Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viewtiful Joe ve Dormammu Kadroya Katılıyor


     Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds'un dövüşçü kadrosu genişlemeye devam ediyor. Bugün yapılan açıklama ile oyuna iki yeni karakterin daha eklendiği belirtildi.
 
     Bu karakterlerden ilki Capcom'un aynı isimli oyunu da olan Viewtiful Joe olarak açıklandı. GameCube ve Playstation'un en başarılı serilerinden biri olan Viewtiful Joe, daha önce de farklı yapımlarda karşımıza çıkmıştı. Joe'nun yanında ayrıca yaptığımız bazı özel hareketlerde oyuna Sexy Silvia adlı karakterde katılıyor.
 
     İkinci karakterimiz ise Marvel tarafından geliyor. İlk olarak Strange Tales adlı çizgi romanın 1964 yılında yayınlanan 126. sayısında karşımıza çıkan Dormammu, Marvel'in ünlü çizerleri Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılmış. Önümüzdeki sene çıkışını yapacak olan oyunun Viewtiful Joe ve Dormammu'yu da içeren yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Heroes of Might and Magic VI Duyuruldu Kinectimals'da Yavru Aslan Eğitimi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız