creed 3, Splinter Cell Conviction ve daha aklıma gelmeyen nice çöp oyunlara imza atmış bir firma aynı zamanda. Başarılı veya başarısız olması her oyunu süper olacak anlamına gelmez. Videoları izleyerek yorum yapıyor herkes elbette oynamadan bilemeyiz ama görünen köy de kılavuz istemiyor maalesef.

BSC Misafiri

11.5.2013 08:19:25

+2
Yalnız arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama E3 demosu ile grafiklerin yakından uzaktan alakası yok. Youtube üzerinde yapılan yorumlarda da buna değinilmiş. Bu bildiğin bu jenerasyona ait bir oyunun görseli. Nedir arkadaş bu E3'te ağzı açık bırakan görsellerden sonra oyunun çıkışı yaklaştıkça grafiklerinin gömlek gömlek aşağı inme furyası... Kaç tane oyunda bu şekilde hüsranlar yaşadık. Merak etmiyor değilim aslında, bunlara hesap soran yok mu ? Kapı gibi videolar var, hile yaptınız diye mahkemelik edenler falan ?

BSC Misafiri

11.5.2013 08:19:17

0
fazla söze gerek yok efsane yolda ortalığı dağıtmaya geliyor sonunda gta'ya adam gibi bir rakip çıkıyor.saints row'muş sleeping dogs'muş hepsi hikaye..hiçbiri gta'yı tahtından indiremedi ama watchdogs bunu başarabilecek bir yapım..

BSC Misafiri

11.5.2013 08:19:02

0
BSC Misafiri 10.5.2013 22:39:24 siteye üyeliğim yok gerekte duymuyorum. watch dogs ps4 ve pc platformunada çıkıyor. ps4 yeni nesil konsol oluyor güzel kardeşim.pc nin zaten nesli olmaz pc her zaman en son nesildir burada bir itiraz yoktur sanırım. evet benim pc seni alakadar etmez fakat bu wach dogs u 1080p ve high ta oynamamada engel olmaz ;) bu kadar cevap sana yeter çünki yazdığın diğer şeyler gta fanboyu olduğunu gösteriyorki herhangi birşeyin fanı olanla benim işim olmaz boycuk :)

BSC Misafiri

11.5.2013 08:18:55

0
rambocuk 11.5.2013 00:48:52 benim bu siteye üyeliğim yok her zaman misafir olarak yazdım... senin bir çok yorumuna cevap yazmıştım ve küçük çaplı atışmalarımız olmuştu çünki sen konsolunu savunuyordun ben ise sana sağlam bir oyun pc sinde grafikleri sağlam olan bir oyunu oynamanın müthiş bir keyif olduğunu anlatmaya çalışıyordum. crysis3 şöyle oyun böyle oyun denebilir fakat grafikleri ve atmosferi ile büyüleyen oyun oynadığını unutturup olayın içine girmene sağlayan bir yapım. crysis3 ü ps3 te ve pc de oynadım pcdeki crysis3 tam anlamıyla yeni nesil ( hakkını verebilen bir oyun pc si ile elbette)... bundan sonrada konsol satın alacak ve konsolda oyun oynayacaksındır ki bende konsolda oyun oynuyorum fakat pc nin sana crysis3 ile verdiği hazzı unutmamanı ve konsollarla ilgili yorum yazarken bu günü hatırlamanı temenni ediyorum ;) benzer keyfi watch dogstada yaşayacaksın ve ayrıca sana bir tavsiye vereyim eğer pc de gta4 ü iCEnhancer2_1 grafik modu ile oynamadıysan biran önce oyna ;) yeni nesil bir gta4 ile karşılacak ve çok şaşıracaksın sisteminde buna müsait...iyi eğlenceler...

GamerHand

11.5.2013 03:44:03

+1
O değilde PS4 için yayınlanan video ve PC için yayınlanan videolar ile arasında bariz grafik farkı oluşmuş bu son videonun kimse farkında değil. Ben PC'de oynandığını düşünmüyorum bu video'nun. Xbox 360 versiyonu olabilir. Çünkü hem kaplamalarda hemde gölgelerde çok göze batar seviyede gerileme var. Üstüne yağmur efektini hatırlayın diğer videolarda PC'de oynanan. Birde burdaki yağmur efektine bakın. PC versiyonu olmadığına eminim bu kadar grafikleri kötü değildi bu oyunun. Bu videonun ardına PS4 ya da diğer PC videolarını açtığınızda zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Bu arada oyun harika GTA 5'de harika olacak. İki oyunu satın aldığımızda bize uzun süre yetecek daha ne istiyorsunuz.

Gedo Mazo

11.5.2013 01:00:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe
Sana bir mesaj attım önemli bi konu bakar mısın ?

rambocuk

11.5.2013 00:48:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Zaten ps4 alıcaz elimiz mahkum hem ömrü hemde türkçe oyunları ve exc oyunları çok önemli o yüzden diğer oyunlarıda hangisi daha iyi fps verirse onda oynamayı düşünüyorum bende
Su an ekran kartinin driverini kurcaladim biraz ve guncelledim ve crysis 3 tum ayarlar cok yuksek full hd 60 fpsye yaklasiyor :)) vay arkadas muhtesem oldu ya :)))

stun

11.5.2013 00:15:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks pc her oyunu çıtır çıtır yer.ps4 zorlanır.ps4 te oynanmaz bu oyun.adamlar yeni nesilin üstünde bir pc kullanmamaşta ondan.orta ayarda bir pcde denemişler.
ps4 geçiş oyununda zorlanacak bunlar daha geçiş oyunları ps3 çıkış oyunu ve şimdiki oyunlara bir bakalım istersen daha çıkmamış konsol zorlanır iye bir yorumada gülmem acırım

rambocuk

10.5.2013 23:05:37

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @rambocuk Gerçek yeni nesil oyunlar bu nesile çıkmayacak ve crysis 3 ten çok daha yüksek sistem isteyecek. Yani sistemin yeni nesilde uzun ömürlü olamaz en fazla 1.5 sene.
Zaten ps4 alıcaz elimiz mahkum hem ömrü hemde türkçe oyunları ve exc oyunları çok önemli o yüzden diğer oyunlarıda hangisi daha iyi fps verirse onda oynamayı düşünüyorum bende

any77

10.5.2013 22:46:46

-1
Yahu arkadaş susuyorum susuyorum da bu kadar da değil artık yani. Bakın yemin ediyorum, yemin ederim ki sırf şu oyun gta'ya rakip diye oyunu yerin dibine sokuyorlar. Yani şu oyun gta'ya rakip olmasaydı o kadar çok sevilirdi ki? Bazıları oyun 10 saat olur, senaryo bitince yüzüne bakılmaz filan demiş de bu oyunu geliştiren ubisoft montreal. Bağımsız yapımcı değil ya da city interactive değil. Koskoca ubisoft bu! Ve 4 senedir koskoca stüdyo boşu boşuna bir oyun yapacak değil ya! Ubisoft için vikipedi'den bir kaç bilgi: Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir. Aynı zamananda 2008 yılı itibariyle Ubisoft firması Avrupanın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. Ubisoft 2002-2003 yılları arasında 453 milyon, 2003-2004 yılları arasında 508 milyon € kâr elde etmiştir. Ve şirkette birçok çalışan vardır. Şubat 2001'de Almanya merkezli Blue Byte Software şirketini satın aldı. Prince Of Persia, Rayman,Brothers In Arms, Splinter Cell ve Tom Clancy's, Assassin's Creed serisi oyunlarıyla tanınır. Merkezi Montreal, Fransa'da yer almaktadır. 20 ülkede sütüdyosu bulunmakla birlikte, Montreal, Kanada; Barselona, İspanya; Şangay, Çin; Kuzey Karolina, ABD; Düsseldorf,Almanya; ve Milan, İtalya'da geliştirme stüdyoları bulunmaktadır. Gelecekteki Oyunlar sayfası yapım aşamasında olup en kısa sürede hizmete açılacaktır. Yayınladığı oyunlar [[Assassin's Creed IV](2013) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Assassin's Creed III(2012) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Rayman Origins ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 , Wİİ , PSN, XBOX LIVE Assassin's Creed: Revelations ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,PC ( PS3 ve XBOX 360'tan 1 ay sonra ) Assassin's Creed: Brotherhood ( 2010 ) Platforms : PC,PlayStation 3,XBOX 360 Assassin's Creed 2 ( 2010 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC , PSP , DS , IPHONE Assassin's Creed ( 2008 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC Advance Guardian Heroes (2004) — GBA Alexander (2004) — PC America's Army: Rise of a Soldier — PS2, Xbox Ape Escape 2 (2003) — PS2 Pumped & Primed (2004) — PS2 Asphalt Urban GT (2004) — DS. Baldur's Gate: Dark Alliance (2004) — GBA Batman: Rise of Sin Tzu (2003) — Xbox, PS2 Battle Realms (2001) — PC Beyond Good & Evil (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Brothers in Arms: Earned in Blood Xbox, PS2, PC Brothers In Arms: Road to Hill 30 (2005) — Xbox, PS2, PC Capitalism 2 (2001) — PC Catz 5 (2002) — PC Chessmaster (2003/2004) — Xbox, PS2, PC Chessmaster 9000 (2002) — PC, Mac Chessmaster 10th Edition (2004) — PC Conflict Zone (2001) — PS2 Conquest: Frontier Wars (1999) — PC Crouching Tiger, Hidden Dragon (2003) — Xbox, PS2, GBA Platform Anahtarı PC Windows-based PC Xbox Microsoft Xbox GC Nintendo GameCube PS2 Sony PlayStation 2 PSP Sony PlayStation Portable DS Nintendo DS GBA Nintendo Game Boy Advance GBC Nintendo Game Boy Color GB Nintendo Game Boy PS1 Sony PlayStation DC Sega Dreamcast Mac Apple Macintosh PC CSI: Crime Scene Investigation (2004) — Xbox, PC CSI: Dark Motives (2004) — PC CSI: Miami (2004) — PC Cold Fear (2005) — PC, Xbox, PS2 Dark Messiah of Might and Magic (2006) — (PC) Destroyer Command (2002) — PC Devil May Cry 3 (2006) — PC Dogz 5 (2002) — PC, GBA Dragon Riders: Chronicles of Pern (2001) — DC, PC Enchanted Arms (2006) — Xbox 360 The Elder Scrolls III: Morrowind (2002) — PC, Xbox F1 Racing Championship (2001) — PC, PS2, Dreamcast Far Cry (2004) — PC Far Cry Instincts (2005) — Xbox Far Cry 2(2008) — (Xbox 360, PS3, PC) FLOW: Urban Dance Uprising — PS2 Fred (1989) — Atari ST520 Heritage of Kings: The Settlers (2005) — PC Heroes of Might and Magic V (2005) — PC Heroes of the Pacific — PC Hype: The Time Quest (1999) — PC IL-2 Sturmovik (2001) — PC Forgotten Battles Ace Expansion Pack (2004) — PC Indiana Jones and the Last Crusade (1993) — NES Iron Lord (1989) — Atari ST520 Jimmy Connors Pro Tennis Tour (1993) — NES Peter Jackson's King Kong — PC, PS2, GCN, Xbox, Xbox 360, PSP, NDS Kong: The 8th Wonder of the World — GBA Lock On: Modern Air Combat (2003) — PC Lunar Legend (2001) — GBA Lunar: Dragon Song (2005) — DS Monster 4x4: Masters of Metal (2003) — PS2, GC Myst Masterpiece Edition (2000) — PC Riven: The Sequel to Myst (1998) — PC realMYST (2000) — PC, Mac Myst III: Exile (2001) — PC, Mac Myst IV: Revelation (2004) — PC, Mac Uru: Ages Beyond Myst (2003) — PC Myst Uru: The Path of the Shell (2004) — PC Myst V: End of Ages (2005) — PC, Mac Night Hunter (1989) — Atari ST520 Pacific Fighters (2004) — PC Paradise (2006) — PC POD (Planet of Death) (1996) — PC Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (2001) — PC Prince of Persia: The Sands of Time (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, (2005 DS) Prince of Persia: Warrior Within (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: The Two Thrones (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: Revelations (2005) (PSP) Battles of Prince of Persia — (2006) (NDS) Prince Of Persia: Ghost Of The Past (2008) — Xbox 360,PS3,PC Puffy's Saga (1988) — Atari ST520 Rayman (1996) — PC, PS1, GBC Rayman Gold (1997) — PC Rayman Designer (1997) — PC Rayman Forever (1998) — PC Rayman Collector's Edition (1999) — PC Rayman Advance (2001) — GBA Rayman 2: The Great Escape (1999/2000) — PC, N64, DC, PS1 Rayman Revolution (2000/2001) — PS2 Rayman DS (2005) — DS Rayman M (UK Release) (2001) — PC, PS2 Rayman Arena (2002) — Xbox, PS2, GC, PC Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, MAC, N-GAGE Rayman: Hoodlums' Revenge (2005) — GBA Rayman Raving Rabbids (2006) — Wii, GBA, PS2, DS, PC, Xbox 360 [1] Rocket: Robot on Wheels (1999) — N64 Rocky Legends (2004) — Xbox, PS2 Secret of the Silver Earring (2004) — PC Shadowbane: The Rise of Chaos (2003) — PC Silent Hunter III (2005) — PC Sprung (2004) — DS Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force (2004) — GBA The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee (2004) — Xbox, PS2 The Political Machine (2004) — PC The Sum of All Fears (2002/2003) — GC, PC, GBA Ghost Recon series Tom Clancy's Ghost Recon (2003) — Xbox, PS2, GC Desert Siege (2003) — PC Island Thunder (2003) — Xbox, PC Jungle Storm (2004) — PS2 Tom Clancy's Ghost Recon 2 (2004/2005) — Xbox, PS2, GC Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter, (2006) — Xbox, Xbox 360, PC, PS2 Rainbow Six series Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear (1999) — PC, Mac, DC, PS1 Urban Operations — (2000) Black Thorn (2001) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (PC) (2003) — PC Athena Sword (2004) — PC Iron Wrath (2005) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (console) (2003) — Xbox, PS2, GC Black Arrow (2004) — Xbox Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (In development) — Xbox 360,PS2, Xbox, PS3 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 ( 2008 ) : PC , PlayStation 3 Splinter Cell series Tom Clancy's Splinter Cell (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Pandora Tomorrow (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Chaos Theory (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Essentials (2006) — PSP only Double Agent (2006) — Xbox, PS2, PC, Xbox 360, GC Sub Culture (1997) PC Tonic Trouble (2000) PC, N64 Tork: Prehistoric Punk (2005) — Xbox Trollz: Hair Affair! — GBA Twinworld (1989) — Atari ST520 Warlords Battlecry II (2002) — PC Warlords IV: Heroes of Etheria (2003) — PC Will Rock (2003) — PC XIII (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Yohoho! Puzzle Pirates (2005) — PC World in Conflict (2007)PC,X-box,PSP,PS2,PS3 Bu kadar oyun yapmış ve alanında uzmanlaşmış tamı tamına 3500 çalışanın bulunduğu ubisoft tam 4 yılını vermiş bu oyuna. Dediğiniz kadar balon bir oyun olsa ubisoft tam 4 yılını verir miydi? Ayrıca bunu geçtim şu watch dogs hakkında en ufak kötü bir haber gelmedi. Bir tek araç kontrolü kötü gibi ama onu da düzelteceklerdir umarım. Çünkü dar cry3'teki araç kullanımı gayet iyiydi ve yapımcı aynı. Eğer videodaki gibi olursa araç kullanımı kötü olur ama zaten bu oyunda araç kullanımının pek bir önemi yok. Gta5'de güzel olacaktır ama bu oyunu yerin dibine sokmanın da gereği yok. Fan boyluk yapmaya gerek yok!

BSC Misafiri

10.5.2013 22:39:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri şu anda adam gibi hiçbir oynanış videosu olmayan gta5 bu kadar şişirilirken her halinden bir efsane olduğu belli olan ve gizlemeden, saklamadan detayları videolarla gösterilen bir oyunu kıyaslayıp bu kötü ama tek bir oyun içi video görmediğim gta5 süperrrrrrrr diyen zihniyet...allah akıl fikir versin. siz eski nesilde kalın biz watch dogs ile yeni nesile adım atalım ;)
bende BSC Misafiri olarak yazayim. Watch dogs eski dedigin nesile cikiyor bir kere yeni nesil Konolar cikmadan cikmas. en azindan pc´yede cikiyor mediumda oynarsin. (Senin Pc´nin özelligi beni hic alakadar etmes) . kaldiki GTA 5 hem Trailer hemde Görselleri yayinlaniyor oynaninisida cikisina yakin bir dönemde öyle böyle Yayinlanacak cikdiginda yine millyolar satacak. RockStar Watch Dogs´un verdigini verebilir ancak Ubisoft Gta´nin verdigi sevki veremezki öyle görünüyor. sen yeni nesile girmeden onlar senin aklina girmis.

Sherlock69

10.5.2013 22:20:45

0
@rambocuk Tesadüfe bak bende 7970 vortex 2 ve 8320 alacağım :)

BSC Misafiri

10.5.2013 22:10:45

+2
şu anda adam gibi hiçbir oynanış videosu olmayan gta5 bu kadar şişirilirken her halinden bir efsane olduğu belli olan ve gizlemeden, saklamadan detayları videolarla gösterilen bir oyunu kıyaslayıp bu kötü ama tek bir oyun içi video görmediğim gta5 süperrrrrrrr diyen zihniyet...allah akıl fikir versin. siz eski nesilde kalın biz watch dogs ile yeni nesile adım atalım ;)

Cemlat

10.5.2013 22:10:36

0
Hareketlerimizin çok akıcı olması gerçekten güzel olmuş. Ben bu oyunu Gta ile kıyaslamıyorum kendi alanında oldukça güzel bir oyun olacağına inanıyorum.

BSC Misafiri

10.5.2013 22:10:22

0
Oyun çok kolay olmuş sanki.

BSC Misafiri

10.5.2013 22:10:15

+1
@rambocuk Gerçek yeni nesil oyunlar bu nesile çıkmayacak ve crysis 3 ten çok daha yüksek sistem isteyecek. Yani sistemin yeni nesilde uzun ömürlü olamaz en fazla 1.5 sene.

BSC Misafiri

10.5.2013 22:10:08

-1
yeni bir HAZE doguyor. grafikten baska hicbir numarasi yok. Araba surme dinamikleri felaket bari cakma yapiyosunuz su araba surme olayini duzgun yapin. en kotu oyunlar arasina altin harflerle kendini yazdiracak. "Haze 2"

aykut291

10.5.2013 22:07:27

0
Oyunu xbox360 oynamışlar galiba veya gampad (video ilersinde B RT LT tuşları gözüküyo) ps4 de grafikler çok daha iyiydi sanki Sony konferansında Whatch dog videosunu seyredin baya bir fark ediyo.

bkaakco

10.5.2013 21:46:04

0
Açık dünya olması başlı başına hata olmuş. Fail bir oyun olacak gibi. Göreceğiz.

Hümiyettin

10.5.2013 21:33:21

+1
Bu balonu çok şişirdiler patlayacak gibi geliyor bana. GTA V havada karada takla attırır buna.

mfatih85

10.5.2013 21:27:53

0
iyi senaryolar bekliyoruz

rambocuk

10.5.2013 20:50:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Merak ettim ne topladınız zahmet olmazsa yarmısını8z bende toplıyacağımda fikir olur :)
MSİ 990XA-GD55 AM3+ , AMD FX8350 4.00GHZ , GSKİLL ARES BLUE 2X4GB 1600MHZ CL9 , ASUS HD7970 DCU İİ TOP , OCZ ZT 750W 80+ , CORSAİR CARBİDE 400R Son bi driver guncellemesinden sonra crysis3 de en yuksek ayarlarda 30 fps alıyor en az

digimon52

10.5.2013 20:39:13

+1
oyunu begendim ama cokda fazla ümidim yok bu oyundan umarim hersene ubi bozuk plaka gibi bagalayip tekrarlamaz ve farkli ortam digisikligine gider. araba sürüsü bende begenmedim. ortada bir söylenti var :D ( benim söylentim ) Oyun azlinda Splintercell olarak piyasaya cikacakdi üstelik acik dünya olarak kizi icin intikam alacakdi ,dikkat edin watch dogs´un daki hikayesi intikam üserine. ancak ubi SC: Conviction olarak baska bir sürüm ortaya cikarti. WD - SC:C - cikartilmayan SC karsilasdimasi . dikkatle izleyin youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wl_OKlJ3s9U#!

LeSRiSeL

10.5.2013 19:27:45

0
çok güzel birşey geliyor..

PSAC

10.5.2013 18:30:30

+7
gerçekten araç kullanımı çok kötü ..

--MichaeL--

10.5.2013 18:29:24

-1
oyun dünyası o kadar şişirdiki bu oyunu,hep aynı şeyleri tekrarlıcaz hissi veriyor bu video oyun gözümde patlamıştır.

BSC Misafiri

10.5.2013 18:26:15

0
bu oyun gozumden düştü çok sıkıcı olacak iznelimi verdi bende :/ Gta 5 ten vakit kalmayacaktı bu oyuna zaten

Sherlock69

10.5.2013 18:20:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk son sistem pc topladık 60 fpsde böyle oynarız inşallah
Merak ettim ne topladınız zahmet olmazsa yarmısını8z bende toplıyacağımda fikir olur :)

[Fe4R]

10.5.2013 18:11:05

0
Sürüş dinamikleri kötü gibi duruyor.

rambocuk

10.5.2013 18:10:59

-1
son sistem pc topladık 60 fpsde böyle oynarız inşallah

Guest-56D7221EF

10.5.2013 17:58:04

0
beklediğim gibi bir oyun değil şimdilik öyle gözüküyyor.bide şu var oyun pek open world oyun gbii değilde düz tabanlı bir oyun gibi duruyor oyunun ana hikayesi bitince ne yapıcaz open world dediğinde başka eğlencelerde sunmalı bu oyun daha hiç bişey belli değil ama beklediğimizi alamıcaz gibi duruyor...

BSC Misafiri

10.5.2013 17:47:40

0
Oyunu PC'de oynamışlar ama AA'yı açmayı unutmuşlar. AA yok galiba. Bir de araç sürüşü berbat görünüyor, çok yapay.

ssofu95

10.5.2013 17:36:21

0
Grafikler videonun 720p olmasına rağmen bile çok muhteşem duruyor. PS4' te grafik şova hazır olmak lazım...

alito

10.5.2013 17:35:55

+8
Oyun sanki scriptler üzerine kurulmuş gibi duruyor. Ana hikayesi bitince daha yüzüne bakılmaz sanırım.

Sherlock69

10.5.2013 17:31:55

+1
Rockstar Games : Zamanında yürümeyi öğrettiklerimiz şimdi bizi koşarak geçmeye çalışıyor :D

bozcan

10.5.2013 17:25:32

0
Biraz Batman biraz GTA biraz AC birazda hack :)

jacintolocust

10.5.2013 17:19:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri her oyunu eleştirirsiniz zaten bu arada çok sağolun bsc ekibi
eleştirilmicek bi kusursuzluk var da biz mi göremedik??

BSC Misafiri

10.5.2013 17:15:29

0
her oyunu eleştirirsiniz zaten bu arada çok sağolun bsc ekibi

porsux

10.5.2013 16:53:50

+4
Oyun için öyle şeyler kurguluyorumki kafamda yani ya oyun bir efsane olacak yada bir hayal kırıklığı orta derece iyi bir oyun olarak göremiyorum. Eğer tüm oyunu bu hackleme üzerine kurup her görevde zırt pırt şuna bas o aktif olsun yok kameradan adamları izle yerlerini tespit et strateji kur ve öldürden ibaret olamması lazım oyunun. Evet bunlarda güzel düşünceler fakat yeterli değil. Yaptığımız seçimlere göre oyunun şekillenmesini beklerim mesela kötü birisi isek her yerde aranan birisi olalım gizlenecek bir evimiz olsun falan. Birde şehirdeki tasarımlar nedense bana birbirine çok benzer geldi. PS 4 videosuna bakın sanki aynı mekanda çekilmiş başka bir video gibi. (ilk çatışma olan mekanı çıkarın) . Biraz daha hack işlemini gerçekleştiremeyeceğimiz yerlerdede oyun yüzünü gösterirse, hack üzerinden kurgulanmış basit oyun yargısı kafamdan silinecek. Bu oyunu tahta oturtursa senaryosu oturtur. Çünkü oyun bana fazlasıyla yapabileceğimiz şeylerin kısıtlılığını hissettiriyor. 3 videodur yaptığımız tek şey her işte hack kullanmak. Araba sürmeye baktım zaten pek iyi görünmüyor o konuda. Başka faaliyetler göstermeliler oynanabilirliğin zengin olduğunu oyunculara göstermeliler...

musAKka

10.5.2013 16:47:23

+1
Bu oyundan beklentim yüksekti ancak bu video biraz hayal kırıklığı yaşattı. Yine de oyunu oynamadan kesin yargılara varmamak lazım. Bekleyelim bakalım.

dad2er

10.5.2013 16:37:26

0
her yeri ve her şeyi hackliyoruz ama maalesef silahlıları parayla alıyoruz ilginç.....

jacintolocust

10.5.2013 16:37:18

0
Oyunda araç sürüş dinamikleri oldukça basit ve ayrıntısız araçlar kutu gibi hareket ediyor ( yeni nesil için) oynanış için bişey diyemem ama görevler bana çok sıkıcı geldi açıkçası o kamreya gir onun teline gir o kameradan çık atmye gir ne biliyim bence boğucu bir atmosferi var he gelelim GTAV ile kıyaslayan arkadaşlara allahtan korkun göz var nizam var GTA V her türlü daha iyi bir oyun olacak bundan ( basın eksileri şimdi )...

oxlayer

10.5.2013 16:34:40

-2
pc her oyunu çıtır çıtır yer.ps4 zorlanır.ps4 te oynanmaz bu oyun.adamlar yeni nesilin üstünde bir pc kullanmamaşta ondan.orta ayarda bir pcde denemişler.

ultralisan

10.5.2013 16:32:36

-1
off ağzımın suyu aktı

oxlayer

10.5.2013 16:30:59

-3
HİTMAN ABSULATİON dan iyi olabilirmi acaba ?? olur çünkü daha özgür ve geniş haritaya sahip.

BSC Misafiri

10.5.2013 16:30:38

-13
pc kaldırmamış grafikler kötü ps4 de oynanır bu oyun

die.Rache

10.5.2013 16:24:47

+1
PC üzerinden Xbox GamePad'i ile mi oynaniyor acaba? Oyun cok iyi yanliz,PS4 videosunu ne zaman görecegiz bakalim..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız