Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros, Notch ile Beraber Minecraft Filmi Yapıyor


    Şimdiye kadar birçok hayran yapımı filmle karşımıza çıkan Minecraft için bazı belgesel tarzı çalışmaları da görmüştük. Fakat bu sefer iş oldukça ciddi. Oyun dünyasında da kaliteli projelerde rastladığımız eğlence dünyasının en önemli firmalarından Warner Bros, Minecraft filmi için kolları sıvamış görünüyor. Markus Persson'un Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre kendisi, bir süredir Warner Bros ile birlikte 'potansiyel' bir Minecraft filmi için çalışıyor.
 
    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde hayran yapımı bir Minecraft filmi Kickstarter'a sunulmuştu. Fakat bu proje Mojang tarafından iptal edilmişti. Bu gelişmenin altında yatan neden Warner Bros ile yapılan çalışma olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Shadowrun: Dragonfall Steam'de Çıktı Titanfall İçin 6.000'den Fazla Açılış Etkinliği Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

1.3.2014 13:08:40

0
meh

SkYHawKTR

28.2.2014 10:45:50

+1
Minecraft sahibi biri olarak Mojang'i sevsemde Minecraft'ın başarısının tamamen rastgele olduğuna inanıyorum. Minecraft ile aynı yapıya sahip iptal edilen "0x10c" bence buna en büyük örnek. Scrolls'un satış rakamları ortada, eğer artmazsa oyunu f2p'e çevireceklerini söylüyorlar. Oyuncular bazı oyunlar gereğinden fazla abartılıp bu konuma getiriliyor. Daha sonra da aynı kalitede başka oyun çıkartamadığı için elindeki seriyi son damlasına kadar sağmaya - "Raspberry Pi" ye bile çıkması - başlıyor. Filmler çekiliyor, senaryolar yazılıyor, insanlar kampanyalar ve etkinlikler düzenliyorlar... Yine de Mojang'in indie firmalar için önemli bir yol açtığını fakat kendilerinin gelişimi için çalışmazlarsa Mojang'in yıldızının pek de uzun sürmeyeceğini düşünüyorum...

einhander

28.2.2014 03:39:26

0
konusu ne olacak merak ettım

mementopolis

28.2.2014 01:31:59

+1
Bir
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız