Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: The End Times'ın Alevler İçindeki Büyücüsüyle Tanışın


       Co-op bir oynanışa odaklanacak Warhammer: The End Times – Vermintide'ın beşinci oynanabilir karakteri açığa çıktı: Sienna Fuegonasus.
 
       Yapımcı ekip Fatshark'ın yayınladığı açıklamada Sienna'yı daime daha zorlu mücadeleler için arayışta ve ateş büyüsüne bağımlı olan bir karakter olarak tanımlıyor. Karakterimiz Ubersreik'a bir mahkum olarak gelir ancak duruşması öncesi Skavenlar patlak verir ve böylece karakterimiz demir parmaklıklardan kurtulmuş olur. 

        Fatshark, Sienna'yı tasarlarken onu sağı solu belli olmayan yaşlı bir kadın olarak düşündüklerini dile getiriyor. Yapımcı ekip sıradanlaşmış ak sakallı bir büyücü yerine garip bir mizah anlayışı olan bir kadını büyücü yapmanın çok daha uygun olduğunu düşünmüş. 

        Oyun için daha önce açıklanan dört karakter şunlar: Witch Hunter, Dwarf Ranger, Empire Soldier ve Waywatcher. FPS bakış açısına sahip co-op odaklı Warhammer: The End Times – Vermintide; PC, PS4 ve Xbox One için bu yılın sonlarına doğru çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz karaktere ait ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Warhammer End Times Warhammer: End Times Fatshark PC PS4 Xbox One
Monster Hunter 4: Ultimate'in Temmuz Ayı Ücretsiz İçerikleri Yayınlandı The Witcher 3'ün Ücretsiz Yeni DLC'si Yanlışlıkla İndirilmeye Sunuldu

Guest-BB2CECC18

7.7.2015 10:19:35

0
Oyun Türkçe mi olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: The End Times - Vermintide
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız