Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vanille de Lightning Returns'te Yer Alacak


      Japonya'da Lightning Returns: Final Fantasy XIII için bir konferans düzenleyen Square Enix, 14 Şubat 2014'te piyasaya çıkacak olan oyunla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Öncelikle serinin önceki oyunlarını oynayanların tanıyacağı Vanille'in Lightning Returns'te de karşımıza çıkacağını belirtelim. Vanille'in Luxerion'daki dini bir grubun arasında olduğu söyleniyor.
 
     Bunun yanı sıra oyunda 4 adet büyük kıta olacağı söyleniyor. Başkent Luxerion, geniş çöllerle kaplı Dead Dunes, gözkamaştırıcı bir kıta olduğu söylenen Yusnaan ve son olarak da henüz detayları verilmeyen Wildland'e yolculuk yapacağız.
 
    Söylenenlere göre serinin önceki iki oyununun aksine Lightning Returns: Final Fantasy XIII'te 100'den fazla alışveriş mağazası olacakmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Lightning Returns: Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII-2 Lightning Square Enix Playstation 3 Xbox 360 Fabula Nova Crystallis
Star Wars: Attack Squadrons Alan Adları Alındı Activision: Wii U'yu Desteklemeye Devam Edeceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ykrr

28.7.2013 15:03:52

0
yeni oyun çıktı çıkacak.fakat halen final fantasy x/x-2 hd remasted in çıkış tarihinden haber yok.şahsen square den ve final fantasy ile ilgili gelişmelerden tek beklediğim haber fantasy x/x-2 hd remasted inçıkış tarihi.gerisi boş.ne lightning returns ten ne de sonaçıklamalardan sonra final fantasy 15 ten fazla beklentim yok.

resh_aykut

28.7.2013 14:28:06

+2
Vanille bana hep eski final fantasyleri anımsatmıştır . Final fantasy xiii de ona olanlardan sonra lightning returnsde olacağı haberi gerçekten iyi oldu özlemiştik fang ve vanille ı

seifer

28.7.2013 12:21:40

0
Hiç Umudum yok ama inşallah güzel bir oyun olur çünkü iyi bir Final Fantasy'e ihtiyac var bu nesil konsollara.

Zebercet

28.7.2013 10:30:47

+2
Nasıl modelliyorlar şunları arkadaş o güzel kız öyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız