Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wargaming 2015 Büyük Finalleri İçin Geri Sayım Başladı

 
     25-26 Nisan tarihlerinde Varşova’daki EXPO XXI’de gerçekleşecek Büyük Finallerde, 12 elit World of Tanks takımı, 300.000$ değerindeki toplam ödülden pay alabilmek için kapışacaklar.

     Yaklaşan Büyük Finaller, yeni turnuva formatı “Saldır/Savun” temel alınarak gerçekleşecek. Profesyonel oyuncuların yardımıyla geliştirilen yeni kurgu ve kurallarla birlikte beraberlik şansının bulunmadığı savaşlarda oyuncular hünerlerini sergileyecek.

     Wargaming 2015 Büyük Finallerinin sponsorluğunu yapacak olan firmalar ise Intel, Razer ve Paysafecard olarak açıklandı.

     Ayrıca ziyaretçileri Büyük Finallerde birçok farklı aktivite bekliyor olacak. Oyuncular Red Bull standında World of Tanks Blitz'ın oyun içi yarışmalarına katılabilecek ya da MGT-20 mobil oyun kamyonunda takım yarışmalarında yer alabilicekler. Ziyaretçiler organizasyon alanındaki katılım formlarını doldurup 14 oyuncuya kadar destekleyen oyun istasyonlarında kapışabilecekler.
 
     Katılımcılar ayrıca organizasyon boyunca iki gerçek tankı (T-34/85 ve M4AI Sherman) görme şansı da elde edecek. Varşova'daki Polish Military Museum'un katkılarıyla alana getirilen ve Wargaming tarafından yenilenen bu efsaneleşmiş tankların tarihçesi ziyaretçilerle paylaşılıyor olacak.

     Wargaming 2015 Büyük Finalleri’ne giriş ücretsiz olacak. Aktif katılımcıları ise çeşitli ödüller ve hediyeler bekliyor. Finalistlerin listesi 2 Nisan’da Orta Avrupa Saati ile 19.00’daki kura seremonisinde açıklanacak. Seremoniyi WGLEU’nun resmi Twitch kanalından İngilizce olarak canlı izlemek mümkün olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Strateji World of Tanks mmo f2p
Cities Skylines İçin Türkçe Yama Yayınlandı Batman: Arkham Knight'ın PC'deki Durumuyla İlgili Resmi Açıklama Geldi

Like a Sir

27.3.2015 02:13:22

0
önce bi hawok getirin sağa sola şekil yapacağınıza 8 sanal çekirdekli işlemcilerin 1 çekirdeği çalışıyor oyunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız