Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'a New Jersey Temalı DLC mi Geliyor?


     İyi veya kötü bu senenin en çok konuşulan oyunları arasında yer alan Watch Dogs, bildiğiniz gibi Chicago'da geçiyordu. Watch Dogs'un Twitter hesabı üzerinden yayınlanan görsele bakılırsa, maceramız diğer şehirlerde devam edecek.
 
     2012'de Amerika'nın en çok suç işlenme oranına sahip şehri olduğu belirtilen New Jersey, Watch Dogs'un geçeceği yeni şehir olacak gibi görünüyor. Oyuncuların, bu içeriğin DLC olup olmadığı sorusuna ise, "Bu sonbaharda geliyor!" cevabı verilmiş.
 
     Yalnızca bir DLC için bir şehri baştan modellemek çok uzun olacağı için, bahsedilen içerik, genişleme paketi olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox new jersey
Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity, Steam'de Ön Siparişe Açıldı Defiance'ın Yeni Ek Paketi 5 Ağustos'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.Hawx

31.7.2014 15:33:09

0
Bence Ubisoft yine ana oyunun daha küçük çaplı daha ucuz versiyonunu çıkaracak.Blood Dragon,Freedom Cry,Liberation gibi.

Frobe

31.7.2014 14:33:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco Şehir zaten çok büyük. Ekleyeceklerini sanmam. Boşa zaman kaybı olur. Muhtemelen GTA 4'teki gibi olur DLC'ler, CJ falan da gelmez, belki ileriki oyunlarda.
Bu oyuna mı gelir, sonra mı gelir bilmiyorum ama, adım gibi emin olduğum bir şey varsa o da CJ'in sağlam zengin olup Las Venturas'ta kumarhane işlettiğidir :)

bkaakco

31.7.2014 13:34:42

0
Şehir zaten çok büyük. Ekleyeceklerini sanmam. Boşa zaman kaybı olur. Muhtemelen GTA 4'teki gibi olur DLC'ler, CJ falan da gelmez, belki ileriki oyunlarda.

Frobe

31.7.2014 13:22:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Las Venturas kısmı var gibi zaten ama bize bir San Fierro lazım Gökdelenler şehri yani. Edit : Gerçi çeşit çeşit kumarhaneler ekleyeceklerse Las Venturas da güzel gelebilirdi
Eklenecek iki şehir ve iki karakterle beraber (Tabiki sadece yeni nesil ve PC'ye. Eski konsolların kaldırabileceğini sanmıyorum) efsane olur GTA V. Las Venturas'ta Carl Johnson ile, San Fierro 'da yeni bir karakterle oynamak güzel olurdu..

Cpt. Miller

31.7.2014 12:34:44

0
Güzel haber, DLC'den daha fazlası olacak gibi görünüyor.

iamburak

31.7.2014 12:24:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel Grand Theft Auto V 'e, Las Venturas ve San Fierro eklentilerini beklemek hakkımızdır diyorum o zaman..
Las Venturas kısmı var gibi zaten ama bize bir San Fierro lazım Gökdelenler şehri yani. Edit : Gerçi çeşit çeşit kumarhaneler ekleyeceklerse Las Venturas da güzel gelebilirdi

Frobe

31.7.2014 12:15:10

+1
Grand Theft Auto V 'e, Las Venturas ve San Fierro eklentilerini beklemek hakkımızdır diyorum o zaman..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız