Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'ta Hava Araçları Yok


    Biliyorsunuz Saints Row IV'te ve Grand Theft Auto V'te hava araçları kullanabileceğiz. Özellikle GTA V'te helikopter ve uçak kullanmak için sabırsızlanan oyuncular olduğunu biliyoruz. Benzer bir yapıdaki oyun olan (açık dünya) Watch Dogs'ta ise hava araçları bulunmayacak.
 
    Ubisoft yetkililerinin açıklamasına göre Watch Dogs'ta karada, denizde, nehirlerde veya göllerde çeşitli araçlar kullanabilecekler, ama hava araçları oyunda bulunmayacak. Geliştiriciler hava araçlarının oyunun yapısına uygun olmadığını ve diğer araçlarla zaten şehri tamamen keşfedebileceğimizi söylüyorlar.
 
    Ayrıca geliştiriciler Chicago'nun oyunun senaryosunun ana şehri olduğunu, istersek şehir dışına da çıkabileceğimizi söylüyorlar. Bunun anlamı büyük ihtimalle kenar mahalleler veya kırsal bölgeler. Yine de bu konuda net bir tanımlama da yapılmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak examiner watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360
The Evil Within'in Online'ı DLC Olarak Çıkabilir Project Phoenix'in Kickstarter Kampanyası Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Dolores O'Riordan_

3.9.2013 09:59:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Watch Dogs fanboyu olduğum için üzerime geliyorsunuz,gta daha iyi deseydim kesin artılardınız ama neyse,siz fanboyluğa devam edin,biz watch dogs akarız,sizde bakar kalırsınız.
para bol ikisinide alır paşa paşa oynarız biz sen rahat ol :D saçmalığa bak gta 5 oynuyorum diye watch dogs oynamıcakmıyım :D

_Dolores O'Riordan_

3.9.2013 09:46:26

0
hele saçmalığa bak bu fanboyluk nedir gta 5 fanatiğiyimdir ama bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum ikisi çok farklı kavramlar oyunda hava aracı yok diye oynanmaz diyorlar saçmalığa bak hele yazık ne watch dogs gta 5 olabilir nede gta 5 watch dogs olabilir öyle farklı tarz oyun open world tüm oyunlar birbirine benzemez far cry3 vs gta 5 o zaman

SSDc

24.8.2013 02:37:18

0
İkisi ayrı bir olay fakat burda birkaç WD fanboyu gördüm Gta ile bu oyunun karşılaştırmaya çalışan :) Gta bir başyapıt WD dediğiniz oyun Gtanın tırnağı olamaz tarih 17 eylül alıp oynayın burda çocuk çocuk yazmayın.

RosesofSkies

15.8.2013 23:50:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Yav ne farkeder ne kadar eksik olabilir? Adamlar sana herşeyi hackleme özgürlüğü vermiş. taka taka bunamı taktınız. Zaten yıllardır anlamam bu olayı. Zamanında aynı şeyi Mafia 2 içinde yapmışlardı. illa Gta oynayan bebeler birşeyle kıyaslayacak oyunu. ikisinide oyna geç nedir yani bu anlamıyorum sanki oyunu sen yada, baban yapacak ikiside güzel olsun. Gene oynayan sen olacaksın, gene sen kazanacaksın şunu düşünen yok. İlla biri iyi biri kötü olacak.
E evet taktık biraz. Açık dünya oyunu sonuçta bu, GTA IV'de de takmıştım bu konuyu kafaya ama hadi orda mantığı vardı sadece şehir olan bir oyun sonuçta. Hayır forumda cevap vermenin konuşmanın da bir adabı var. Her şeyi hackleme olayı da umarım bahsedilen kadar güzel olur da Ubisoft'tan yine Assassins Creed'in kopyası ama adı farklı olan bir oyun görmeyiz. Valla Mafia 2 veya benzeri, hangi oyuna antipatim oluştuysa "Ama GTA'cı bebeler şöyle diyor böyle diyor siz de hala aptal aptal roketatarla ambulansa roket atın ehehehe" diyen kitle yüzündendir. Watch Dogs'tan da nefret ettireceksiniz yani. Oyun veya firma fanı değilim, alakam yok. Ayrıca Türkçe seslendirme olayının olmaması konusunda yeterince mantıklı açıklama da getirildi ya, beklentilere boşuna sokulmuştu zaten insanlar şimdi de indireceğim falan diyorlar hayır suç işleyeceksen neden forumda açık açık yazıyorsun onu çözemiyorum.

iamburak

13.8.2013 18:00:02

0
Şu aşırıya kaçan fanboyluğu neden yapıyorlar hala çözemedim Size ne yararı var kardeşim? Oyunu sevenlere saldırınca para mı geçiyor eline?

Angelz

13.8.2013 16:56:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Fanboy olduğunu kabul edip, karşı tarafa fanboy diye laf edip üzerine ağlamanın mantığı nedir? Son kez yazıyorum: WATCH DOGS VE GTA İKİSİNİ DE ALACAĞIM.
hadi ordan,ikisinide torrentden indirceksin işte yeme bizi,ama ben kesinlikle watch dogs'u orjinal alır,gtayı torrentden indiririm,rockstar çok şımardı son zamanlarda.

Wayward Son

13.8.2013 16:48:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Watch Dogs fanboyu olduğum için üzerime geliyorsunuz,gta daha iyi deseydim kesin artılardınız ama neyse,siz fanboyluğa devam edin,biz watch dogs akarız,sizde bakar kalırsınız.
Fanboy olduğunu kabul edip, karşı tarafa fanboy diye laf edip üzerine ağlamanın mantığı nedir? Son kez yazıyorum: WATCH DOGS VE GTA İKİSİNİ DE ALACAĞIM.

Angelz

13.8.2013 16:42:11

-1
Watch Dogs fanboyu olduğum için üzerime geliyorsunuz,gta daha iyi deseydim kesin artılardınız ama neyse,siz fanboyluğa devam edin,biz watch dogs akarız,sizde bakar kalırsınız.

konuşantahta

13.8.2013 15:43:02

+2
@angelz yok ol
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Can-ı Efsan

13.8.2013 12:16:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Gel de anlat derdini işte hocam. Adama "WD alacağım" diyorsun ama GTA'yı da övdün diye fanboy ilan ediyor. BF-Cod tartışmalarına hiç girmiyorum zaten, Karşıyaka - Göztepe'den beterler. Ben de seninle aynı şeyi savunuyorum: GTA ve WD birbirlerinin muadili oyunlar değiller. Açık dünya olmaları dışında en ufak ortak yanları yok. Ha aynı bile olsalar, ikisini de zevkle oynar insan.
haha alıntı yaparken sorun olmuş bende :D ya işte napıcan en iyisi anladıkları dilden cevaplarını verip paşa paşa hangi oyunu istiyorsan oynayacaksın. Şu forumda senin gibi benimle hemfikir olan kişiler gördükçe bırakmak istemiyorum valla.

Wayward Son

13.8.2013 11:25:36

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05
Gel de anlat derdini işte hocam. Adama "WD alacağım" diyorsun ama GTA'yı da övdün diye fanboy ilan ediyor. BF-Cod tartışmalarına hiç girmiyorum zaten, Karşıyaka - Göztepe'den beterler. Ben de seninle aynı şeyi savunuyorum: GTA ve WD birbirlerinin muadili oyunlar değiller. Açık dünya olmaları dışında en ufak ortak yanları yok. Ha aynı bile olsalar, ikisini de zevkle oynar insan.

Can-ı Efsan

13.8.2013 11:00:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Bir daha düşün istersen olayları kim çıkarıyor diye:) Çocuğa zamanında dedim, "hem GTA hem WD alacağım" diye. GTA fanboy oldum WD'den soğuttu yemin ediyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_78801660/tm.htm
bana göre buradaki oyun severlere yapıştırılmış bir damga olarak geliyor. Fanboyluk ayrı birşey, o oyunu oynamak sevmek,almak başka birşey benim için aslında böyle. Ama forumda o kadar fanboy kelimesi geçiyorki adam bana geçen bf4 konusunda fanboysun dedi ne alakaysa işte. Böyle damgalar olunca haliyle onlara o şekilde cevap vermek zorunda kalıyorsun.

Can-ı Efsan

13.8.2013 03:03:33

+2
arkadaşlar, burada laf olsun diyemi yazıyorsunuz ama anlamadığım GTA ile Watch Dogs un neresi aynı? Bir kere temaları farklı. Siz tutupda bu iki oyunu aynı kefeye koyamazsınız. Siz AC ile Witcher serisini bir tutabilir misiniz? Hayır. Bunlarda öyle ayrı yapıtlar. Bunun için sen fanboysun, sen 5 yaşsın falan nedir bunlar. Seviyenizi şöyle bir ortamda düşürmeyin. Bende merakla bekliyorum bu oyunu.

BSC Misafiri

13.8.2013 02:42:22

-1
Hava araçları oyunun tipi değil zaten :D

aterikasedi

13.8.2013 02:40:02

0
Bulunsaydı şimdiye kadar gösterirlerdi zaten.Şaşılacak bir durum değil.

Rogue Agent

13.8.2013 02:16:21

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Lurid Aura

Youtube'daki tartışma Türkler'in Rockstar'a Türkçe dil desteği vermediği için küfür etmesiyle başladı ve sen oyunu oynayan asıl kitlenin bunlar mı olduğunu zannediyorsun? Yorumlara bakarsan çoğunu oyundan bihaber olduğunu zaten görürsün. Ve eğer "GTA oynayan kitle buysa GTA'yı çöpe atardım" diyorsan, nüfus kağıdını da çöpe atabilirsin, zira bu akşam bayağı bir rezil olduğumuzu söyleyebilirim. Ama benim tavsiyem bunları ciddiye almaman. Oradakilerin hepsi çoluk çocuk, ciddiye alınacak değiller. Ayrıca son bir şey daha; bu kadar kötü bir Türkçe ile yazıyorken insanlara "şu oyunu oynayanlar çoluk çocuk" diye sataşma, bu halde iken 13 yaşından büyük göstermiyorsun.
geç bunları dostum,fanboy savaşına dönüşmüş konularda ben hiçbir zaman birini alıntılamam hiç hoşlanmam böyle konulardan,her zaman ortaya atarım ki üstüne alınan gta fanboyları kabak gibi atlasın konuda olduğunu belli etsin diye.şuan burda olma sebebinde bu,kalkıp bi atıyorum star wars oyunu şu bu içerikli konuya girmezsin neden çünkü watch dogs sizi çeken bi mıknatıs haline geldi artık...

So Much Ado

13.8.2013 02:02:18

-1
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz oyunla bağdaşmayan birşey zaten,atmosferi tamamlayan polis helikopteri var,hava aracı yok değil var ama biz kullanamıyoruz.gitmek istediğim yere giderkende yerde anı yaşamak varken havada ne işim olur arkadaş böyle bi oyunda olsa başka neye kullanılabilir ki zaten,yer dururken gökte ne işin var mübarek in aşağı oyununu oyna gta tayfada bi uzasın şu watch dogs konularından artık yaş meseleside yapmasınlar hiç kimin ne olduğuna açık kanıt buyursun okusun yorumları bu şahsiyetler,şahsen söylediği yaşta değilsede oyunculuk olarak böyle ezik bi topluluğun içinde bulunmaktansa yollardım böyle oyunu çöpe,iyice çoluğun çocuğun eğlencesi olduğunu bilmeyen mi kaldı gta'yı,daha neyin kafasında bunlar çözmüş değilim
Youtube'daki tartışma Türkler'in Rockstar'a Türkçe dil desteği vermediği için küfür etmesiyle başladı ve sen oyunu oynayan asıl kitlenin bunlar mı olduğunu zannediyorsun? Yorumlara bakarsan çoğunu oyundan bihaber olduğunu zaten görürsün. Ve eğer "GTA oynayan kitle buysa GTA'yı çöpe atardım" diyorsan, nüfus kağıdını da çöpe atabilirsin, zira bu akşam bayağı bir rezil olduğumuzu söyleyebilirim. Ama benim tavsiyem bunları ciddiye almaman. Oradakilerin hepsi çoluk çocuk, ciddiye alınacak değiller. Ayrıca son bir şey daha; bu kadar kötü bir Türkçe ile yazıyorken insanlara "şu oyunu oynayanlar çoluk çocuk" diye sataşma, bu halde iken 13 yaşından büyük göstermiyorsun.

Rogue Agent

13.8.2013 01:13:32

-2
oyunla bağdaşmayan birşey zaten,atmosferi tamamlayan polis helikopteri var,hava aracı yok değil var ama biz kullanamıyoruz.gitmek istediğim yere giderkende yerde anı yaşamak varken havada ne işim olur arkadaş böyle bi oyunda olsa başka neye kullanılabilir ki zaten,yer dururken gökte ne işin var mübarek in aşağı oyununu oyna gta tayfada bi uzasın şu watch dogs konularından artık yaş meseleside yapmasınlar hiç kimin ne olduğuna açık kanıt buyursun okusun yorumları bu şahsiyetler,şahsen söylediği yaşta değilsede oyunculuk olarak böyle ezik bi topluluğun içinde bulunmaktansa yollardım böyle oyunu çöpe,iyice çoluğun çocuğun eğlencesi olduğunu bilmeyen mi kaldı gta'yı,daha neyin kafasında bunlar çözmüş değilim http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N-xHcvug3WI

Redunay

13.8.2013 00:36:54

0
Uçak bekleyenmi vardı sanki bu oyundan. Geçiniz.

Angelz

13.8.2013 00:23:34

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

0-6 yaş sen hala ayakta mısın?
Watch Dogs'u sevince 0-6 yaş oluyorsam evet ben 0-6 yaşın önde gideniyim,ama 5 yaşındakı çocukların gta oynadığınıda biliyoruz yani : )

MiyopBey

13.8.2013 00:15:29

+1
Anlamadım nasıl oldu? Wacth Dogs'la GTA nasıl birden bire rakip oyunlarmış gibi görünmeye başladı.Bu fan boylar ne ara oluştu ? Ne alakaları var arkadaş ? Tek ortak yanları açık dünya olmaları.Tartışma çıkaracak yer arıyorsunuz başka bir şey değil ! CoD vs Bf'den sıkıldınız da şimdi buna mı sardınız? Küçük bir eleştiride bulun hemen fanboy etiketini yiyorsun.İlla bir taraf tutumak zorundayız değilmi ? İki oyunuda sevebiliyor yada sevmiyor olamayız.İlla gruplayacaksınız milleti.

Angelz

13.8.2013 00:01:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu haberden sonra nasıl bu yorumu yapabildin ilginç :DD
Bu yorumdan sonra nasıl bu yorumu yapabildin ilginç :D

mustafaAG1985

12.8.2013 23:58:26

-1
zaten biliyoduk

ullu

12.8.2013 23:21:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: wisla
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

adamlar gerçekcilik yapmak istediler hem helikopter hem uçak kullanabilse oo mantıken iyi birşey uçak ve helikopter olmaması he başkası kullanır bizde ateş ederiz o olabilir.


Şehri kontrol edebilen adamın helikopter kullanamaması mantıken iyi mi ?


şehri kontrol eden biri helikopter kullanması mecburi mi? mafya babaları helikopter kullanabiliyor mu? her oyunu gta ile kıyaslamak mantıksız sen öyle olmasını istiyorsan olmak zorunda değildir. Oyun dünyasında arkana dönüp bakman saçma her zaman geleceğe bakmalısın yenlikçi şeyler düşünmelisin burda artistlik yorum yapman acemi bir oyuncu olduğunu her yönden belli ediyor zaten.
adam zaten gta ile kıyaslamamış ki :)

BSC Misafiri

12.8.2013 23:13:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz GTA fanboyları oyun görsün biraz.
Bu haberden sonra nasıl bu yorumu yapabildin ilginç :DD

BSC Misafiri

12.8.2013 23:13:21

0
bu oyundan beklentilerim gün geçtikçe azalıyor balon bence şişirdikçe şişirdiler.. görüntüler de yeni nesil olarak tanıtılan hiçbir oyunun yanıından geçemez..

wisla

12.8.2013 22:18:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

adamlar gerçekcilik yapmak istediler hem helikopter hem uçak kullanabilse oo mantıken iyi birşey uçak ve helikopter olmaması he başkası kullanır bizde ateş ederiz o olabilir.


Şehri kontrol edebilen adamın helikopter kullanamaması mantıken iyi mi ?
şehri kontrol eden biri helikopter kullanması mecburi mi? mafya babaları helikopter kullanabiliyor mu? her oyunu gta ile kıyaslamak mantıksız sen öyle olmasını istiyorsan olmak zorunda değildir. Oyun dünyasında arkana dönüp bakman saçma her zaman geleceğe bakmalısın yenlikçi şeyler düşünmelisin burda artistlik yorum yapman acemi bir oyuncu olduğunu her yönden belli ediyor zaten.

Angelz

12.8.2013 21:26:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @Angelz Yine mi sen lan WD bıdığı. Bi bitmedin çıkmamış oyuna don biçmeye... Al ikisinide oyna. Her WD haberinde varsın... Bu arada Gta serisine hiçbir zaman senaryosuz dlc gelmemistir. Gelen dlclerin hepsi basli basina birer oyundur...
Çıkmamış bir oyuna dlc gelip gelmeyeceğini yada dlc'nin nasıl olacağını nerden biliyosunuz ozaman,adamlar gerçekçi olması için hava araçları koymadık demiş,adam gelmiş dlc çıkarırlar diyor,sizin kafanızdan bende istiyorum bitane.Ha bu arada WATCH DOGS AKAR GTA BAKAR

BSC Misafiri

12.8.2013 21:00:27

-1
@Angelz Yine mi sen lan WD bıdığı. Bi bitmedin çıkmamış oyuna don biçmeye... Al ikisinide oyna. Her WD haberinde varsın... Bu arada Gta serisine hiçbir zaman senaryosuz dlc gelmemistir. Gelen dlclerin hepsi basli basina birer oyundur...

EagleTibet

12.8.2013 20:51:49

-1
Herhangi bi oyunun fanı filan deilim çok şukur. Millet ne yazmış bi bakayim dedim herkes kafasina gore sacmalamis arkadas... Ya bi dur oyunlar ciksin oyna oyle yorum yap dimi ama yok, ya WD ( bu kisaltmayida ne zaman gorsem aklima western digital gelio :-D )ya da Gta daha iyi olmak zorunda çunkü bunlari yapan iki firmadan biri sizin babanizin oldugu icin dogal yani. Ayrica nasil bi mantik open world tanimini her oyunuyla kokunden sarsan Gta yi cikmamis WD ile karsilastirir aklim almiyor.

Angelz

12.8.2013 20:50:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alito

Benim GTA'mm?!! GTA ne zamandan beri benim oldu yahu Allah Allah! Hiç haberim yoktu. Beyin bedava olunca tabi haliyle...
Gta fanboyu konuştukça batıyor ve komik olduğunu zannediyorsun....

ultralisan

12.8.2013 20:46:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: RosesofSkies @ultralisan Hakikaten eksilenmen saçma olmuş da takma kafaya. Yalnız burda sadece uçak değil, toptan hava taşıtları yok diyor. En azından helikopter olmalıydı bence GTA IV'deki gibi.
Yav ne farkeder ne kadar eksik olabilir? Adamlar sana herşeyi hackleme özgürlüğü vermiş. taka taka bunamı taktınız. Zaten yıllardır anlamam bu olayı. Zamanında aynı şeyi Mafia 2 içinde yapmışlardı. illa Gta oynayan bebeler birşeyle kıyaslayacak oyunu. ikisinide oyna geç nedir yani bu anlamıyorum sanki oyunu sen yada, baban yapacak ikiside güzel olsun. Gene oynayan sen olacaksın, gene sen kazanacaksın şunu düşünen yok. İlla biri iyi biri kötü olacak.

Kreuger

12.8.2013 20:42:40

-1
yaw beni günaha sokmayin, gag gos bos hüsran olacak para verip alirsam essegim bu oyunu , gta 5 silecek ortaligi

alito

12.8.2013 20:30:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz
alıntı:

Orijinalden alıntı: alito

Bugün oyunun yapısına uygun değil derler, yarın bir bakmışsın ki hava araçlarını DLC olarak monte etmişler bize... Pardon bize değil oyuna... Yok bize bize.

senin GTA'n dlc monte etmiyor sanki sana.
Benim GTA'mm?!! GTA ne zamandan beri benim oldu yahu Allah Allah! Hiç haberim yoktu. Beyin bedava olunca tabi haliyle...

ArcosS3

12.8.2013 20:26:26

+1
Çöp nasıl bir tabirdir aga ya. GTA VC'de hack yok çöp diyen oluyor mu? Yorumlarınıza başlarım siz gidin GTA yorumlayın. Almayın WD. Ben ikisini de oynayıp yorumumu yapacağım.

Angelz

12.8.2013 20:24:41

-2
quote:

Orijinalden alıntı: alito Bugün oyunun yapısına uygun değil derler, yarın bir bakmışsın ki hava araçlarını DLC olarak monte etmişler bize... Pardon bize değil oyuna... Yok bize bize.
senin GTA'n dlc monte etmiyor sanki sana.

alito

12.8.2013 20:23:55

0
Bugün oyunun yapısına uygun değil derler, yarın bir bakmışsın ki hava araçlarını DLC olarak monte etmişler bize... Pardon bize değil oyuna... Yok bize bize.

Angelz

12.8.2013 20:19:52

-2
GTA fanboyları oyun görsün biraz.

BSC Misafiri

12.8.2013 20:18:46

-2
Uçak yoksa korsan alırım :D

EnsArTRance

12.8.2013 20:18:09

-1
bence ultralisan'ı fenerliler eksiliyor. :)

RosesofSkies

12.8.2013 20:10:42

-1
@ultralisan Hakikaten eksilenmen saçma olmuş da takma kafaya. Yalnız burda sadece uçak değil, toptan hava taşıtları yok diyor. En azından helikopter olmalıydı bence GTA IV'deki gibi.

harikaerif

12.8.2013 19:43:59

0
eğer ubisoft oyuna mod desteği sunarsa (ki inşallah sunarlar) modcular her türlü uçağı eklerler :)

BSC Misafiri

12.8.2013 19:39:10

+1
Enazından Helikopter falan kullansak adam hacker jet falan hackleyebilirdi mesela

BSC Misafiri

12.8.2013 19:39:08

-3
GTA serisini seviyorum ama bu oyun GTA serisinin tahtını sarsacak bir yapıya sahip.Ama bu aleme iki kral fazla bakalım oynayınca göreceğiz kralı..

sangokudbgt

12.8.2013 19:27:01

-2
Ahahaha bu younca çöp oldu desenize!!.. gta oynayanlar bilir helikopter , uçak gibi araçlar oyunca çok önemlidir. Zaten aksiyon dozu düşük, karanlık bir oyun olacak bu. Büyük ihtimal rage gibi kimse bitirmez bile.

ultralisan

12.8.2013 19:13:46

-2
Gta fanboyları eksi basmış lan nesi yalan bunların, nesini beğenmedin fanboy? sizin yüzünüzden gtadan soğudum be Rockstar sanki ananın babanın şirketi

BSC Misafiri

12.8.2013 19:10:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: wisla adamlar gerçekcilik yapmak istediler hem helikopter hem uçak kullanabilse oo mantıken iyi birşey uçak ve helikopter olmaması he başkası kullanır bizde ateş ederiz o olabilir.
Şehri kontrol edebilen adamın helikopter kullanamaması mantıken iyi mi ?

porsux

12.8.2013 19:09:12

+2
Uçak olmamasını yadırgamıyorum ama helikopter sanki olmalıydı gibi ana şehir dışında yan bölgelerinde olacak olması sevindirici bu haritanın çoğunluğun beklediği gibi çokta küçük olmadığı anlamına geliyor.

wisla

12.8.2013 18:22:56

-1
adamlar gerçekcilik yapmak istediler hem helikopter hem uçak kullanabilse oo mantıken iyi birşey uçak ve helikopter olmaması he başkası kullanır bizde ateş ederiz o olabilir.

SLaYeR KiNG

12.8.2013 18:12:08

0
efsane olmak kolay değil, emekle aşamasındasın daha ubisoft..

khyrasothemis

12.8.2013 17:41:43

-4
Her ne kadar zevkli olsa da uçak ve helikopter kullanmak, oyunların gerçekligine pek uymuyor...

Master_Evil

12.8.2013 17:38:05

-3
gerekte yok zaten

ultralisan

12.8.2013 17:31:12

-5
E normal zaten oyun şehirde geçecek nasıl uçak kullanacaz. Gta IV ondada yoktu uçak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız