Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'a Season Pass ve DLC Gelecek


     Yaklaşık 1 ay sonra piyasaya çıkacak olan Watch Dogs'a hikaye DLC'sini de içeren bir Season Pass gelecek.
 
     Bu DLC'de T-Bone isminde oldukça yetenekli bir hacker'ı oynayacağız. Ayrıca bizleri Digital Trip adında yeni bir oyun moduyla da tanıştıracak olan Conspiracy isimli DLC'nin diğer ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor. Ancak oyuna yeni görevler, giysiler ve silahlar getireceğine şüphe yok.
 
     Season Pass sahipleri oyunun ek özelliklerine bir hafta erken kavuşabileceklermiş ve tüm ek özellikleri ayrı ayrı almaktansa bu şekilde almak oyunculara %25 oranında tasarruf sağlayacakmış. Bekleyip görelim.
 
     Watch Dogs 27 Mayıs'ta PC ve yeni nesil konsollar için raflardaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Başkasının Steam Hesabını Hacklemeye Çalışırken Kendisi Hacklendi Outlast: Whistleblower için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

30.4.2014 23:01:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Ben şimdi anladım, bunlar 6 ay oyunu cilalamak için değil, DLC yapmak için çıkartmamışlar. Oyun aslında bitti, fakat bunlar DLC'yi geç çıkarmayalım diye oyunu cilalayacağız demişler.

Valla ne diyim bu Ubisoft işini çok iyi biliyor. Ama şunu bilmiyorlar ; Oyun çıkmadan DLC çıkarılmaz.

aynen abi oyun gelmeden 2. oyun haberimi gelmedi dlc haberimi gelmedi çok erken ilk defa bunda görüyorum böyle olayıda ben
AC : Revelation çıkmadan AC : 3'ü yaptıklarını söyleyen bir şirketten bahsediyoruz. Para hırsı gözlerini kör etmiş adamların. Ne yaptıklarını bilmiyorlar.

Gamermn

30.4.2014 21:49:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway Ben şimdi anladım, bunlar 6 ay oyunu cilalamak için değil, DLC yapmak için çıkartmamışlar. Oyun aslında bitti, fakat bunlar DLC'yi geç çıkarmayalım diye oyunu cilalayacağız demişler. Valla ne diyim bu Ubisoft işini çok iyi biliyor. Ama şunu bilmiyorlar ; Oyun çıkmadan DLC çıkarılmaz.
aynen abi oyun gelmeden 2. oyun haberimi gelmedi dlc haberimi gelmedi çok erken ilk defa bunda görüyorum böyle olayıda ben

KaptanKenway

30.4.2014 18:21:35

-2
Ben şimdi anladım, bunlar 6 ay oyunu cilalamak için değil, DLC yapmak için çıkartmamışlar. Oyun aslında bitti, fakat bunlar DLC'yi geç çıkarmayalım diye oyunu cilalayacağız demişler. Valla ne diyim bu Ubisoft işini çok iyi biliyor. Ama şunu bilmiyorlar ; Oyun çıkmadan DLC çıkarılmaz.

StrangerLovely

30.4.2014 10:24:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

6 ay ertelediniz, oyuna koyamıyor muydunuz bu modları, görevleri!!! Oyun daha çıkmadı bunlar DLC'ye başlamış.

Zorla mı satıyorlar bilader!
Kardeş bak ciddiye alıp cevap vereceğim. Bu adamlar dlc'yi ''oyuna koyamadığımız fikirleri size ulaştırmak için yapıyoruz'' demiyorlar mı? Diyorlar. E bu adamlar oyunu 6 ay ertelediler o sürede koyamadılar mı kafalarındaki düşünceleri de DLC yapıyorlar. Bunun adı kazık'tan başka bir şey değildir. Bir de üstüne adamlar oyundan doğru düzgün bilgi yokken DLC ile ilgili bilgi vermeye başlamışlar. Bu ne demek? Oyun yaparken bir de DLC yapmaya çalışıyorlar demek, oyuna odaklanmıyorlar demek. Kardeşim bari oyun çıksın 1-2 ay sonra DLC geliyor şöyle olacak böyle olacak de öyle çıkar DLC'yi daha oyun çıkmadan DLC mi tanıtılır. Bu arada DLC doğru yapılırsa gerçekten çok güzel örnekleri de oluyor mesela Blood Dragon, Burial at Sea gibi.

Zarbo257

30.4.2014 04:19:34

0
İyice saçmaladılar cidden bu nedir ya daha oyun çıkmadan DLC paketi duyurmanın mantığı nedir yolucaz sizi der gibi koyamıyor sanki o bölümleri oyun içine rezillik bari oyun çıktıktan 1-2 ay sonra duyursalardı böyle daha çıkmadan duyurunca ne kadar paragöz bi firma olduklarını iyiden iyiye göstermiş oldular.

BSC Misafiri

30.4.2014 01:01:21

0
Oyun çıkmadan DLC çıkacağını belirtmek nasıl bir kafadır anlamadım. Şu DLC olayı çıktı çıkalı yapımcılar iyice oyun hikayesini kısıp nereden para kazabiliriz olayına girdiler. Gta 4 çıktığı zamanlardan sonra bu DLC olayı iyice azdı.

KaptanKenway

30.4.2014 00:22:24

-3
Bana göre çok saçma geliyor bu oyun bana. Hacker nedir abi ya oyunda hackerlığın ne işi var. Onunla mı uğraşıcam ben 2 saat. Bir oyunu "Hacker"lık üzerine kuran firmadan ne beklersin. Saçmalık dolusu bir yapım olucak bana göre. Fazla satmazda onuda söylüyüm. Bana şöyle WW tarzında bir PoP çıkarsınlar. Sonra ne b*k yerseler yesinler.

White Death

30.4.2014 00:17:25

+1
Ya bir DLC duyuruldu diye korsan almak nedir abi? Alt tarafı oyun çıkınca DLC içinde şu şu olacak demişler. Abartmaya gerek yok. Zorla aldırmıyorlar sonuçta.

BSC Misafiri

30.4.2014 00:01:47

-2
zamunda akar beni söğüşlemeye çalışana hiç acımam korsanı basarım torrente parayı hakeden yapıma verir hakeden yapımı orjinal alırım beni salak yerine koymaya çalışan yapımları değil. multisi çokta olay değil olmasa da olur

Project Scorpio

29.4.2014 23:49:13

-1
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely 6 ay ertelediniz, oyuna koyamıyor muydunuz bu modları, görevleri!!! Oyun daha çıkmadı bunlar DLC'ye başlamış.
Zorla mı satıyorlar bilader!

xstrayder123

29.4.2014 20:33:28

+1
Güzel güzel de strangerlovely dediği gibi ne bu böyle yaa o 6 ay da bitirdiler dlc düşünüyolar bence :S ÇIKSIN ŞU OYUN SINAVLAR 28 mayıs'ta bityor :D böyle bişe olamaz :D

StrangerLovely

29.4.2014 20:28:24

+1
6 ay ertelediniz, oyuna koyamıyor muydunuz bu modları, görevleri!!! Oyun daha çıkmadı bunlar DLC'ye başlamış.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız