Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'ta Uplay'i Sadece Oyunu Aktif Etmek için Kullanacaksınız


    Watch Dogs'ta Ubisoft'un Uplay adlı sisteminin kullanılacağının açıklaması oyuncuları huzursuz etmişti. Bunun sebebi oyunu oynarken sürekli Uplay servisine bağlı kalmak zorunda olabileceğimizdi.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre Watch Dogs'ta Uplay'i sadece oyunu aktif etmek için kullanacağız. Bir kere Uplay'den onay aldıktan sonra ve DLC'leri yükledikten sonra bu servisi kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Sanırım bu durum PC oyuncularını memnun edecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lazy Gamers watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Perpetuum Steam'e Geliyor Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un Müthiş Görselleri Nasıl Yapıldı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.5.2014 01:09:18

0
watch dogs oyununu nasıl uplay pacth yapıcagız. onu yapmadan oyun açmıyor .2 tane patch yapmak gerekli ama nasıl olacak.uplay indirdim kayıt oldum.ama yapamıyorum.varmı yardım edebilecek.

haktan24

11.4.2014 21:51:52

0
:D Para vermicez deme uplaye aktfi falan diyor ilk önce adam gibi cümle kurmayı ögren ondan sonra gel burda yorum yap kolaylık saglanması güzel olmus benim açımdan bir sıkıntı yok zaten ülkemizde kutulu versiyonları pc de 60 70 lirası satılıcaktır o yönden steam da cok ucuk indirimler beklemeyin ki zaten daha pahalı ya satıyor steam bu oyunu dolar bazından hesaplarsak en mantıklısı ön sipariş vermek fazlasıyla uygun + bonus icerikli olarak geliyor

xstrayder123

11.4.2014 16:42:29

-2
:D Para vermicez deme uplaye aktfi falan diyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız